КОЛЕГИ ПАК СИ Е СМЕНИЛА НОМЕРА
постоянно тел. си сменя
И с обявите не може да заблудиш никой Мазен Циганцки Миндил https://www.alo.bg/7759169 тел. 0899715744
Грешка на природата гледаща да ти вземе парите от вратата и ако има как да те изгони на момента. А да не говорим че в муцуната е като Голямата Стъпка Йети А в тяло някакво недъгаво 20 кила с миризливата нощничка с която те посреща. На снимките няма татоси а на живо е като едно драскано прасе ужасна за гледане който е с слабо сърце да не си причинява сърдечен удар който е решил да отиде при нея да си носи хапчета за ПредИнфаркт
Ако не получите инфаркт. Пазете се че тва ЗАРАЗЕНО КУЧЕ С ДЕФОРМИРАНА УСТА се думка и без кондом да не лепнете някоя болест да пази Господ за отношението и даже няма и да коментирам пълен абсурд НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ И ПАРИ МАЗНА ЦИГАНКА
Колко пъти ще си сменяш номера и обявите 😁
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Колко пъти ще си сменяш номера и обявите 😁
Ооо мишката се появи от друг профил хахахах
Ще си го сменям колкото ми е кеф на путката
знам че го приживяваш тешко но това е живота мерси отново за рекламата съкробище
Ще си го сменям колкото ми е кеф на путката
знам че го приживяваш тешко но това е живота мерси отново за рекламата съкробище