Коври е боклук. Нашият сайт тук е по-добър
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Коври е боклук. Нашият сайт тук е по-добър
този сайт е много по-добър от kovri. Не знам защо хората от Коре не са тук. на този сайт можете да публикувате всичко без модераторите да го одобряват и в половината от случаите те просто изтриват публикациите ви. не можете да изпращате лични съобщения, без да стигнете до 10 публикации, и е невъзможно да стигнете до 10 публикации, защото те изтриват всичко. този сайт е лайно. защо повече хора не използват този, който е много по-добър?
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Re: Коври е боклук. Нашият сайт тук е по-добър
Приятел, явно не разбираш че само с въпроси и само с питания далеч няма да стигнеш. КОВРИ е много добър сайт особенно за хора които реално ходят по платено, или по НЕ профи мацки. А това че на теб никой не ти снася на готово информация е съвсем друг въпрос. Гледам тук имаш 18 коментара и защо ли не се изненадвам че всичките са само въпроси. Ако беше ходил някъде и имаше реално мнение и поглед над някоя курва тези 10бр. нужни коментара нямаше дори и да ги усетиш като ограничение.Ама като се седи само пред монитора и се чака някой нещо да ти каже е тегава история,нали.? Не се заяждам, но човек трябва да наясно със себе си какво и колко може преди да слага епитети.Trabskar написа: ↑Пет Юни 30, 2023 2:16 pm този сайт е много по-добър от kovri. Не знам защо хората от Коре не са тук. на този сайт можете да публикувате всичко без модераторите да го одобряват и в половината от случаите те просто изтриват публикациите ви. не можете да изпращате лични съобщения, без да стигнете до 10 публикации, и е невъзможно да стигнете до 10 публикации, защото те изтриват всичко. този сайт е лайно. защо повече хора не използват този, който е много по-добър?
Според мен е добра идея човек първо да попита/провери преди да опита.Nikolaj написа: ↑Сря Юли 05, 2023 11:44 pmПриятел, явно не разбираш че само с въпроси и само с питания далеч няма да стигнеш. КОВРИ е много добър сайт особенно за хора които реално ходят по платено, или по НЕ профи мацки. А това че на теб никой не ти снася на готово информация е съвсем друг въпрос. Гледам тук имаш 18 коментара и защо ли не се изненадвам че всичките са само въпроси. Ако беше ходил някъде и имаше реално мнение и поглед над някоя курва тези 10бр. нужни коментара нямаше дори и да ги усетиш като ограничение.Ама като се седи само пред монитора и се чака някой нещо да ти каже е тегава история,нали.? Не се заяждам, но човек трябва да наясно със себе си какво и колко може преди да слага епитети.Trabskar написа: ↑Пет Юни 30, 2023 2:16 pm този сайт е много по-добър от kovri. Не знам защо хората от Коре не са тук. на този сайт можете да публикувате всичко без модераторите да го одобряват и в половината от случаите те просто изтриват публикациите ви. не можете да изпращате лични съобщения, без да стигнете до 10 публикации, и е невъзможно да стигнете до 10 публикации, защото те изтриват всичко. този сайт е лайно. защо повече хора не използват този, който е много по-добър?
Идеята "няма да ти помагам, докато не ми дадеш нещо" е тъпа, според мен.
И на мен този сайт повече ми харесва, но защото тук човек може да създаде нова тема за конкретна обява/компаньонка, докато в коври трябва да го пускаш като коментар в темата за целия град.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Значи,ако правилно съм те разбрал,предпочиташ в темите да срещаш само питания,разни без реални мнения..? Защото човека това само прави,пита..! Не е ли по-добре след като отиде някой при някоя и да сподели при него как са били нещата. Било то за малко коментирани,или много без значение. Ти за питане може да си питаш и търсачката. Тя за това е и направена,макар че масово никой не ебава да потърси,или да прочете нещо оставено.Тъпо е да отговаряш на хора "постоянно питащи". Кеф е да обменяш инфо с човек ходил и знаещ.srhshgsg написа: ↑Нед Юли 09, 2023 5:51 pmСпоред мен е добра идея човек първо да попита/провери преди да опита.Nikolaj написа: ↑Сря Юли 05, 2023 11:44 pmПриятел, явно не разбираш че само с въпроси и само с питания далеч няма да стигнеш. КОВРИ е много добър сайт особенно за хора които реално ходят по платено, или по НЕ профи мацки. А това че на теб никой не ти снася на готово информация е съвсем друг въпрос. Гледам тук имаш 18 коментара и защо ли не се изненадвам че всичките са само въпроси. Ако беше ходил някъде и имаше реално мнение и поглед над някоя курва тези 10бр. нужни коментара нямаше дори и да ги усетиш като ограничение.Ама като се седи само пред монитора и се чака някой нещо да ти каже е тегава история,нали.? Не се заяждам, но човек трябва да наясно със себе си какво и колко може преди да слага епитети.Trabskar написа: ↑Пет Юни 30, 2023 2:16 pm този сайт е много по-добър от kovri. Не знам защо хората от Коре не са тук. на този сайт можете да публикувате всичко без модераторите да го одобряват и в половината от случаите те просто изтриват публикациите ви. не можете да изпращате лични съобщения, без да стигнете до 10 публикации, и е невъзможно да стигнете до 10 публикации, защото те изтриват всичко. този сайт е лайно. защо повече хора не използват този, който е много по-добър?
Идеята "няма да ти помагам, докато не ми дадеш нещо" е тъпа, според мен.