Паола
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 91 пъти
- Благодарен: 24 пъти
Re: Паола
Колега е ходил, масажа бил ОК, тя била боса по чорапки, в нещо като апартамент, с някакъв мъж-охрана в коридора, айде не охрана, ама рецепционист. Оставаш по боксерки, и дума не дава да се издума за нещо повече от масаж. Приятна, свежа, леко разговорлива и до там. След края на масажа изчезва, няма баня, т.е. - не си взимаш такава.
Това бе чата с нея.
Изпращам малко информация относно масажа и студиото :
Масажът, който правя е филипински релаксиращ. Характерен е с цялостни движения от пета до врат. Много е отпускащ и приятен. В него няма силови движения, не е спортен масаж и няма силен натиск. Цената за 60 мин. е 150 лв, за час и половина -200 лв. Студиото се намира в студентски град, в близост до хотел Вега. Работим всеки ден, вкл. неделя след 15:00ч. Може да запишем час тук.
P.s Масажът няма “хепи енд” и не предлагаме такива услуги!
Масажът, който правя е филипински релаксиращ. Характерен е с цялостни движения от пета до врат. Много е отпускащ и приятен. В него няма силови движения, не е спортен масаж и няма силен натиск. Цената за 60 мин. е 150 лв, за час и половина -200 лв. Студиото се намира в студентски град, в близост до хотел Вега. Работим всеки ден, вкл. неделя след 15:00ч. Може да запишем час тук.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
Не знам за вас ама аз тази "Паола" никога не бих и дал да ме цапа и после да ме гали по "филипински" за 150лв. Това дори и за виц не става. Ама шарани всякакви има.wvcuci написа: ↑Вто Мар 08, 2022 12:57 pm Това бе чата с нея.