DarkDestroyer написа: ↑Съб Авг 05, 2023 12:03 amЧовек, не знам как не те домързява да пишеш едни и същи неща през три различни профили - Vasko13961878, Tedi и Anionimen. Не знам какво се опитваш да постигнеш, но внимавай да не си докараш шизофрения.Vasko13961878 написа: ↑Пет Авг 04, 2023 8:04 pmTedi написа: ↑Пет Авг 04, 2023 7:30 pm Аз също по подобие на колегата "Анонимен" смятам, че е доста по-удачно да се подминават с пълно безразличие провокациите и натрапчивите спамове на сутеньорчетата и циркаджии с наранено его, които не могат да си преглътнат своето лично падение.
Виждам, че върви спор дали е по-удачно да се подмине аристократично или отвърне на простащината, но не виждам смисъл да се хабят нерви, време и се принизяваме до нивото на тези, които посочих по-горе.
Когато попаднем на такъв типаж, вместо да отговаряме с: „Хафтее со кереез цялуту факултето е дошло тука на това адрес на форума и сичкуту е бяла българкааа и сичкуту е жентълмен батеее. Айдии кога ша ходиме да береме бакъъър и да играеме тука има тука немааа“, можем съвсем спокойно да обърнем гръб на циганията. Иначе какво показваме с подобен израз – какво точно осъждаме, и не показваме ли, че сме по-големи цигани от тези, срещу, които негодуваме?!
Не знам обаче дали по-големият проблем са сводниците или това наранено его, което споменах и постоянно разводняване на темата с лични нападки, само защото се чувстваме застрашени от нещо и някого?!
Това е моето мнение…
Хахах, куче си... Аз поне те разбрах какво имаш предвид. Мисля, че и този, който се разпознае разбра какво точно каза, но да не влизаме в детайли.
Опасен си.
Аааа, ето какво било – на Админа не му хареса, че му гоним сводниците, които му заплащат, за да ги котира в този сайт, а той уж да се бори с тях, и започна да уличава и набеждава всеки един потребител в комбина… Аматьори!
В този измислен сайт, в който играете заедно със сводниците е пълен провал и не ви хареса, че ни светна лампата!
Хайде, продължавайте в същия дух!
само, че нали знаете, че и Вас Ви дебнат иможе съвсем скоро да нахлуяхт и вав Вашите офиси и да съобщят, че е разбита нова престъпна група!