089 564 0727

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 20 пъти

089 564 0727

Мнение от Jo99 »

Как е при тази масажистка, екстри?

https://www.alo.bg/masaji-do-vashiya-do ... ha-9433726

0895640727
БатеБончо
Благодарил: 73 пъти
Благодарен: 84 пъти

Re: 089 564 0727

Мнение от БатеБончо »

Ходил съм няколко пъти при нея.
Доста по-красива от снимките жена. Сексапилна е. Цената за масажа за два часа е доста конкурентна. До преди няколко дни беше 100 лв. Ходил съм в студиото в кв. Витоша. Козметично студио, което тя ползва два дни на два. Разговорлива. Свестна е. Събличаш се чисто гол в нейно присъствие . Тя е с гръб. Завиваш се с кърпа и така лягаш. Масажът е отличен. Наистина на високо ниво. Имам предвид класическия. Докато си по корем кърпата се смъква сама, заради клатенето на масажната маса :D . Оставаш по гол задник. На нея не й пука. Масажира здраво. Без да спира. Когато дойде време да се обърнеш тя се обръща с гръб към теб, за да не ти види срамотиите. В моя случай би й била необходима лупа, за да се случи това ;) . Масажът продължава. Тя не те гледа в очите или в зоната , която масажира, а погледът й блуждае на някъде. Не си гледа телефона.
Сега да поговорим за същинската част. :)
Такава няма. Изрично го е написала, макар да не е споменавала думи като "еротика", "екстри" и т.н. Мен ме предупреди по много интелигентен и завоалиран начин, че не предлага нищо повече от масаж. Колега в другия форум се похвали, че го е празнила, но когато го подканихме да разкаже малко повече - млъкна.
Иначе пак ти повтарям. Много красива жена, по-красива от снимките в обявата й и във Вайбър. Просто не е излязла добре. Заедно с отличния масаж, преживяването е страхотно . Възможност за баня няма. Само може да си измиеш ръцете. Масажното олио е безмирисово . Не е като на моята приятелка Еделвайс.
Писано е за нея тук.
Публикувай отговор