защо хората посещават Kovri.info?

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
beserious1
Благодарен: 31 пъти

Re: защо хората посещават Kovri.info?

Мнение от beserious1 »

Trabskar написа: Нед Мар 30, 2025 1:14 pm
beserious1 написа: Съб Мар 29, 2025 9:43 pm
ChipiChapa написа: Съб Мар 29, 2025 7:13 am 100% тая Сиси изкарва много пара настрани извън работа! Кой знае на колко лапа и се чука с тях без педераса кор да разбере! Знаейки доносниците, нищо чудно маймуната да разбере какво говорим и започне да се пени
Великолепно :)
Я кажи сега за кор и ресторанта му Сите българи заедно или Сите курви заедно че не разбрах точно кой е.
Имал и ютюб канал където промотирал и се занимавал с различни дейности.
Кажи и за спинозните курви кор има ли пръст в тая работа?
Според мен не може да не е намесен ти как мислиш?
Вижте, един от модовете или самият администратор ни удостои с присъствието си. хората казват, че спамим тук, къде е спамът? не го виждам там трябва да си одобрен, за да коментираш там. защо не харесваш свободата на словото? дори не можеш да поддържаш форума си приятел цял месец. дори момче, което живее в мазето си, може да си позволи да поддържа малък интернет форум цял месец.
Просто попаднах на тази тема
viewtopic.php?f=21&t=1385
Очевидно не си Българин, Украинец като същото може да се каже за Rooder.

Той пък от своя страна е автор на доста сходна с тази тема:
viewtopic.php?p=10626#p10626

Всички прилики са без коментар.

Та кажи този работи ли още?
Искаме да чукаме тази мръсна курва
по дяволите Искам путката
не пази тайните
някой ходил ли е да прави секс или нещо по-добро?
тя не дава повече? без секс или свирка? интересно. може би зависи от човека. някои ми казват различно
уау никой няма информация или просто я пази в тайна. братя...
Trabskar
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 2 пъти

Мнение от Trabskar »

beserious1 написа: Нед Мар 30, 2025 2:02 pm
beserious1 написа: Съб Мар 29, 2025 9:43 pm

Великолепно :)
Я кажи сега за кор и ресторанта му Сите българи заедно или Сите курви заедно че не разбрах точно кой е.
Имал и ютюб канал където промотирал и се занимавал с различни дейности.
Кажи и за спинозните курви кор има ли пръст в тая работа?
Според мен не може да не е намесен ти как мислиш?
Вижте, един от модовете или самият администратор ни удостои с присъствието си. хората казват, че спамим тук, къде е спамът? не го виждам там трябва да си одобрен, за да коментираш там. защо не харесваш свободата на словото? дори не можеш да поддържаш форума си приятел цял месец. дори момче, което живее в мазето си, може да си позволи да поддържа малък интернет форум цял месец.

не пази тайните
тя не дава повече? без секс или свирка? интересно. може би зависи от човека. някои ми казват различно
това не е спам и вие не знаете какво е спам. спамът обикновено е реклама на несвързани продукти или направена от бот. просто признайте, че сте собственик на Коври и сте дошли тук, за да защитите сайта си с вашите глупости. Очевидно не съм бот и всичко, което казах за Коври е вярно.
beserious1

Мнение от beserious1 »

Trabskar написа: Нед Мар 30, 2025 2:06 pm
beserious1 написа: Нед Мар 30, 2025 2:02 pm

не пази тайните
това не е спам и вие не знаете какво е спам. спамът обикновено е реклама на несвързани продукти или направена от бот. просто признайте, че сте собственик на Коври и сте дошли тук, за да защитите сайта си с вашите глупости. Очевидно не съм бот и всичко, което казах за Коври е вярно.
по дяволите Искам путката!
Искам да чукам тази мръсна курва!
някой пази тайните...
genos

Мнение от genos »

В коври има страшно много инфо – за много повече обяви от тук. Лощото е, че там нямат навика да пускат телефоните или да правят отделни теми, както тук, а така е трудно да намериш нещо за обява, която е изтрита и пусната втори път. Не виждам причина да не се използват и двата форума паралелно.
Nikolaj
Благодарил: 51 пъти
Благодарен: 82 пъти

Мнение от Nikolaj »

Trabskar написа: Нед Мар 30, 2025 1:56 pm
Nikolaj написа: Нед Мар 30, 2025 1:34 pm И сериозно мислиш че филтрите за спам са един вид висока бариера за правещите СПАМ които по цял ден висят в нета ли.? :) Това беше добра шега наистина. За останалото. Ами излишно е да пиша,но преценката ти е грешна.
Съмнявам се, че някога ще можеш да обясниш защо и да отвърнеш всичко, което съм казал. защото всичко, което казах е истина. къде е спама тук? и тук няма цензура. няма проблеми с получаването на одобрение на публикации от нови членове. този сайт също не пада. какво не е наред тук или си просто коврийски коври, който го защитава?
Съмнявай се колкото щеш. :D на воля както се казва. И понеже не разбираш,или се правиш че не разбираш..! Спам не е само реклами както казваш ти не свързани с темата. Спам е и това което правиш ти. Упорито да спориш за глупости,винаги последната дума да е твоята и по теми които само ти си мислиш че са важни. Така можем да продължим доста дълго. Минал съм по тоя път,и не смятам че за някого ще е полезно да чете глуписти.Ето за това мястото ти е точно тук а не в kovri. Радвай се на този факт.За мен е полезно да науча нещо ново за някоя нова а не да задълбавам в тъпи спорове с някого. Няма да ме разбереш сигурен съм за това и не мисля да си губя времето с теб.
beserious1

Мнение от beserious1 »

Очевидно Rooder и Trabskar са едно и също лице – най-вероятно неадекватен украински сводник, неспособен да прикрие дори най-елементарно, че си води разговор със себе си :)
Съществуването на двама украинци, които пишат абсолютно еднакво, с еднакъв „интерес“ към Хана, по един и същ неграмотен и объркан начин, е теория, достойна за психиатрична конференция.
В другия форум явно са го надушили – просто човекът не схваща колко прозрачен е.
Вероятно или друса или просто пие до припадък :)
Разбирам – не ти харесва, че не са ти пуснали безплатната реклама за Хана и ти се иска тук да има на кой да я пробутваш :)

Неадекватен дрогиран или пиян украински сводник :)

Сука иди на хуй
Trabskar
Благодарил: 4 пъти

Мнение от Trabskar »

Nikolaj написа: Пон Мар 31, 2025 8:28 am
Nikolaj написа: Нед Мар 30, 2025 1:34 pm И сериозно мислиш че филтрите за спам са един вид висока бариера за правещите СПАМ които по цял ден висят в нета ли.? :) Това беше добра шега наистина. За останалото. Ами излишно е да пиша,но преценката ти е грешна.
Съмнявам се, че някога ще можеш да обясниш защо и да отвърнеш всичко, което съм казал. защото всичко, което казах е истина. къде е спама тук? и тук няма цензура. няма проблеми с получаването на одобрение на публикации от нови членове. този сайт също не пада. какво не е наред тук или си просто коврийски коври, който го защитава?
Съмнявай се колкото щеш. :D на воля както се казва. И понеже не разбираш,или се правиш че не разбираш..! Спам не е само реклами както казваш ти не свързани с темата. Спам е и това което правиш ти. Упорито да спориш за глупости,винаги последната дума да е твоята и по теми които само ти си мислиш че са важни. Така можем да продължим доста дълго. Минал съм по тоя път,и не смятам че за някого ще е полезно да чете глуписти.Ето за това мястото ти е точно тук а не в kovri. Радвай се на този факт.За мен е полезно да науча нещо ново за някоя нова а не да задълбавам в тъпи спорове с някого. Няма да ме разбереш сигурен съм за това и не мисля да си губя времето с теб.
затова направи отделна тема за тази дискусия, тъпако. не можете да направите това на Kovri. по другите теми за момичетата има предостатъчно информация. вие и админа на Коври имате любовна връзка
beserious1

Мнение от beserious1 »

Trabskar написа: Пон Мар 31, 2025 9:57 am
Nikolaj написа: Пон Мар 31, 2025 8:28 am

затова направи отделна тема за тази дискусия, тъпако. не можете да направите това на Kovri. по другите теми за момичетата има предостатъчно информация. вие и админа на Коври имате любовна връзка
Спокойно, няма нужда да се пениш толкова – бутилка водка и нов акаунт ще ти помогнат :)
Не трябва да си Шерлок, за да разпознаеш евтината реклама, написана от неадекватен пиян украински сводник.
Елементарно и очевидно е :)
Виждам, че пак си се ядосал, че в другия форум явно не те пускат да рекламираш въпросната Хана.
На това и опит за реклама не може да се каже, водката ти е изпарила сводническия мозък :D :D :D
Може би затова хората го посещават?

Сука пьяный сутенер, иди на хуй :D :D :D :D
БатеБончо
Благодарил: 98 пъти
Благодарен: 112 пъти

Мнение от БатеБончо »

Гледам в коврите има нова опция "Секс на живо".
Ronaldd
Благодарил: 113 пъти
Благодарен: 29 пъти

Мнение от Ronaldd »

Нали сме началото на месеца, а което още не работи?

Този пък форум ми крашва от сутринта няколко пъти....

Какви са тези първоаприлски шеги?!
sfpolice
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 38 пъти

Мнение от sfpolice »

БатеБончо написа: Вто Апр 01, 2025 5:40 am Гледам в коврите има нова опция "Секс на живо".
То и аз го видях тази опция сигурно е някакъв спам за правене на парички иначе те прехвърля към сайт със камери но някой попадал ли е на български момичета в такъв сайт
stan
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 9 пъти

Мнение от stan »

Сводниците в коврите предлагат на aдмина да плащат хостинга. Явно вадят добри пари от сайта. 😆
Публикувай отговор