https://adamieva.info/obiava-4603403/bi ... mnastichka
0876 312 173
Тук останах доста разочарован. Снимките са фалшиви или много стари. Момата е по-отпусната и има много татуировки. Както и да е за тези пари не съм очаквал някаква голяма красавица. Това което ме отблъсна е лошата хигиена. В момента, в който се обърна на задна да я почвам след свирката и се разсмърдя. Моментално загубих желание да правя каквото и да е било с нея. Когато почнах да се обличам за да се спасявам даже не ме попита какъв е проблемът. Явно и е схема ходи с посран гъс и да плаши хората. И това е обява с 279628 преглеждания.
БИВША ГИМНАСТИЧКА!!!!! 0876312173 0879286293
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: БИВША ГИМНАСТИЧКА!!!!! 0876312173
Това ми прилича да е друга нейна обява - https://adamieva.info/obiava-4613430/s- ... -i-klitora 0879 286 293
0879286293
Тук има 143128 преглеждания. Ужас!
0879286293
Тук има 143128 преглеждания. Ужас!
Re: БИВША ГИМНАСТИЧКА!!!!! 0876312173
Тъй - таз мома съм я клатил и аз. Моето впечатление е малко по-различно - снимките не са пипнати, ми направо не са нейни(виждал съм ги по обяви от плевенски пеперудки - вероятно също фалшиви, не мога да коментирам). Тялото - леко отпуснато откъм корема, но в гърба е като гребкиня Цената е народна - смятам, че съответства на визията - не кой-знае какво...
От към хигиена нямам оплаквания - опит преди около 4-5 месеца.
Свирка 7/10 - не е като на Мира, но и по-лоши съм получавал.
Секс 7/10 - не е кой-знае какво, но става, като да отпуснеш жилата.
Отношение - 7/10
Докато я трясках забелязах, че веждите са рисувани - не ми харесва този съвременен импресионизъм...
Не съм повтарял, но смятам, че за половинка става. За повече е безсмислено...
От към хигиена нямам оплаквания - опит преди около 4-5 месеца.
Свирка 7/10 - не е като на Мира, но и по-лоши съм получавал.
Секс 7/10 - не е кой-знае какво, но става, като да отпуснеш жилата.
Отношение - 7/10
Докато я трясках забелязах, че веждите са рисувани - не ми харесва този съвременен импресионизъм...
Не съм повтарял, но смятам, че за половинка става. За повече е безсмислено...
-
Re: БИВША ГИМНАСТИЧКА!!!!! 0876312173 0879286293
stan написа: ↑Съб Ное 27, 2021 4:32 pm https://adamieva.info/obiava-4603403/bi ... mnastichka
0876 312 173
Тук останах доста разочарован. Снимките са фалшиви или много стари. Момата е по-отпусната и има много татуировки. Както и да е за тези пари не съм очаквал някаква голяма красавица. Това което ме отблъсна е лошата хигиена. В момента, в който се обърна на задна да я почвам след свирката и се разсмърдя. Моментално загубих желание да правя каквото и да е било с нея. Когато почнах да се обличам за да се спасявам даже не ме попита какъв е проблемът. Явно и е схема ходи с посран гъс и да плаши хората. И това е обява с 279628 преглеждания.
тая и с бой не може да я накараш да влезе в банята ... С по гнусна жена не ми се е налагало да седя на едно място
-
Не знам при вас но при мен не е имало такъв проблем и момичето си ползва баня няма никаква лоша миризма. Явно се е получило при вас така защото, бях с нея за 2 часа и разбрах че ти как се отнасял с. Нея това ще получиш от среща..
Явно вие отказала за нещо и за да си искара те комплексите и нервите започвате да пишете лоши неща за момичето
Явно вие отказала за нещо и за да си искара те комплексите и нервите започвате да пишете лоши неща за момичето
Еми може само при мен да не си е мила гъзъ. Не знам какво да ти кажа. Ти да не си и сводника? Пишеш неразбираемо като мангал.Stefan19992 написа: ↑Нед Яну 09, 2022 2:20 pm Не знам при вас но при мен не е имало такъв проблем и момичето си ползва баня няма никаква лоша миризма. Явно се е получило при вас така защото, бях с нея за 2 часа и разбрах че ти как се отнасял с. Нея това ще получиш от среща..
-
Не съм мангал, а най вече не съм сводник никога не съм бил и никога нейскам да бъда. А относно теб както казах отношението е много важно, след като ме обиждаш мен без да ме познаваш значи така се отнася към всички за това си получаваш заслуженото.... Дори имаш комплекси и най нахално обиждаш хората и пишеш лоши неща за тях...
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Различни са мненията тук, но аз ще изкажа моето от вчера. Първо за терена: панелен апартамент от 80-те в бл. 196 на Люлин 9. Има какво да се желае откъм чистота. Процесът се извършва на спалня с несменяем чаршаф. Жената: снимките в обявата не са нейни (или мнооогоо стари), към 40-те,не бих казал грозна, но не е и красива, много татуси по тялото и пиърсинг. Средностатистически българка (не е циганка). Тялото: слаба е с отпуснат корем и не много стегнати цицки (размер В или С). Процес: лапа ми с гума (аз пожелах така), но по време на свирката много и дрънчаха гривните на ръката (за мен поне дразнещо беше). Нищо запомнящо като свирка, но поне успя да ми стане. Като го вдигна ме попита за желана поза. Поисках я надупена. В никакъв случай нямаше миризми, за мен беше доста чиста жената. Попита ме къде ще го вкарам първо и естествено преди гъза поисках в путката. Поклатих я малко така и го преместих в гъза. Не сложи лубрикант, само плюнка. Опитах да и го вкарам от гъза в путката, не ми даде (имало бактерии). Няколко пъти го вадих от гъза за да я гейпвам. За момент е гейпнат, но го затваря веднага. Определено не е мрънкала за каквото и да било, въпреки, че бързаше и въпреки факта, че последните тласъци преди да свърша и го набивах до топките и по-брутално.
За парите си струва. Това е от мен.
Препоръчайте някои други да го поемат доволно в гъза.
За парите си струва. Това е от мен.
Препоръчайте някои други да го поемат доволно в гъза.