Някакви отзиви за това девойче? 0877952048
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Някакви отзиви за това девойче? 0877952048
Това е Венета. Височко (1.70) слабичко девойче с малки цицки. Сега трябва да е на 30, но изглежда по-млада. Носи очила и прилича на библиотекарка. Съблича се по бикини и позволява да галиш и целуваш където искаш, само котето не дава да се пипне. Ходил съм при нея до преди две години за да се погушкам в нежно младо голичко девойче. Прави някакъв масаж; ръчката е прилична. На редовни клиенти може да направи и френска, но не я биваше много. Пробва се и с други дейности - изкъпване от масажистка и тяло в тяло, но който беше ходил имаше негативни отзиви. Комуникацията с нея е малко трудна - не говори много. На моменти е доста странна - веднъж се държи сякаш иска да ти е гадже; друг път е малко дръпната и може да останеш с усещането, че се срамува от това, кето прави; в някои случаи е като отвеяна и сякаш не знае къде е и какво прави. При първите посещения е по-старателна, но като й станеш редовен клиент вместо да предложи нещо повече започва да те попретупва - това се случи с мен. Цената е сравнително ниска, но не съм ходил последните две години за да кажа актуална стойност на услугите. За клиенти на възраст е приемлив вариант. Младежите може да останат разочаровани.
Благодаря на maxy80 за точния отговор! Бях при нея и е точно, както го описа. Аз съм доволен, защото съм на възраст вече и търся такова крехко тяло. А и цената ме устройва идеално. Жалко, че не прави френска и наистина не дава да й целуваш котето.
-
- Благодарен: 1 път
Прави фре но покрит както казва тя иначе добре и душът става търкаш навсякъде освен пичито
Бях при нея преди 10 дни, слабичко девойче. Съблича се чисто гола, но за съжаление циците са много малки-тя вика, че за това са хубави не е баш така ама карай. Масажа се извършва направо на дюшек на земята, аз бързах и за това платих за полон час 40 лв. Още в началото преди плащането предложи свирка с презерватив за + 10лв, на се направих че не съм я чул. Като се съблякохме и подадох 40 лв при което тя попита отново дали не искам свирка за общо 50лв. Викам добре, но на голо и да ти напълня устенцата - но отказа. Легнах по гръб и веднага го натопорчих при което тя ахна. Намаза ме с олио и започна масажа като се търкаше с корема по кура и леко ако бях мръднал направо щях да и го набутам. Казах и , а тя вика няма старшно, пазя се - да знаеш колоко са искали да ми го вкарат в путето по тоя начин. Накрая ми омръзна търкането и викам давай да ме празниш на цицките - омазах ги със сперма и по живо по здраво. Та в заклйючение - за бъзро изпразване ако си на зор става, но повече няма да ходя най-вече заради липсващите цицики. Терена е на Васил Априлов близо до гарата.