Сефтосваш, а не пишеш как е минало...
Дарина ' йогата -- 0886459826
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Дарина ' йогата -- 0886459826
Мазане с олио и само се чуди как да изкара некой лев за някоя екстра,тъпа ръчна срещу много пари... просто хич не си заслужава парите.
А колко мазен гъз има ,разплут...ама...нали сме глупави кат сме надървени ...
А колко мазен гъз има ,разплут...ама...нали сме глупави кат сме надървени ...
Бях при Дарина наскоро.
Масаж - 8 от 10 ( в сравнение с останалите "масажистки" е ТОП.)
Релакс - 9 от 10 ( каквото си поисках не отказа)
Супер учтива и усмихната мацка е. Масажа не го претупва, ароматни масла, обстановка, дискретност на високо ниво.
За 90 мин ми излезе 130 лв и това бяха най-добре похарчените пари в сравнвние с нейните колежки при които съм бил досега.
Определено я препоръчвам и ще я посетя отново!
Масаж - 8 от 10 ( в сравнение с останалите "масажистки" е ТОП.)
Релакс - 9 от 10 ( каквото си поисках не отказа)
Супер учтива и усмихната мацка е. Масажа не го претупва, ароматни масла, обстановка, дискретност на високо ниво.
За 90 мин ми излезе 130 лв и това бяха най-добре похарчените пари в сравнвние с нейните колежки при които съм бил досега.
Определено я препоръчвам и ще я посетя отново!
И аз се записах при Дарина вчера
Мила беше усмихната доста е гъвкава
Знае как да масажира а за релакса съм доволен , хареса ми циците и задника и бих повторил
Мила беше усмихната доста е гъвкава
Знае как да масажира а за релакса съм доволен , хареса ми циците и задника и бих повторил
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 6 пъти
След сериозен стимул се оказа ,че гълта с удоволствие!Айде честито:-)
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 5 пъти
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 24 пъти
-
- Благодарил: 17 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Едно странично питане, че да не губя време да й звъня безсмислено.
В обявата й пише, че работи до 17ч. Така ли е наистина, че аз ходя обикновено доста по-късно на масажи?
Говоря за делничните дни.
ПП. След като едвам се свързах ми каза, че работи до 17ч.
А някой беше писал по форумите, че ходел неделя вечер. Само с постоянни ли се навива за вечерни масажи или уикендите?
В обявата й пише, че работи до 17ч. Така ли е наистина, че аз ходя обикновено доста по-късно на масажи?
Говоря за делничните дни.
ПП. След като едвам се свързах ми каза, че работи до 17ч.
А някой беше писал по форумите, че ходел неделя вечер. Само с постоянни ли се навива за вечерни масажи или уикендите?
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 24 пъти
Начи, по форумите пишат секви легенди, пич-:)
Като ти е казала, че работи до 17, какво повече искаш, да те приеме в 22 ч., когато е капнала, след тренировки, щото тренира почти всеки ден, и да е масаж като хората няма да може да ти направи, камо ли друго.
Като ти е казала, че работи до 17, какво повече искаш, да те приеме в 22 ч., когато е капнала, след тренировки, щото тренира почти всеки ден, и да е масаж като хората няма да може да ти направи, камо ли друго.
Верно е
Поне през седмицата и на мен писа да каже че бачка
до 17 ч.
Здравейте баджанаци, някой проби ли по сериозно при Дарина, или всичко си е по старому масаж и ръчка?