Свършване на лице

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
akarras
Благодарен: 6 пъти

Re: Свършване на лице

Мнение от akarras »

Тази
https://www.alo.bg/masaj-relaks-klasika-10
дава ли на лицето?
razputin
Благодарил: 258 пъти
Благодарен: 434 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Не знам дава ли, ма баш на такъв надпис за грешка 404 досиги не съм свръшвал :D
Коса расте, акъл не доада
Аватар
pizdec
Благодарил: 37 пъти
Благодарен: 67 пъти

Мнение от pizdec »

Предполагам за тази обява става дума, просто е поизрязал последните цифри:
https://www.alo.bg/masaj-relaks-klasika-10033897
akarras

Мнение от akarras »

Точно.
Благодаря за корекцията!
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

За таа имаше дивни коментари некъде из форумите - нещо косми по циците, мустаци едвалине, бачкала в неква адвокатска кантора. Язе се чудех дали да не я навръва, на снимките не е никак толкова плашеща.
akarras

Мнение от akarras »

https://www.alo.bg/ishtar-eskort-10355994
Как е възможно терен във вилна зона. Баси абсурда, като знам какви тесни улички са по такива зони и с тези 15 мин график, представям си какво задръстване става пред къщата :) Звънях, увери ме, че този е адреса и ми вика:"в къщата има паркинг".. Не мога да си го представя. Иначе ми е идеална!
Говедо
Благодарил: 35 пъти
Благодарен: 67 пъти

Мнение от Говедо »

akarras написа: Пон Окт 20, 2025 3:50 pm https://www.alo.bg/ishtar-eskort-10355994
Как е възможно терен във вилна зона. Баси абсурда, като знам какви тесни улички са по такива зони и с тези 15 мин график, представям си какво задръстване става пред къщата :) Звънях, увери ме, че този е адреса и ми вика:"в къщата има паркинг".. Не мога да си го представя. Иначе ми е идеална!
И аз много съм й навит, но терена е като за любовница, а не за оборотно момиче :mrgreen:
Къде да спра колата, как да вляза и изляза дискретно?
Представям си как в съседния двор една баба ми продава домашни домати и яйца, а от другия дядо ме оферира да издой кравата за 30 минути докато я еба и на тръгване да купя мляко :ugeek: :geek:
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав :D
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Кат гледам улицата у гуглето - там са оди само с високопланинска екипировка и зимъс с котки и пикел.
Препоръчително да са качва тоа баир на по-големи групи, клиент алпинистите ебачи да не са разделят при никви условия, че липсва маркировка, нема осигурително въже и има вероятнос от изгубване при намалена видимост. Зиме има лавинна опаснос и голема вероярнос за сблъсъци с мечки свлачащи са по гъз
по стръмното.
Да са носат обезателно челници и добре заредени телефони у секи сезон, планинската застраховка е задължителна.
Високопланинския курвинг е само за добре подготвени професионалисти !
Последно промяна от razputin на Нед Окт 26, 2025 1:59 pm, променено общо 11 пъти.
spartan
Благодарил: 71 пъти
Благодарен: 34 пъти

Мнение от spartan »

razputin написа: Нед Окт 26, 2025 7:38 am Кат гледам улицата у гуглето - там са оди само с високопланинска екипировка и зимъс с котки и пикел,
Препоръчително да са качва тоа баир на по-големи групи, да не се разделят при никви условия, че липсва маркировка, нема осигурително въже и има вероятнос от изгубване, зиме има лавинна опаснос и вероярнос за сбъсъци с мечки свлачащи са по гъз по същия тоа баир зимъска.
Да са носат челници и добре заредени телефони, планинската застраховка е задължителна.
Високопланинския курвинг е само за добре подготвени професионалисти !
Да не забравяме и някакъв вид алкохол, да се сгреем при нужда.
Публикувай отговор