Какво претпочитате?
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 110 пъти
- Благодарен: 186 пъти
- Обратна връзка:
Re: Какво претпочитате?
Бегай бе боклук, кво само ни анкетираш тука. Аре отивай да духаш на околовръстното
WTF
-
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 28 пъти
Предпочитаме да си стоиш у Факултето и да не ни занимаваш с глупостите си.
Абе на тебе да не ти плащат да спамиш тука, че задаваш десетки тъпи въпроси.
Са ще питаш ли какви ботушки, да си купиш за снега или в кой Мол да отидеш на кафе ?!
Извинявам се от името на другите два отговорили. А моят отговор е - аз си предпочитам естественото, но не съм много цицоман, повече ме интересува да е закръглено и хубаво задничето у жените.
Успех в дейността ти. А и да ти кажа, ако спазваш хигиенни правила/кондом/ и си сериозна и не прецакваш/много де. примерно с времето, то няма как/, ще имаш много клиенти и ще си добре финансово...Знам такива успешни девойки...
Успех в дейността ти. А и да ти кажа, ако спазваш хигиенни правила/кондом/ и си сериозна и не прецакваш/много де. примерно с времето, то няма как/, ще имаш много клиенти и ще си добре финансово...Знам такива успешни девойки...
-
- Обратна връзка:
Аре от мое име, да нема нужда, да се извиняваш. Не съм те назначавал за PR.
WTF
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Ако са спътъйнали след кърмене,силикона е топ, ако са си стегнати,няма смисъл.
Oхо имаме си и нацистче. За тези които не разбират SS 1488 - междунарони нацистки символи. 88 е Хайл Хитлер, Х е осмата буква в латиницата, 14 са думите на нацистки лозунг, чиито автор умира в американски затвор. Интересно, че след 10 милиона жертви и масови изнасилвания от руски войници, нацистите искат още и още...
Ако се запознаеш със същото усърдие и с другата страна на пропагандата може и да станеш малко по-балансиран в мнението си.
А и "нацистчетата" са широка гама от хора, някои от които с по-реалистична представа за нещата от много други "либерали".
Smart Men Don't Get Married
Говоря ти за 10 милиона убити немци - до към 1946г,. с жертвите при преселенията на немци към Германия. Та това докара нацизма на Германия и я превърна в две джуджета-държавици и те го разбраха и си взеха урок. Ма ти си бъди нацист, то тъпотата никога няма да загине. И да някои лозунги за защита на белите не са безпочвени, ама кой идиот може да пише Хайл Хитлер - 88 в 2023г.....
Това ,че обичаш да смучеш черни чепове си е лично твое предпочитание. Русофилите сте също толкова безсмислено нещо като мангалите.Заври се в дупката от която си изпълзял и не звъни без да те натискатfen2807 написа: ↑Пон Ное 27, 2023 12:16 am Говоря ти за 10 милиона убити немци - до към 1946г,. с жертвите при преселенията на немци към Германия. Та това докара нацизма на Германия и я превърна в две джуджета-държавици и те го разбраха и си взеха урок. Ма ти си бъди нацист, то тъпотата никога няма да загине. И да някои лозунги за защита на белите не са безпочвени, ама кой идиот може да пише Хайл Хитлер - 88 в 2023г.....
Аз обичам черни путки, ти не мисли, че че съм педал като теб. Малко ви ебаха руснаците 1945-1989г., ами и пак ще ви ебат, щом сте тъпи нацистчета. А колко черни хуища са изяли германките от черните американски войници пак за същия период даже ти с тъпия си инфантилен мозък не можеш да си представиш.
Айде стига сте ги хейтвали тия циганки не разбрахте ли че почето момичета са такива. Аз нямам против да ходя ако е ромка но да има добра визия чистоплътна не се пазари след като съм дал парите и не мрънка след 10-15 мин че трябва да си ходя. Но май повечето ромки не са така а пък за българка никога няма да пилея 200+ ! Въобще мн е зле положението в Сф. Да го духате сводници и лакуми курви и без вас можем !
-
- Обратна връзка:
А замисляли ли сте се що Хитлер е станал расист, М ? Иначе циганки и язе гнясам, най-обичам да ги тъпча здраво отзад особено като почнат с номерата си
То май и немските войници не са имали нищо против да плющят мангалки кат нема друго
То май и немските войници не са имали нищо против да плющят мангалки кат нема друго
WTF
Боклук е майкати която ти и родила бавноразвиващ комплексар за това ще висиш по форумите кретен
-
- Обратна връзка:
Интересно как винаги само добрите са побеждавали накрая във всяка една война или епоха? Дали пък историята дето толкова добре я познаваш не се пише така както им изнася на победилите?fen2807 написа: ↑Пон Ное 27, 2023 12:16 am Говоря ти за 10 милиона убити немци - до към 1946г,. с жертвите при преселенията на немци към Германия. Та това докара нацизма на Германия и я превърна в две джуджета-държавици и те го разбраха и си взеха урок. Ма ти си бъди нацист, то тъпотата никога няма да загине. И да някои лозунги за защита на белите не са безпочвени, ама кой идиот може да пише Хайл Хитлер - 88 в 2023г.....
А ти мислиш, че Хитлер с концлагерите и желанието да убие 2/3 от населението на СССР и ВСИЧКИ евреи/заедно с деца, пеленачета и пр./ е бил добрия???!!!
Хитлер? Какви документи и директиви имаш от него по "окончателното решение"?
Всички евреи с деца и пеленачета?
Ясен си, натам.
Тук не му е и мястото за тая тема, но направи си рекапитулация за себе си след десетина години като/ако ти поуври малко мозъкът.
Няма нито толкова добри, нито толкова лоши, има елити, елити на изостанали и първични и елити на цивилизовани и комплицирани и има интереси. Почти ВСИЧКО останало е пропаганда за масите.
И едните и другите елити се водят единствено от Н.В.Интереса, а не от ксенофобията, нацизма или... "антифашизма" - един от инструментите на пропагандата създаден специално за такива масовки като тебе. Само дето интереса на едните може да е света да е под шариат или пък под ционистко върховенство, а интереса на другите - света да е под диктатура на подбрани по друг признак ценности.
Хората са способни и на най-долните и на най-възвишените неща на света, но най-долните вършат работата по-бързо, а и държат влага по-дълго. ВСИЧКИ хора, включително и ти, драги ми смехурко "антинацист" и "антифашист".