Наскоро ходих при въпросната
https://adamieva.info/obiava-4764574/ma ... izkushenie
От гредите най голямата греда
Намира се в бунгалата на герена,дискретността е под всякаква критика.
Опътва те до неква врата влизаш и уж по некви стълби да се качиш а тя веднага до вратата в една мизерна стаичка и заключва вратата.И насреща ти седи некво грозно ниско и дебело тролче.При което и се извиних и исках да си тръгна тя отказа да ми отключи.Вика ангажирал съм я и да си и платя часа викам ок така и така съм тука нещо набързо и кво :
Свирка брутална гадна то като чикия малко го слага в устата и повече с ръка,за секс не съм и искал.
Ако нещо се дърпаш или и праиш проблем сводника е отвън на една маса некъв жмульо.
Както и да е
СИЛНО НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ
БЯГАЙТЕ С 200 ОТ МАЗНОТО ЦИГАНЕ
УСПЕХ
Пълна греда от гадна ниска циганка 0879685036
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Re: Пълна греда от гадна ниска циганка 0879685036
Е кво да ти кажа като искаш да ходиш на някоя за път най малкото не ходи сам вземи и аварите с тебе гледай да сте поне 3 -4 човека нека да те чакат пред адреса а ти влизай ако стават нещата стават ако не си тръгваш, повярвай ми сутеньора ще се паникьоса и не би трябвало да имаш проблеми !!! Или другото което е ходи си в утвърдените публични домове, не са малко в софия верно, че момичетата там са стари познайнички но няма да имаш проблеми 100% гаранция