Здравейте колеги,
да напиша впечатленията си от въпросното момиче. Бях миналата година там, така че нещата може да са се променили. Никът и е Алисиа намира се на последната спирка на 280 в Студентски Град в един нов голям блок. Пушачка, в лице е нищо особено дори грозновата. Пълна програма за 80 лева, свирката беше без желание и вяла. Пусна отпред и отзад без да се прави на интересна, но като цяло не се постара особено. Не миришеше долу и бих казал, че беше чиста. Свършихме работа, но е средна работа. Определено не беше с надномерно тегло.
https://adamieva.info/obiava-4664151/pa ... -bonbonche
Палаво и секси бонбонче Алисиа Студентски Град - 0879597677
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Палаво и секси бонбонче Алисиа Студентски Град - 0879597677
И аз бях попадал на тази ,бях тръгнал за бърза половинка .Тя ме офертира за пълна програма .Навих се ,свирката найстина вяла.За стандарта беше зле мрънкаше че я боли и тн.ме се навиваше да сменяме пози ,редовните номера не така не иначе .За анала , единственото хубаво беше ,че беше разработен и се влезна бързо и без проблем. Като я засилих на задна поизцапа доста ,Абе направо си се насра .