Нов мускулест милф 0887980546

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 242 пъти
Благодарен: 400 пъти
Обратна връзка:

Re: Нов мускулест милф 0887980546

Мнение от razputin »

Ооо, дека одиш бе николаЖвръц. Паролата ли си забравИ от лечението с диазепам ? Тука си са заимал със силна шизоидна конкуренция доде та немаше, кво ша праиш не та знам. :mrgreen: :twisted:
Я по-добре виж та обсъди неко нов метод да лъскаш с приятели на лични па яла после пак да са изЖвръцаш тука :twisted: :mrgreen:
Коса расте, акъл не доада
deep
Благодарил: 101 пъти
Благодарен: 73 пъти

Мнение от deep »

Nikolaj написа: Нед Авг 03, 2025 7:17 pm
deep написа: Съб Апр 19, 2025 5:05 am
Nikolaj написа: Чет Апр 17, 2025 7:43 pm

Гротестната физиономия е и "благодарение" на анаболите които взима във фитнеса. Мъжките хормони са и дошли в повече.А като добавим и психичните отклонения е ясно защо изглежда така. Сега терена го е махнала като опция в обявата си,и ходи само на чужд. Явно знае за форума или е чела какво се пише за нея
Верно ли г-н Преразказвач?
Ако имаш нещо полезно за казване го напиши. Ако нямаш,а ти нямаш :D си извади спокойно вибратора смени му батериите и си го сложи обратно че нещо гледам си се изнервил. :D :D :D
Абе кретеноид. Вземи и се гръмни в тъпата чутура. Като нямаш нищо за казване от къв зор преразказваш? Олигофрен.
Това е меко казано. Пълна мърша си. Пълна.
Нечии глави ще се търкалят. :D :party: :lol:
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Е как от къв зор - той да отвори бузките, мое па да го огрее, ма не осъзнава, че просто ша се н@сере, както винаги ;)
Nikolaj
Благодарил: 70 пъти
Благодарен: 94 пъти

Мнение от Nikolaj »

deep написа: Съб Авг 16, 2025 5:29 pm
deep написа: Съб Апр 19, 2025 5:05 am

Верно ли г-н Преразказвач?
Ако имаш нещо полезно за казване го напиши. Ако нямаш,а ти нямаш :D си извади спокойно вибратора смени му батериите и си го сложи обратно че нещо гледам си се изнервил. :D :D :D
Абе кретеноид. Вземи и се гръмни в тъпата чутура. Като нямаш нищо за казване от къв зор преразказваш? Олигофрен.
:D Ти верно си много зле. Ниско интелигентните са точно като теб повтарят като малоумни едни и същи фрази щото мозъка им нищо оригинално не може да роди. :D А кой е кретен и кой не ти се вижда. Щом олигофрени като теб се интересуват и ходят при тая тиня https://www.alo.bg/4009330. кажи ми за какъв да те смятат хората. Бе ти малко самоуважение поне като мъж нямаш ли.? Или казваш ти е кеф да се буташ с утайките,циганите и наркоманите които ходят при тая,а? :D А тук се напъваш да изглеждаш знаещ ,а? :D Майко мила с какво тъпо парче съм си губил времето да му отговарям. Оня другото ти приятелче razputin - чо и той като теб че и скаран с грамотното писане . Нещастници. :D :P
beserious1
Благодарен: 87 пъти

Мнение от beserious1 »

Nikolaj написа: Съб Авг 30, 2025 8:27 pm
deep написа: Съб Авг 16, 2025 5:29 pm

:D Ти верно си много зле. Ниско интелигентните са точно като теб повтарят като малоумни едни и същи фрази щото мозъка им нищо оригинално не може да роди. :D А кой е кретен и кой не ти се вижда. Щом олигофрени като теб се интересуват и ходят при тая тиня https://www.alo.bg/4009330. кажи ми за какъв да те смятат хората. Бе ти малко самоуважение поне като мъж нямаш ли.? Или казваш ти е кеф да се буташ с утайките,циганите и наркоманите които ходят при тая,а? :D А тук се напъваш да изглеждаш знаещ ,а? :D Майко мила с какво тъпо парче съм си губил времето да му отговарям. Оня другото ти приятелче razputin - чо и той като теб че и скаран с грамотното писане . Нещастници. :D :P
Ще си позволя отново да спомена, че много го надценяваш.
Тази "тиня" е когато реши да оиде при нещо по-така, като реши да се потопи в лукс.
Капацитета му е Адам и Ева което лесно можеш да видиш в по-старите му постове :)
Беззъби баби които си държат ченето в чаша до леглото по негови думи:
deep написа: Пет Сеп 16, 2022 8:26 pm Твърде скромен ти е опита явно, повечето по-възрастни компаньонки на 50+ нямат вече ентусиазма отпреди години, но пък имат куп проблеми със зъби, с протези, с липса на гъвкавост и издръжливост и мотивация.
Опитен е :)
Има доста бисери в началото на кариерата си на форумния тарикат тип "аз съм баровец от 100 години ходя по курви и знам всичко, вие сте тъпаци" но не си струва споменаването им и сам може да се позабавляваш :)
Това което подобни хора не разбират е че фантазиите им не минават.
Тарикат псуващ всичко и всичко, държащ се като, че ли е шейха на Бруней, знаещ всичко, имащ се за важен, парадиращ колко е велик и успял.
Подобни хора са ясни не само на мен - форумен палячо който не осъзнава, че се излага и, че се е превърнал в чучело служещо за унижение и подигравка.
Да му се подиграваш е малко като да риташ полуумряло куче, което скимти в последен напън :P
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Нда, така е, само приятелчетата на
беСЕРюса - НиколаJвръц и ИванИванов1980 моат да са ежат че ги ебат курвите по секретен списък на лични дето го нема и да са страшните баровци.
На тех да псуват тука наред, да са бабаитат и да са фукняват, биСЕРюса им позволява, щот определя правилата, ако не знаете.
Сички други са простаци, долни чекиджии и любители на космати циганки от Адам и Ева.
IvanIvanov1980
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от IvanIvanov1980 »

razputin написа: Пон Сеп 01, 2025 1:38 am Нда, така е, само приятелчетата на
беСЕРюса - НиколаJвръц и ИванИванов1980 моат да са ежат че ги ебат курвите по секретен списък на лични дето го нема и да са страшните баровци.
На тех да псуват тука наред, да са бабаитат и да са фукняват, биСЕРюса им позволява, щот определя правилата, ако не знаете.
Сички други са простаци, долни чекиджии и любители на космати циганки от Адам и Ева.
Педалче нещастно, ограничено. Мога да ти дам контакти на колеги от корите и от тук. Да потвърдят за дами които нямат обяви, и се ебат за пари. А това че ти си падаш по миризливи, евтини сифилистични циганки, проблема не е наш.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

IvanIvanov1980 написа: Сря Сеп 03, 2025 1:42 pm
Педалче нещастно, ограничено. Мога да ти дам контакти на колеги от корите и от тук. Да потвърдят за дами които нямат обяви, и се ебат за пари. А това че ти си падаш по миризливи, евтини сифилистични циганки, проблема не е наш.
Еш па панелния Рокфелер фукарата от Младос къ са са а накоръжил, кат неко таралеж на четка.
Не се напиняй таков, а са не насереш.
Кат си чул там баси новината, че има без обяви, па земи тресни си там в гарсониерата една ръченица на минипишлето и пий едно от 300 от Лидъла на примоция, та белки ти мине, кво ми са бабаитиш.
И въобще проблема, че си некъв изпаднал от мутробарока избушляк
ич не е наш.
IvanIvanov1980

razputin написа: Сря Сеп 03, 2025 2:44 pm
Еш па панелния Рокфелер фукарата от Младос къ са са а накоръжил, кат неко таралеж на четка.
Кат си чул там баси новината, че има без обяви, па земи тресни си там в гарсониерата една ръченица на минипишлето и пий едно от 300 от Лидъла на примоция, та белки ти мине, кво ми са бабаитиш.
ич не е наш.
Боклук долен. Ще те намеря. И ще ти разбия мръсната миризлива уста. Малка пишка имаш ти. Със сигурност. Моята не я мисли. Достатъчно е голяма. А то ти освен да чешаш телефон, клавиатура, и малката си пишка друго е очеизвадно че не можеш. Неграмотен селяндур недоклатен Най ги обичам такива олигофрени като теб. Защо не застанеш като мъж срещу мен бе мижитурка? То и друго не съм очаквал. Псевдомутра съм бил. Никога не съм бил мутра, никога не съм се занимавал с престъпна дейност. Ама виж 10-15 години с няколко вида бойни изкуства. Ще е наистина весело да застанем лице в лице като мъже. Ама то наистина няма как да стане. Защото ти не си такъв. Гарантирам ти че ще хапнеш по големи лайна от на ," бъди сериозен '
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

IvanIvanov1980 написа: Сря Сеп 03, 2025 6:48 pm
razputin написа: Сря Сеп 03, 2025 2:44 pm
ич не е наш.
Боклук долен. Ще те намеря. И ще ти разбия мръсната миризлива уста. Малка пишка имаш ти. Със сигурност. Моята не я мисли. Достатъчно е голяма. А то ти освен да чешаш телефон, клавиатура, и малката си пишка друго е очеизвадно че не можеш. Неграмотен селяндур недоклатен Най ги обичам такива олигофрени като теб. Защо не застанеш като мъж срещу мен бе мижитурка? То и друго не съм очаквал. Псевдомутра съм бил. Никога не съм бил мутра, никога не съм се занимавал с престъпна дейност. Ама виж 10-15 години с няколко вида бойни изкуства. Ще е наистина весело да застанем лице в лице като мъже. Ама то наистина няма как да стане. Защото ти не си такъв. Гарантирам ти че ще хапнеш по големи лайна от на ," бъди сериозен '
Тоа па ти полуде ли бе, ебача рокфелер от Младос, а земи та го запри тава менте уиски от Лидъла доде е време. Не бил са мислил за мутра ма са ежи и са репчоти, и фукняви тука - праи са на форумен бияч мутрее са и псува наред пустиняка.
Аре леко с заплахите, или дръж добър тон или па въри си мери пацата с беСЕРюса че са ви еднакви и ич немой да са бабаитиш такъв налево надесно. Че не гарантирам на кой пиян на шес рикии разгърден по непран потник врачански тракторис ша намериш да попаднеш некъде случайно дет владее щангата и още неколко вида аграрни пособия, сичките тежки, па и с дебели дръжки. И тоа мое ич да та не разбере къв си натрениран с бойни изкуства, та след срещата ти не сбират чарковете из сичките ти любими Младости, да та сглобат поне некак да са пенсионираш поне по инвалиднос после, шаолин.
IvanIvanov1980

Е ясно е. Всички разбраха че си музувирски циганин тракторист. Разгърден с немит гъз. То това е ясно на всички. Путьо нещастен хайде ела и се изправи срещу мен като мъж . Нали ще бягаш като насран после, мизерник долен . Спирам да ти отговарям , убий тъпака с мълчание
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Точно по повод последното бъди млого благодарен че та подържам жив кат ич ти не мълча. Па така има и на кого да са ербапиш, та да ти е високо самочуствието.
Последно промяна от razputin на Чет Сеп 04, 2025 2:03 pm, променено общо 3 пъти.
beserious1
Благодарен: 87 пъти

Мнение от beserious1 »

IvanIvanov1980 написа: Чет Сеп 04, 2025 10:13 am Е ясно е. Всички разбраха че си музувирски циганин тракторист. Разгърден с немит гъз. То това е ясно на всички. Путьо нещастен хайде ела и се изправи срещу мен като мъж . Нали ще бягаш като насран после, мизерник долен . Спирам да ти отговарям , убий тъпака с мълчание
Тракторист?
Не го надценявай толкова много :) Няма нищо лошо в това да си тракторист :D
Той просто е хибрид между свиня и безмозъчен циганин.
Грухти на неразбираем цигански...

С подобно "нещо" не ти трябва да се занимаваш.
Просто не му обръщай внимание то и без това нищо не му се разбира не знам дали някой изобщо се опитва да му чете грухтенето.
Да му обръщаш каквото и да е внимание е най-голямата грешка която можеш да допуснеш.
Просто остави свинята да си грухти без да й обръщаш никакво внимание.
Вниманието е нещото което той търси за да може да каже "виШте ма ва, язе сам свиня, язе сам циганин, язе сам гнусен и прост" :P
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

А така, подложи са убаво, па моа ти изпадне неко л@йненце да сглъфаш, ти си ги обичаш :mrgreen:
Публикувай отговор