Някой бил ли при цицорестата?
Преди имаше профил в Гепиме и се шибаше за пари.
Явно сега е станала масажистка.
Голям задник и големи цицки има
https://www.alo.bg/klasicheski-masaj-11105684
elenayosifova1.alo.bg
0878958835
Елена. 0878958835
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Елена. 0878958835
Да споделя и моите впечатления
Лесна бърза уговорка , директно по Вайбър
На място и казах че съм само за една свирка и тя ок
Дава целувки с език , доволни си лапа без , лигави се в сперма гълта смуче , което я прави малко рискова , всеки да си прецени . Дава лизане , преди това си изми шундата , сигурен бях че ако бях и го турил без презерватив нямаше да има нищо против
Но , много е дебела , дебел голям гъз , голям шкембак
Във Вайбър има снимка в лице
Посреща в малко партерно студио , има мивка да си измиеш хуя и малка кърпа , било преди магазинче . Дискретност никаква , в съседство други магазинчета , персонала пуши отвън , а отсреща самия пазар на Слатина, тя като няма пациенти пафка си отвън
Щетата една свирка с алабала към 25 минути 30 евро
Лесна бърза уговорка , директно по Вайбър
На място и казах че съм само за една свирка и тя ок
Дава целувки с език , доволни си лапа без , лигави се в сперма гълта смуче , което я прави малко рискова , всеки да си прецени . Дава лизане , преди това си изми шундата , сигурен бях че ако бях и го турил без презерватив нямаше да има нищо против
Но , много е дебела , дебел голям гъз , голям шкембак
Във Вайбър има снимка в лице
Посреща в малко партерно студио , има мивка да си измиеш хуя и малка кърпа , било преди магазинче . Дискретност никаква , в съседство други магазинчета , персонала пуши отвън , а отсреща самия пазар на Слатина, тя като няма пациенти пафка си отвън
Щетата една свирка с алабала към 25 минути 30 евро
-
gabi0295@abv.bg
- Благодарил: 18 пъти
- Благодарен: 8 пъти