https://www.alo.bg/8891669 - 0882827871
Ходил съм някъде лятото на 2021, тогава беше 200лв, сега е 150лв и за жалост обратнопропорционално и разликата в килограмите изглежда пак толкова. Нещо изчезна, изтри всичко, явно е спряла дейността. Не зная какво е станало в тоя преиод, не ми е и работа, но преди беше слабо и много финно девойче, тялото й беше мега секси. Нали за ръст от 178см да е била 65кг, което си е супер.
Като оставим факта, че образно казано е изяла момичето, което знаех - в лице си е същата. Малко странно изглежда на снимките в сегашната обява - стресирана, все едно е на кръстопът или е загубила почва под краката, не ми е работа. Помня имаше харизма/излъчване, вероятно и сега, то това трудно се губи за две години.
Сещам, докато ми духаше какъв мръснишки поглед ми вадеше… изтръпващо.
Друго което мога да кажа за секса, докато я шибах на задна и си засилвам, измрънка стандартния номер с “голям ти е”, но отпусна ли се, какво стана и започна да дава газ, аз давам газ , тя дава газ, аз давам и се чудя ебати кура ми Иначе при всички пози даваше вид, че й е кеф, аз лично трудно различавах кога наистина и кога се преструва, понеже си е малко нимфоманка.
Щура е по главата и извратена също, пада си да бъде подчинявана, мен не ме кефи това, аз съм си малко по-разноправен, така да се изразя
Старание, отношение има доволно и мога да кажа, че като човек е истинска. След толкова време да седи толкова ясен спомен в съзнанието ми, значи съм бил впечатлен.
Ще се прежаля и ще пробват да я посетя тези дни, заради доброто старо време
П.П.
Ако тя случайно попадне на това и не й хареса написаното, бих го изтрил от уважение, но нека ми пише тук, защото си обичам анонимността
И също така й пожелавам да си върне предишната форма и да се отърси от всичко
Ади, Аделина https://www.alo.bg/8891669
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 64 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Re: Ади, Аделина https://www.alo.bg/8891669
Преди време и аз ползвах услугите й. Мисля, че бе позиционирана в района на Женския пазар /Кирков/. Помня, че получих много добра свирка и много страстен секс, с много желание. Това, което ми е направило впечатление още тогава, затова го помня, беше супер готиното и естествено отношение. Това, че не е наляла килограми мен ме привлича, като цяло не харесвам много слаби жени.
С удоволствие пак бих я посетил и бих си сложил тези дълги крака на раменете си.
С удоволствие пак бих я посетил и бих си сложил тези дълги крака на раменете си.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Ади е баш супер точна пичка и съм я скъсфал от плющеж в студенския ма надебеле много
WTF
-
- Благодарил: 64 пъти
- Благодарен: 19 пъти
Не веднъж споделих, че се възприемам за тъп, но явно поне съм доста по-грамотен от теб., а нищо чудно и да си по-тъп и от мен, колкото да се опитваш да пишеш някакви изискани и неразбираеми думи, само и само да се докоснеш до Анонимния...
Дали си я скъсФал или скъсВал, е ясно, НЕ СИ ! Мама ти да еба неграмотна в турския мангасар! Ама какво се чудя и аз, у ФакултетО циганчетата се женят на 13г., не ходят на училище…и после цял живот кючеци и помощи, защо пък да си изключение… Буквата В е различна от буквата Ф, мангасарино Разпичин!
И това е при положение, че редактираш коментарите си по 10-на пъти. Явно влизаш, пишеш, триеш...НЕ можеш да спиш от бес, а?
Аматьор! Хайде, ебавай си майката. Оставям те да дерзаеш и да будуваш с мисълта за мен! Бегай да гризеш ХасФалт...!
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Че се възприемаш за тъп е добре и че споделяш -също, това е част от процеса на самоосъзнаване.
Но лошото е, че не осъзнаваш всъщност колко много си тъп. А ти си нелечимо тъп. Всъщност, ако осъзнаваше колко си тъп вероятно това щеше да е животозастрашаващо за теб.
Ама колко пъти да ти обяснявам, че не можеш да проумееш много неща, включително смисъла на това да си жив. Та , вземи млъкни, че ставаш смешен. Ба, не си смешен, то малоумието ти е направо за оплакване. А, и за събратята Си родни по етнос на колко години се онождат по роднински, няма какво да ми обясняваш, виждам си добре запознат, нали тебе баща ти те е правил със сестра ти, докато тя е била на 10 вероятно - видно от умствените ти недъзи.
И само да ти кажа, че след точка запетайка не се слага - поне в българския, в циганския явно може.
Ма ти не си се научил толкова време още да си бършеш цифките и ти висят до коленете, кво ли да ти обяснявам.
И понеже не знаеш и да псуваш като хората, щото си по-прост и от чехълче, пък и стана въпрос за твоята родска принадлежност, да те питам онaя мръсна, сифилистична курва майка ти, дето ти се пада и сестра още ли върти кавали на мангалите на централна гара за по 5 лева или се е преместила на околовръстното ? Да не си е отишла направо във Факултето да духа по месторождение ?
Нема нужда да ми отговаряш, то е ясно - твърде си малоумен даже за тоя форум, та не се напъвай да мислиш излишно, моля ти се, да не вземеш да дефекираш спонтанно, че освен акъла очевидно ти е хлабав и сфинктера, бастун.
Но лошото е, че не осъзнаваш всъщност колко много си тъп. А ти си нелечимо тъп. Всъщност, ако осъзнаваше колко си тъп вероятно това щеше да е животозастрашаващо за теб.
Ама колко пъти да ти обяснявам, че не можеш да проумееш много неща, включително смисъла на това да си жив. Та , вземи млъкни, че ставаш смешен. Ба, не си смешен, то малоумието ти е направо за оплакване. А, и за събратята Си родни по етнос на колко години се онождат по роднински, няма какво да ми обясняваш, виждам си добре запознат, нали тебе баща ти те е правил със сестра ти, докато тя е била на 10 вероятно - видно от умствените ти недъзи.
И само да ти кажа, че след точка запетайка не се слага - поне в българския, в циганския явно може.
Ма ти не си се научил толкова време още да си бършеш цифките и ти висят до коленете, кво ли да ти обяснявам.
И понеже не знаеш и да псуваш като хората, щото си по-прост и от чехълче, пък и стана въпрос за твоята родска принадлежност, да те питам онaя мръсна, сифилистична курва майка ти, дето ти се пада и сестра още ли върти кавали на мангалите на централна гара за по 5 лева или се е преместила на околовръстното ? Да не си е отишла направо във Факултето да духа по месторождение ?
Нема нужда да ми отговаряш, то е ясно - твърде си малоумен даже за тоя форум, та не се напъвай да мислиш излишно, моля ти се, да не вземеш да дефекираш спонтанно, че освен акъла очевидно ти е хлабав и сфинктера, бастун.
WTF