Свършване на лице
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
razputin
- Благодарил: 258 пъти
- Благодарен: 434 пъти
- Обратна връзка:
Re: Свършване на лице
Не знам дава ли, ма баш на такъв надпис за грешка 404 досиги не съм свръшвал 
Коса расте, акъл не доада
- pizdec
- Благодарил: 37 пъти
- Благодарен: 67 пъти
Предполагам за тази обява става дума, просто е поизрязал последните цифри:
https://www.alo.bg/masaj-relaks-klasika-10033897
https://www.alo.bg/masaj-relaks-klasika-10033897
-
razputin
- Обратна връзка:
За таа имаше дивни коментари некъде из форумите - нещо косми по циците, мустаци едвалине, бачкала в неква адвокатска кантора. Язе се чудех дали да не я навръва, на снимките не е никак толкова плашеща.
https://www.alo.bg/ishtar-eskort-10355994
Как е възможно терен във вилна зона. Баси абсурда, като знам какви тесни улички са по такива зони и с тези 15 мин график, представям си какво задръстване става пред къщата
Звънях, увери ме, че този е адреса и ми вика:"в къщата има паркинг".. Не мога да си го представя. Иначе ми е идеална!
Как е възможно терен във вилна зона. Баси абсурда, като знам какви тесни улички са по такива зони и с тези 15 мин график, представям си какво задръстване става пред къщата
-
Говедо
- Благодарил: 35 пъти
- Благодарен: 67 пъти
И аз много съм й навит, но терена е като за любовница, а не за оборотно момичеakarras написа: ↑Пон Окт 20, 2025 3:50 pm https://www.alo.bg/ishtar-eskort-10355994
Как е възможно терен във вилна зона. Баси абсурда, като знам какви тесни улички са по такива зони и с тези 15 мин график, представям си какво задръстване става пред къщатаЗвънях, увери ме, че този е адреса и ми вика:"в къщата има паркинг".. Не мога да си го представя. Иначе ми е идеална!
Къде да спра колата, как да вляза и изляза дискретно?
Представям си как в съседния двор една баба ми продава домашни домати и яйца, а от другия дядо ме оферира да издой кравата за 30 минути докато я еба и на тръгване да купя мляко
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав 
-
razputin
- Обратна връзка:
Кат гледам улицата у гуглето - там са оди само с високопланинска екипировка и зимъс с котки и пикел.
Препоръчително да са качва тоа баир на по-големи групи, клиент алпинистите ебачи да не са разделят при никви условия, че липсва маркировка, нема осигурително въже и има вероятнос от изгубване при намалена видимост. Зиме има лавинна опаснос и голема вероярнос за сблъсъци с мечки свлачащи са по гъз
по стръмното.
Да са носат обезателно челници и добре заредени телефони у секи сезон, планинската застраховка е задължителна.
Високопланинския курвинг е само за добре подготвени професионалисти !
Препоръчително да са качва тоа баир на по-големи групи, клиент алпинистите ебачи да не са разделят при никви условия, че липсва маркировка, нема осигурително въже и има вероятнос от изгубване при намалена видимост. Зиме има лавинна опаснос и голема вероярнос за сблъсъци с мечки свлачащи са по гъз
по стръмното.
Да са носат обезателно челници и добре заредени телефони у секи сезон, планинската застраховка е задължителна.
Последно промяна от razputin на Нед Окт 26, 2025 1:59 pm, променено общо 11 пъти.
-
spartan
- Благодарил: 71 пъти
- Благодарен: 34 пъти
Да не забравяме и някакъв вид алкохол, да се сгреем при нужда.razputin написа: ↑Нед Окт 26, 2025 7:38 am Кат гледам улицата у гуглето - там са оди само с високопланинска екипировка и зимъс с котки и пикел,
Препоръчително да са качва тоа баир на по-големи групи, да не се разделят при никви условия, че липсва маркировка, нема осигурително въже и има вероятнос от изгубване, зиме има лавинна опаснос и вероярнос за сбъсъци с мечки свлачащи са по гъз по същия тоа баир зимъска.
Да са носат челници и добре заредени телефони, планинската застраховка е задължителна.