Този форум нещо замря като възстановиха другия в "Data", ама там започнаха глупавите препирни и скандали. Затова правя нова публикация тук.
Една дама със среден ръст и нормално телосложение, която прави много добър масаж "Тяло в тяло" и естествено е напълно гола още от началото. Позволява да я докосваш навсякъде. Еротиката е на много високо ниво - обарване, целувки, смучки, лизане и т.н. На финала си трие голото коте в твоя морков. Минуси - не прави френска и секс дори да си редовен клиент; повишила е доста цената, но си струва да се опита. https://adamieva.info/obiava-4672125/ne ... -bada-samo
New Beautiful Doll... ❤Аlex❤ - 0876246638
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Re: New Beautiful Doll... ❤Аlex❤ - 0876246638
Благодаря за коментара колега. Полезен бе за мен. А относно "замирането" може да е от зимния период Аз лично не вярвам че няма много споделяне заради това че data-та е за работила. Не се знае до кога ще работи като знам колко често пада. А дивия СПАМ който се води там особено в Пловдивската тема е благодарение на 5,6 олигофрени начело с идиот MERIFLI там. Алтернативната е другия форум kovri. bg Там поне има някакъв контрол и такива образи там не виреятmaxy80 написа: ↑Чет Фев 03, 2022 4:09 pm Този форум нещо замря като възстановиха другия в "Data", ама там започнаха глупавите препирни и скандали. Затова правя нова публикация тук.
Една дама със среден ръст и нормално телосложение, която прави много добър масаж "Тяло в тяло" и естествено е напълно гола още от началото. Позволява да я докосваш навсякъде. Еротиката е на много високо ниво - обарване, целувки, смучки, лизане и т.н. На финала си трие голото коте в твоя морков. Минуси - не прави френска и секс дори да си редовен клиент; повишила е доста цената, но си струва да се опита. https://adamieva.info/obiava-4672125/ne ... -bada-samo