Даша ❤ РУССКАЯ ДЕВУШКА только для тебя - 0877678290
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Даша ❤ РУССКАЯ ДЕВУШКА только для тебя - 0877678290
Реших да посетя ето тази жена - https://www.alo.bg/8478929 Снимките от обявата й ми се сториха съмнителни и по телефона специално я попитах дали те са актуални, т. к. харесвам слаби жени. Тя ми каза, че снимките са нейни и че е със средно телосложение - нито дебела, нито слаба. Този й завоалиран отговор ме накара да имам едно на ум. Когато отидох на терена видях, че тя определено е дебела по моите критерии, че снимките са доооооооооста стари и че тя самата е поне с 15 години по-възрастна от годините, посочени в обявата. Аз не исках да си развалям вечерта, оставих й малко пари и й казах, че това, което съм видял на снимките не отговаря на очакванията ми и че си тръгвам. Тя ми се усмихна и ми каза, че няма проблем.
Re: Даша ❤ РУССКАЯ ДЕВУШКА только для тебя - 0877678290
Просто ми е интересно защо й даде пари? Тя те измами и даде стари снимки.
- nightmaretg
- Благодарил: 42 пъти
- Благодарен: 30 пъти
Не исках да си развалям допълнително вечерта. Евентуална разправия със сводници обикновенно не е приятно нещо.
Но не е ли възможно просто да вземеш и да си тръгнеш? Никой на никого нищо не дължи. Защо да плащате на курви за нищо и да ги разваляте.nightmaretg написа: ↑Чет Ное 30, 2023 10:12 pmНе исках да си развалям допълнително вечерта. Евентуална разправия със сводници обикновенно не е приятно нещо.
Тя вече развали вечерта на другаря и трябва да плати.
НИНА ЖДЁТ ТЕБЯ 359 87 767 8290
https://kompanionki.bg/sofia/30340-nina-zhdet-tebia Здравейте, колеги. Интересувам се някой бил ли е при тази мацка? Изглежда ми доста перверзна и съм и вдигнал мерника, но някой бил ли е при нея ? Рускиня ли е и свястна ли е?