Сливен

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
beserious1
Благодарен: 66 пъти

Re: Сливен

Мнение от beserious1 »

Rooder написа: Чет Юли 17, 2025 5:04 pm

Не съм украински глупак. но ми харесват твоите шизофренични бръщолевения. извън темата и забавно в този момент. смешно е, защото всички тези шизофренични глупости идват от това, че аз пуснах темата за Kovri.info, а вие изпаднахте в пълен психиатричен срив.
"Глупак" е комплимент за теб :)
Ти си украински сводник и алкохолен неадекватен отпадък.

Да ти припомня нещо:
Rooder написа: Вто Дек 26, 2023 2:46 pm также невозможно получить 10 постов. Я разместил там около 30 сообщений, а там все равно написано, что у меня только три сообщения. они даже удаляют уже одобренные посты. невозможно получить 10 сообщений, чтобы иметь возможность отправлять личные сообщения. ненавижу это место
Интересно.
Пускаш тема за Украинска мърша без обява.
Пишеш на руски.
Но не си сводник, нито украинец :D
А какъв си?

Клиент който се оплаква че не може да пуска постове като "искам путката", "някой пази тайните", "за бога "братя..." :P :P :P
Неволно пишещ на руски :D

Пак ще ти кажа - не си в Украна измет пияна.
В България мненията на алкохолизирани неадекватни сводници нито имат някаква стойност нито се толерират.

Всички в този форум вече знаят че си пиян неадекватен сводник на мизерна измет :)

А институциите рано или късно ще те хванат :)
Секс машината

Мнение от Секс машината »

Пичове тук го обърнахте на кавгаджийница 😂 айде споделяйте при коя си заслужава да отидеш на масаж и да останеш доволен от масаж и добро източване коя си върши работата??
Rooder
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 8 пъти

Мнение от Rooder »

Секс машината написа: Пет Юли 18, 2025 11:09 am Пичове тук го обърнахте на кавгаджийница 😂 айде споделяйте при коя си заслужава да отидеш на масаж и да останеш доволен от масаж и добро източване коя си върши работата??
В Сливен знам само за Яница и възрастната дама с големите цици. Яница е твърде скъпа. по-големият само ръчка
beserious1
Благодарен: 66 пъти

Мнение от beserious1 »

Rooder написа: Пет Юли 18, 2025 7:58 pm
Секс машината написа: Пет Юли 18, 2025 11:09 am Пичове тук го обърнахте на кавгаджийница 😂 айде споделяйте при коя си заслужава да отидеш на масаж и да останеш доволен от масаж и добро източване коя си върши работата??
В Сливен знам само за Яница и възрастната дама с големите цици. Яница е твърде скъпа. по-големият само ръчка
Приятелю вече имам чувството че те познавам като брат.
Нека видя дали е така :)

Име:
Водкомир Лубрикантович

Националност:
Неустановена.
Не е украинец, но пише на руски и мисли с водка.

IQ:
Недефинируем. Тестът е блокирал – непригоден за отрицателни стойности.

Мисловен процес:
40% - водка, водка
20% - "ИСКА ПУТКА"
20%- "ХАНА ИСКА ЧУКА МРЪСНА КУРВА АНАЛ"
10% - "НЯКОЙ ПАЗИ ТАЙНИТЕ"
10% - Форума чукча пише

Любими теми:
Тайнствени екстри при тайнствени масажистки
Анален мистицизъм и криворазбрана телепатия
Хана
Водка (сутрин, обед, вечер)

Мисия