Здравейте колегията!
Исках да споделя за една дама, за която липсва инфо, а може на някой да му се хареса...особено ако си пада по едрички и стегнати бели жени. Ситуацията в следната:
https://www.alo.bg/luks-relaks-10688923
Адреса се намира лесно, но се паркира трудно.
Дамата е възпитана. Определено чистотата там е в култ. Всяка точка на клиента се почиства собственоръчно в банята с нея, което малко ме шокира признавам, но си викам "...да видим все пак". Наистина дълга подготовка, но за час имаше време за всичко според моите критерии. Започна ме с френска с кондом за успокояване на напрежението. Последвана от масаж - от всичко по малко. Имаше елементи на тяло в тяло и класически. После ме обърна, пак сложи кондом и кратка френска, след което си легна с вибратор в ръка и се почна, пък аз й свърших на циците.
За самата дама - пълничка, но стегната. Не е красавица, но чаровна. Големи гърди и чудесно отношение.
Който е фен на пухкавите дами няма да сгреши, но си има и специфики. Прекалената вманиаченост по чистотата ми дойде изневиделица.
Успех!
До пазара Ситняково
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: До пазара Ситняково
Благодаря за инфото. Няколко допълнителни въпроса:
Френска без предлага ли?
Можеш ли да я докосваш или малко повече?
Френска без предлага ли?
Можеш ли да я докосваш или малко повече?
-
spartan
- Благодарил: 74 пъти
- Благодарен: 37 пъти
Re: До пазара Ситняково
Прави и без, не ме е ограничавала в докосванията. Но, според мен, всичко е индивидуално.