ебалник по-добър от коври
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
ебалник по-добър от коври
Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
Re: ебалник по-добър от коври
Точно казаноRooder написа: ↑Чет Дек 14, 2023 8:04 pm Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
трябва да започнем да изтегляме хора от там до тук. това място определено е по-добро. просто има нужда от повече участие. тук няма правила.oo1 написа: ↑Чет Дек 14, 2023 10:12 pmТочно казаноRooder написа: ↑Чет Дек 14, 2023 8:04 pm Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
-
- Благодарил: 10 пъти
- Благодарен: 6 пъти
-
- Благодарил: 13 пъти
- Благодарен: 11 пъти
Щяхме.... ако Jo, Oo, bigt и там всичките му акаунти не бяха пълен спам с неговите фантазии как всичките ги е плющял, всичките пускат, ама само ако имаш кинта и си им симпатичен. А той Jo-то явно е Ален Делон и Джим Кери в едно, и всички на него точно ВИНАГИ пускат. Кланят му се, даже пари му дават. Кво да седя тук и да му чета пълните простотии.
Имам тонове контакти и истинска информация, която искам да споделя с хората и тези гей модератори трябва да одобрят и никога не мога да накарам публикациите си да преброят до 10. Един път ме обвиниха, че съм сводник. абсолютни изостанали. дори Джо да е глупак, на кого му пука. нека е глупак и се смее на този глупак. Наслаждавам се на свободното изразяване на информация тук. Kovri е силно цензуриран и неизползваем на този етап.Kurusmuk написа: ↑Пет Дек 15, 2023 12:54 pm Щяхме.... ако Jo, Oo, bigt и там всичките му акаунти не бяха пълен спам с неговите фантазии как всичките ги е плющял, всичките пускат, ама само ако имаш кинта и си им симпатичен. А той Jo-то явно е Ален Делон и Джим Кери в едно, и всички на него точно ВИНАГИ пускат. Кланят му се, даже пари му дават. Кво да седя тук и да му чета пълните простотии.
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Най-тъпото е , че не можеш да изразиш мнение там, без да те помислят или за жена, или за сродник, или за маман или за на майка им п***.
Писаха, да им се препоръча хубав здрав масаж, слагам обявата на рехабилитаторка и БАМ , едно че тя самата ми пише на лично , че не искала името й да е в сайтове като коври и ебалник, друго че не е никак мой тип външно , ама в екипа на коври решиха, че съм аз тази рехабилитаторка и ми пишат на лично жлъчен коментар ай Сакън! С коя ръка да се прекръстя.
Искат масаж давам им предложение , аз съм тази рехабилитаторка, пък тя ми трие сол че не иска да й се петни името в такива сайтове
Пиша мнение за гъбясала Дилена на лично хора дето са били при нея пишат че тя сама ги предупреждава - човек на Мия съм
Пиша за Лена хубаво, ооо значи ми е пуснала
Аман и на размишленията смотани толкова ли е трудно човек да си каже мнението и да си е негово не на филан кишията
Писаха, да им се препоръча хубав здрав масаж, слагам обявата на рехабилитаторка и БАМ , едно че тя самата ми пише на лично , че не искала името й да е в сайтове като коври и ебалник, друго че не е никак мой тип външно , ама в екипа на коври решиха, че съм аз тази рехабилитаторка и ми пишат на лично жлъчен коментар ай Сакън! С коя ръка да се прекръстя.
Искат масаж давам им предложение , аз съм тази рехабилитаторка, пък тя ми трие сол че не иска да й се петни името в такива сайтове
Пиша мнение за гъбясала Дилена на лично хора дето са били при нея пишат че тя сама ги предупреждава - човек на Мия съм
Аман и на размишленията смотани толкова ли е трудно човек да си каже мнението и да си е негово не на филан кишията
-
- Благодарил: 10 пъти
- Благодарен: 3 пъти
Ivosickmind написа: ↑Пет Дек 15, 2023 3:59 pm Най-тъпото е , че не можеш да изразиш мнение там, без да те помислят или за жена, или за сродник, или за маман или за на майка им п***.
Точно на теб ти е гъбясала главата, урод такъв! Смели сте много в интернет, на живо сте пълна скръб! Правите коментари само по снимки и някви измислени чужди мнения!
Точно в тази помия тук, пишат комплексирани мъже и "работещи" жени, които са вече изхвърлени от пазара!
Пишете и се подкрепяйте взаимно, явно така си качвате фалшиво самочувствието!
Съветвам ви да не ходите никъде, а си стойте при жените вкъщи, ако изобщо имате такива!
И тъй като тук, не се следи и спазват правила, "серете" на воля!
-
- Благодарил: 2 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Ако се напише нещо хубаво, което не е баш така, защо не се коментира и оспорва? Защо не казваш дадоха ми повече пари от тези които заслужавам? Как все са обидени тези , за които не се коментира нещо, което да им се хареса.
В тази сфера си нормално е не само да те величаят колко добре се плъзваш по тялото и как краката са ти къси имаш груби пети и не ставаш за фуутджоб примерно по моя вкус, е извинявай ама , да си дойдем на думата, ако казваме качествена услуга ходете, никой не реагира, ако искаме нещо повече плащаме като попове за услугата + това и + онова, и нямаме право да си кажем , че п*** мирише, че краката не стават и т.н след 10тина години вероятно ще има нови на пазара и тях ще ги обсъждаме, те качвайки се сами в ало и Адам и Ева сами си искат да се коментират
И както каза колегата, няма негативна реклама щом се говори за дадена ковра
В тази сфера си нормално е не само да те величаят колко добре се плъзваш по тялото и как краката са ти къси имаш груби пети и не ставаш за фуутджоб примерно по моя вкус, е извинявай ама , да си дойдем на думата, ако казваме качествена услуга ходете, никой не реагира, ако искаме нещо повече плащаме като попове за услугата + това и + онова, и нямаме право да си кажем , че п*** мирише, че краката не стават и т.н след 10тина години вероятно ще има нови на пазара и тях ще ги обсъждаме, те качвайки се сами в ало и Адам и Ева сами си искат да се коментират
И както каза колегата, няма негативна реклама щом се говори за дадена ковра
затова този сайт е по-добър. можем да бъдем открити за всичко. не за съглашателските и цензуриращи модератори там.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Ура, другари, да живее девети септември и другаря Георги Димитров ! Долу комунизъма !!! Се-Де-Се! Да живее онанизъма !!!
45 години стигат !!! Долу коври-те !!!
И трябваше ли да се пускат три отделни лозунга за тая велика "революция" ??? Не е ли пределно ясно, че някой е вбесен и си отмъщава тука
45 години стигат !!! Долу коври-те !!!
И трябваше ли да се пускат три отделни лозунга за тая велика "революция" ??? Не е ли пределно ясно, че някой е вбесен и си отмъщава тука
WTF
добре, нека вземем малко от Коври до тук. как можем да направим този форум по-популярен и по-активен? модераторите там са ужасни.
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Лошо няма. Става с писане на мнения, както положителни, така и отрицателни и може би по-добра организация на мненията. Линк към обява, след него телефон и аргументирано мнение, за да се търси лесно и тайфата сама ще дойде. И двата форума ги четат активни интернет юзъри.
Мене не ми е интересно да пиша в коврите ползвам ги само за справочник.
Пък гледам там е фрашкано с некви чукундури и недорасляци.
Тук проблема е, че положителни мнения практически няма. Запитванията са само за някакви къси прасета уроди и плашила. Не знам нарочно ли се прави, но от почти всяко запитване изскача некой дзвер.
Но пък тука има най-яката и богата база за гадни, мазни грозни и лъжливи мангалки, което си е доста полезно.
Идват и прости курви с техните сводници да си правят самореклама или да се заяждат и става баси якото.
Ако почнат да идват и от платените жени, с които може да се дискутира услугата нормално без да се отяждат, също ще е хубаво, гледам това не се толерира много в другия форум
WTF
Напълно съм съгласен. Именно това леке е причината да спра да посещавам този форум и да отделям повече внимание на другия. То не остана тема под която да не е спамил с някой от фалшивите си профили и всичките му коментари са в един стил, с подобен "правопис".Kurusmuk написа: ↑Пет Дек 15, 2023 12:54 pm Щяхме.... ако Jo, Oo, bigt и там всичките му акаунти не бяха пълен спам с неговите фантазии как всичките ги е плющял, всичките пускат, ама само ако имаш кинта и си им симпатичен. А той Jo-то явно е Ален Делон и Джим Кери в едно, и всички на него точно ВИНАГИ пускат. Кланят му се, даже пари му дават. Кво да седя тук и да му чета пълните простотии.
Той правописа на Bochko направо цепи ... щотттттоооBochko написа: ↑Вто Дек 19, 2023 10:29 pmНапълно съм съгласен. Именно това леке е причината да спра да посещавам този форум и да отделям повече внимание на другия. То не остана тема под която да не е спамил с някой от фалшивите си профили и всичките му коментари са в един стил, с подобен "правопис".Kurusmuk написа: ↑Пет Дек 15, 2023 12:54 pm Щяхме.... ако Jo, Oo, bigt и там всичките му акаунти не бяха пълен спам с неговите фантазии как всичките ги е плющял, всичките пускат, ама само ако имаш кинта и си им симпатичен. А той Jo-то явно е Ален Делон и Джим Кери в едно, и всички на него точно ВИНАГИ пускат. Кланят му се, даже пари му дават. Кво да седя тук и да му чета пълните простотии.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Успех в начинанието.Макар че съм сигурен че не си се замислял че 2-те неща като.. "Тук няма правила"... и .. "Има нужда от повече участие" си противоречът А защо е така..? Първо защото модератора тук е доста зает човек и не следи строго кой какви глупости драска и трие само ако му се докладва. И второ, едно е да плямпаш глупости,съвсем различно е да научиш полезна информация. А тук такава мнооого рядко излиза и то от хора които се отказват вече да пишат. А се отказват щото тъпите олигофрени като 001,jo9, и още няколко по-обрани са масово драскащите. Ама нищо де, то хубаво е че поне повечето са събрани тук. Щото човек ако иска да се забавлява с глупости влиза тук и се смее с глас ама честно. Ако иска нещо по-сериозно просто излиза от тук и влиза другаде.Аз ползвам kovri откакво е създаден, и странно защо никога не са ми трили коментар или мнение,с изключение на 1 или 2 пъти когато спорех с един такъв нещастник каквито тук са доста та трябваше да се разчисти малко СПАМА. Всеки е свободен да се регистрира където си иска и да пише където си иска.Зависи само какво иска да се забавлява,или да получи полезно инфо.А за дърпането на хора от kovri тук.. забавно е просто няма да го коментирам.Rooder написа: ↑Чет Дек 14, 2023 11:38 pmтрябва да започнем да изтегляме хора от там до тук. това място определено е по-добро. просто има нужда от повече участие. тук няма правила.oo1 написа: ↑Чет Дек 14, 2023 10:12 pmТочно казаноRooder написа: ↑Чет Дек 14, 2023 8:04 pm Коври не е добър. те не одобряват никакви публикации, никога не ви казват защо, а мястото е гадно. модераторите са глупаци и никога не можем да имаме открити дискусии, защото те изтриват всичко. защо всички не започнем да използваме това повече баща, отколкото Коври? тук няма цензура и е по-добре
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Да спрем да го коментираме това лице, по скоро дете, защото така се захранва с енергия просто който му знае профилите да направи една тема за лъжльото