https://www.alo.bg/7287994
Тук останах доволен. Тя е от снимките и изглежда добре. Не ми е правила проблеми по време на процеса, даже май се кефи. Теренът е кофти обаче и се чува в коридора, когато колежките и говорят с някой друг. Хубавото е че веднъж прежалиш ли се после може да си я викнеш на адрес.
Мони 100% реална - 0877457612
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Мони 100% реална - 0877457612
И аз останах доволен от нея. На един терен е с моята любов - Силвето. Не искам да пускам тема за Силвия да не ме нахейтят сто човека.
Важно е да се отбележи, че та този терен има фейс контрол ако идвате за пръв път и може да ви вържат тенекия. Да се има в предвид. Аз лично от там си викам у дома Силвето и съм много доболен от нея.
Важно е да се отбележи, че та този терен има фейс контрол ако идвате за пръв път и може да ви вържат тенекия. Да се има в предвид. Аз лично от там си викам у дома Силвето и съм много доболен от нея.
Май и двамата сте им сводниците,и затова ги рекламирате нали познах ха,ха
- pervCity
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 16 пъти
Някаква мъжкарана е, въпреки че е кинта и половина. На мен ми вика в началото "Сега ще извадиш ебати патката, нали?!". И аз и отговорих, че ще и хареса и тя се усмихна.