Търся да намеря перверзната си господарка / Looking to find my perverted Femdom Mistress

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Аватар
Femdomobject

Търся да намеря перверзната си господарка / Looking to find my perverted Femdom Mistress

Мнение от Femdomobject »

Онлайн превод

Здравейте, моля за съдействие
Аз съм опитен BDSM Femdom роб / мазохист, който е сексуално задоволен чрез извратено, садистично, безмилостно женско господство, господарка / робиня , по-добрата и изпълнена с болка твърда работаһттр://.... злоупотреба, жестокост, да бъдеш унижен, публично унижение, да бъдеш страдащ обект на твърдо бичуване, парещи болкови скоби от всякакъв вид, CBT, нейният 12'' страпон в задника ми, Femdom gang bangs , cuckolding, задължителен целомъдрие клетки за петел (cock cage) / любовница keyholder... Наричате го...
Аз съм съвсем нова в България, наскоро се преместих в Слънчев бряг, идвам от Прага, Чехия, и все още не съм намерила своята Господарка /собственик жена тук.
Ало.бг и Адам и Ева са ми познати, но тези сайтове за запознанства са пълни с комерсиален секс и мръсни Господарка, които не заслужават да се наричат така.
Комерсиални пари Господарка певици Любовници са лесни за намиране, ще ги намерите на всеки ъгъл.
Не, аз търся истинските Мак Кой, жестоки, безмилостни, извратени кучки.
Търся да се насладя на истински труден, безмилостен, унизителен опит на любовницата/робинята, какъвто някога съм правил, като плащам данъци за роби, ако е необходимо.
Всички господарки изискват да бъдат обслужвани от роб, те манипулират роба си, за да го правят както намерят за добре, те съществуват (Благодаря ти, добри Господи), включително и България.
Просто трябва да я намеря.
Може ли някой да ме насочи в правилната посока с помощта на данни за контакт, място за среща (и) BDSM съмишленици, уебсайт за контакт за BDSM (търговски / нетърговски аматьорски) Госпожици също е добре дошъл.
Регион Бургас/Варна.

Отново ще бъда много благодарен, ако този форум може да ме насочи в правилната посока с цел да изпитам своето най-голямо удоволствие във вашата красива страна.
Благодаря ти.

Hello, I am asking for assistance.
I am an experienced BDSM Femdom slave/masochist who gets sexually satisfied by cruel, sadistic, ruthless Female dominance (Femdom), Mistress/slave, rock-hard pain filled work.... use and abuse, cruelty, being humiliated, public humiliations, being the object of a harsh whip lashings, all kinds of stinging pain clamps, CBT, pegging, Her 12'' strapon in my ass, Femdom gang bangs , cuckolding, compulsory chastity cages (long-term chastity)/Mistress key holder... You name it...
I'm brand new in Bulgaria, recently moved to Sunny Beach, I'm coming from Prague, Czech Republic, and I haven't found my Mistress/Proprietress here yet.
Alo.bg and Adam and Eve are familiar to me, but these dating sites are full of commercial sex and faking shitty Mistresses who do not deserve to be named a Mistress. Female commercial money suckers / gold diggers are easy to find, you can find them on every corner.
No, I'm looking for the real McCoy, the level of cruel, ruthless, merciless, perverted man hating bitches.
I'm looking to enjoy a real hard, merciless, humiliating mistress/slave experience as I am used to, paying slave tax if required.
All Mistresses require to be served by a slave, they manipulate their slave to do what they want, they do exist (Thank you good Lord), including Bulgaria.
I just have to find Her/them.
Can please someone point me in the right direction with contact details, meeting place(s) for BDSM like-minded people, contact websites for BDSM (commercial/non commercial amateur) Mistresses.
Burgas/Varna region.

Again, I would be very grateful if this forum could point me in the right direction with the aim of experiencing my ultimate pleasure in your beautiful country.
Thank you.

Again, I would be very grateful if this forum could point me in the right direction with the aim of experiencing my ultimate pleasure in your beautiful country.
Thank you.
Публикувай отговор