ebalnik е по-добър от Kovri

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Публикувай отговор
Big skandals
Мнения: 4
Регистриран на: Сря Фев 21, 2024 9:36 am
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 2 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от Big skandals »

Kovri е създаден с цел -такса спокойствие ,реклама на определени и осиране на други заради отказа именно на тази такса под една или друга форма.Пет педала с по пет профила имат един и същ начин на изказ и се вживяват на шерифи в интернет.Разкрих ги кои са и получих на лично абсолютно едни и същи обиди с едни и същи думи,просто написах различен коментар за момиче което се справи добре въпреки техните коментари за нея.Отидох защото никоя не вдигаше или бяха заети .Отидох с идеята да ме източи набързо и да рискувам за половинка ,но се оказа съвсем друго.Поговорихме и момичето каза че е отказала нещо което не предлага на клиент и съответно е била заплашена с думите-“сега ще видиш в коврите -клиент няма да видиш”.Долно и просташко поведение.Това е в kovrite.А съм посещавал хвалените за масажи-200лв за една чикия това са им игрите .Когато написах пост с който ги опровергах го изтриха
Говедо
Мнения: 108
Регистриран на: Нед Дек 11, 2022 10:45 am
Благодарил: 28 пъти
Благодарен: 57 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от Говедо »

troykaPL написа: Сря Юли 31, 2024 10:10 am
razputin написа: Сря Юли 31, 2024 9:20 am
RayGarraty написа: Вто Юли 30, 2024 10:06 pm Я дайте алтернатива тогава.
Алтернативата е да почнеш да разсъждаваш със собствената си тимберица и както ти казаха - да четеш тука
Хахахах...Почне ли да разсъждава неминуемо ще стигне до извода,че в този форум сте останали да пишете общо трима малоумника с по-пет различни потребителски профила и заливате с помия всеки който се престраши да напише два реда тук!В това число - Ти,водачът на мпс,deep,M4ogot,Годедото,selqvi ,а има и още доста :D Сега вече би следвало да сте доволни,останахте си само Вие,сами си пишете, отговаряте,подкрепяте и допълвате като пълни малоумници :D :D :D Тъпи сте като гъзове!
:D :D :D
Абе полюциьо бедна, как хем не си тука, хем по профили и статистика си наясно кои са активните?
Или си сводник на крастави мангалки, или си чАаве на такава и нямаш кинти да ходиш да ебеш, а само лъскаш на постовете ни :ugeek:
Пълно е с черпещи информация, но не даващи такава. Аз поне като наеба греда или нещо ново па пиша когато има въпроси за нея.
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав :D
Arhont.K
Мнения: 1
Регистриран на: Сря Юли 31, 2024 5:45 pm
Благодарен: 2 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от Arhont.K »

Точно масажите са проблема. Някои от тези, които държат масажни салони държат и kovri ( смотани сутеньорчета педали и/или някоя от тея долни сводничики - мадам )
Последните две-три мнения в графа масажи София бяха от реални клиенти, на които им е писнало от номера и искаха да се организира бойкот на всички тези долни курволяци , които се правят на масажистки . След ден сайта спря
ukecvetko
Мнения: 8
Регистриран на: Съб Апр 22, 2023 6:39 pm
Благодарил: 2 пъти
Благодарен: 4 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от ukecvetko »

И в крайна сметка защо изчезна Коври? Трафикът ли им свърши или дисковото пространство. Може да е рекламирал малко повече определени батали, но беше полезен.
Аватар
razputin
Мнения: 542
Регистриран на: Съб Юли 01, 2023 1:05 am
Местоположение: Горно Уино
Благодарил: 99 пъти
Благодарен: 151 пъти
Обратна връзка:

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от razputin »

Big skandals написа: Сря Юли 31, 2024 5:18 pm Kovri е създаден с цел -такса спокойствие ,реклама на определени и осиране на други заради отказа именно на тази такса под една или друга форма.Пет педала с по пет профила имат един и същ начин на изказ и се вживяват на шерифи в интернет.Разкрих ги кои са и получих на лично абсолютно едни и същи обиди с едни и същи думи,просто написах различен коментар за момиче което се справи добре въпреки техните коментари за нея.Отидох защото никоя не вдигаше или бяха заети .Отидох с идеята да ме източи набързо и да рискувам за половинка ,но се оказа съвсем друго.Поговорихме и момичето каза че е отказала нещо което не предлага на клиент и съответно е била заплашена с думите-“сега ще видиш в коврите -клиент няма да видиш”.Долно и просташко поведение.Това е в kovrite.А съм посещавал хвалените за масажи-200лв за една чикия това са им игрите .Когато написах пост с който ги опровергах го изтриха
За тва съм съгласен донякъде - явно олигофрените клиенти го ползват и да плашат курвите с него, което е нормално. То е щото и едните, и другите повречето са ултра прости кат тоа калъф @troykaPl неколко мнения по-горе, който е представителна извадка на типичен юзър на Коври, кух на лейка не знае да си бръкне отзаде, да са задоволи без да си счупи некой пръст, ма па отворен.
Не е създаван форума специално за такса спокойствие или некви користни цели, просто е буквално засран от олигофрения от такива кат горния и подобни щото некой е мега тъп та позволява тва да се случва.
Иначе известен стана сайта, чете се много и на курволяка сигурно силно му пука кво пише там. Поне на грамотния курволяк дето може некак да чете - не тоа дето може да мисли, да се прави разлика.
С две думи Коври е добре, та да събира сичко що е измет, та да са не влачи таа сволоч тука.
Последно промяна от razputin на Чет Авг 01, 2024 12:33 am, променено общо 1 път.
titi
Мнения: 3
Регистриран на: Сря Юли 31, 2024 11:05 pm
Благодарен: 4 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от titi »

Ползвах коври, имам бая мнения там, беше полезен. Структурата на форума беше по-удобна. Чак сега при липсата му влезнах тук и какво да видя? Хейт! Е защо, не знам. Започнах да разглеждам мненията за курвите и пак хейт. Всеки задал въпрос е нагрубен, като боклук. Като цяло тонът на разговор в коври беше сравнително приятелски, докато тук основно виждам остри псувни между потребителите. Самото заглавие на поста е тъжно и до някъде жалко.
titi
Мнения: 3
Регистриран на: Сря Юли 31, 2024 11:05 pm
Благодарен: 4 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от titi »

Тук си е малко комунизъм, като във фейсбук. Мнението се одобрява от модератор :D Може би имаме нисша за нов безплатен и свободен форум :D ,Впрочем и тези коментари, които няма да бъдат одобрени все пак ще достигнат до аудиторията, г-н "модератор" ;)
Аватар
razputin
Мнения: 542
Регистриран на: Съб Юли 01, 2023 1:05 am
Местоположение: Горно Уино
Благодарил: 99 пъти
Благодарен: 151 пъти
Обратна връзка:

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от razputin »

Аре още един представителна извадка с шизофрения. Тоа па смешник тука ли точно мнението се одобрява ?! Мноо па си компетентен от две влизания тука точно да говориш за цензура предвид дупката, от която идеш. Кой щи чете тука всеки твой тъпизъм, че да го пуска или не ? Ти прос ли си или си съвсем малоумен че некой безделник като в Коври ше отделя по цел ден време за тава че та сърбат петите задето немаш мозък? Маре баш си си за Коври ти, там явно е така и тва ти аресва, та аре бегай та си пий апчетата че нещо та апе приятелски щъркела. И кат дигнат коврите си стой там
Ей, да го оправат тоа форум Коври, че ей ги идат тука олигофрени на пълчища.
Nikolaj
Мнения: 376
Регистриран на: Сря Сеп 15, 2021 8:47 pm
Благодарил: 46 пъти
Благодарен: 74 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от Nikolaj »

titi написа: Сря Юли 31, 2024 11:26 pm Ползвах коври, имам бая мнения там, беше полезен. Структурата на форума беше по-удобна. Чак сега при липсата му влезнах тук и какво да видя? Хейт! Е защо, не знам. Започнах да разглеждам мненията за курвите и пак хейт. Всеки задал въпрос е нагрубен, като боклук. Като цяло тонът на разговор в коври беше сравнително приятелски, докато тук основно виждам остри псувни между потребителите. Самото заглавие на поста е тъжно и до някъде жалко.
Не е сигурно че няма да го има kovri.info Но не това е важно,аз също имам доста мнения там и повечето хора ме знаеха с Ника ми там. Естествено тук влизах много рядко колкото да "убия" няколко свободни минути. А не влизах точно заради същите причини които си забелязал и ти. Излишно е да пиша че полезна информация човек можеше да намери по-скоро там отколкото тук поради простата причина че хората в по-голямата си част там пишеха основно по темите. Имаше по-сериозна модерация и такива обиди, и нападки един към друг не се толерираха. Сам виждаш че откакто форума е спрян и хората влизат тук и само и единствено се коментира от едни и същи "герои" колко скапан бил kovri вместо да се пише по темите. Разликата между 2-та форума и нивото е видима и без очила. Но да не ти пука. ;) Човек реши ли ще разбере по оставените мненията и коментари кои са обективни и кои спамаджии .
RayGarraty
Мнения: 2
Регистриран на: Вто Юли 30, 2024 10:03 pm

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от RayGarraty »

Оправиха го, хайде със здраве, супер сте алтернатива иначе.
БатеБончо
Мнения: 200
Регистриран на: Нед Дек 17, 2023 11:14 am
Благодарил: 64 пъти
Благодарен: 70 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от БатеБончо »

Коври ке падне.
titi
Мнения: 3
Регистриран на: Сря Юли 31, 2024 11:05 pm
Благодарен: 4 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от titi »

razputin написа: Чет Авг 01, 2024 12:38 am Аре още един представителна извадка с шизофрения. Тоа па смешник тука ли точно мнението се одобрява ?! Мноо па си компетентен от две влизания тука точно да говориш за цензура предвид дупката, от която идеш. Кой щи чете тука всеки твой тъпизъм, че да го пуска или не ? Ти прос ли си или си съвсем малоумен че некой безделник като в Коври ше отделя по цел ден време за тава че та сърбат петите задето немаш мозък? Маре баш си си за Коври ти, там явно е така и тва ти аресва, та аре бегай та си пий апчетата че нещо та апе приятелски щъркела. И кат дигнат коврите си стой там
Ей, да го оправат тоа форум Коври, че ей ги идат тука олигофрени на пълчища.
Постът ти заедно с изказа ти са точен пример за това, за което говоря. Екстра, че оправиха коври, понеже със сигурност не ми се влиза в каруцарски тип комуникации.
dancho
Мнения: 2
Регистриран на: Вто Юли 02, 2024 9:58 am
Благодарен: 1 път

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от dancho »

troykaPL написа: Сря Юли 31, 2024 10:10 am
razputin написа: Сря Юли 31, 2024 9:20 am
RayGarraty написа: Вто Юли 30, 2024 10:06 pm Я дайте алтернатива тогава.
Алтернативата е да почнеш да разсъждаваш със собствената си тимберица и както ти казаха - да четеш тука
Хахахах...Почне ли да разсъждава неминуемо ще стигне до извода,че в този форум сте останали да пишете общо трима малоумника с по-пет различни потребителски профила и заливате с помия всеки който се престраши да напише два реда тук!В това число - Ти,водачът на мпс,deep,M4ogot,Годедото,selqvi ,а има и още доста :D Сега вече би следвало да сте доволни,останахте си само Вие,сами си пишете, отговаряте,подкрепяте и допълвате като пълни малоумници :D :D :D Тъпи сте като гъзове!
Има и още един малоумник с 3-4 ник-а -Paskalef,nanoz,Shmekeraa и т.н,но той си е някакъв безобиден фантазьор,докато razputin си е опасно луд с ментални отклонения :D Иначе и VPN-и са си инсталирали,но от тези безплатните,дето първокурсник от МЕИ само за няколко минути ги прави на пух и прах :D Наистина трябва модераторите да се задействат,че това вече не се търпи!
Аватар
razputin
Мнения: 542
Регистриран на: Съб Юли 01, 2023 1:05 am
Местоположение: Горно Уино
Благодарил: 99 пъти
Благодарен: 151 пъти
Обратна връзка:

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от razputin »

Начи ся, докато Коврите не бачкат, па некъв доцент полк. Данчо шантав "баш експерт-ментален-следовател" по разбиване на VPN разбираш ли са появява от МЕИ-то тука и почва да ни раследва, фърля боб произнася магическото заклинание n! (ен факториел) и ни хваща сичките VPN-исти и откачалки с приблизително еднакво IP в крачка.
И край за назе, а той получава кафяв оргазъм как ни разбива /по Павел Вежинов/
Той доц. полковник на менталното следствие Даньо е даже с две специалности, колко му рзбира тиквата от едното, толко и от другото, па нерде курви нерде IP та и VPN-и. ма явно некои им става пацата от странни абревиатири. Сигурно такива като идат на курва повтарят VPN, и ментално смятане на троен интеграл кат некоа мантра в захлас и тва им дръжи пишленцата силно натопорчени.
Въобще се такива ентелигенти веселяци са тиа от коврите. И ентелигента titi в коврите и той представителна извадка, четеш му мненията и дебелееш, бил е около три пъти на курва може би.
Верно съм луд, Ей, прав е IP-VPN- менталния експерт полк. доц. Йордан, толко съм луд, че ше зема а фръла неко лев на Коврите белки такива катбтия си стоят се там, че верно тва са не тръпи. Само да не бех сигурен, че е се таа дали ша плата - то кое си е умрело колко и да плащаш не моа го съживиш.
Последно промяна от razputin на Вто Авг 06, 2024 12:07 am, променено общо 4 пъти.
Говедо
Мнения: 108
Регистриран на: Нед Дек 11, 2022 10:45 am
Благодарил: 28 пъти
Благодарен: 57 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от Говедо »

dancho написа: Чет Авг 01, 2024 8:09 pm
troykaPL написа: Сря Юли 31, 2024 10:10 am
razputin написа: Сря Юли 31, 2024 9:20 am
Алтернативата е да почнеш да разсъждаваш със собствената си тимберица и както ти казаха - да четеш тука
Хахахах...Почне ли да разсъждава неминуемо ще стигне до извода,че в този форум сте останали да пишете общо трима малоумника с по-пет различни потребителски профила и заливате с помия всеки който се престраши да напише два реда тук!В това число - Ти,водачът на мпс,deep,M4ogot,Годедото,selqvi ,а има и още доста :D Сега вече би следвало да сте доволни,останахте си само Вие,сами си пишете, отговаряте,подкрепяте и допълвате като пълни малоумници :D :D :D Тъпи сте като гъзове!
Има и още един малоумник с 3-4 ник-а -Paskalef,nanoz,Shmekeraa и т.н,но той си е някакъв безобиден фантазьор,докато razputin си е опасно луд с ментални отклонения :D Иначе и VPN-и са си инсталирали,но от тези безплатните,дето първокурсник от МЕИ само за няколко минути ги прави на пух и прах :D Наистина трябва модераторите да се задействат,че това вече не се търпи!
Като един от първоспоменатите се чувствам объркан от кога ползвам VPN 😬 и кой кога, защо и как е решил, че си крия следите.
Дори като ходя да еба не си слагам чорап на главата да не би да ме разпознаят. Тая работа не е за наплашени миндили.
Идеята на никнейма е да не се задръства нета с оригиналите ти данни и при всяко търсене по тях да излизат поставете ти в сайтовете за курви. Ама не е от криене зад проксита
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав :D
Аватар
razputin
Мнения: 542
Регистриран на: Съб Юли 01, 2023 1:05 am
Местоположение: Горно Уино
Благодарил: 99 пъти
Благодарен: 151 пъти
Обратна връзка:

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от razputin »

Шъ тъ фане доц. полк. Йордан-Мюлер, колега и ше ти разнищо айпито. И ше изгориш като некой Щирлиц нищо, че си Говедо !

Той доц. полк. Данчо и неговите обучени агенти първи курс от МЕИ-то, тва новото Гестапо дебнат отсекъде, чорап да си сложиш - ше го разплетат, VPN да ползваш - ше го хакнат, дебнат те, внимавай, предупреден си !
Аватар
razputin
Мнения: 542
Регистриран на: Съб Юли 01, 2023 1:05 am
Местоположение: Горно Уино
Благодарил: 99 пъти
Благодарен: 151 пъти
Обратна връзка:

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от razputin »

Предлагам доц. полк Йордан-Мюлер виден VPN експерт и неговите спецагенти пръви курс от МЕИ-то да земат да оправат коврите, щом админа им не е грамотен в тия работи, че нещо пак са е бъгнал и сега сичката свлеч от там ше се намърда пак тука.
БатеБончо
Мнения: 200
Регистриран на: Нед Дек 17, 2023 11:14 am
Благодарил: 64 пъти
Благодарен: 70 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от БатеБончо »

razputin написа: Нед Авг 11, 2024 1:36 pm Предлагам доц. полк Йордан-Мюлер виден VPN експерт и неговите спецагенти пръви курс от МЕИ-то да земат да оправат коврите, щом админа им не е грамотен в тия работи, че нещо пак са е бъгнал и сега сичката свлеч от там ше се намърда пак тука.
..и пак ще говорят отрицателно за нас после. Ама идват тука да питат.
marto1
Мнения: 46
Регистриран на: Нед Юли 11, 2021 10:49 am
Благодарил: 6 пъти
Благодарен: 19 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от marto1 »

водач_на_мпс написа: Вто Юли 30, 2024 3:35 pm kor да го духаааа!

А тая Сиси от Надежда, приятелката му, имала ли е друга обява в алото преди да се вземат!? :D
Сега е само на масажи.
имала е от бар 10 и след това пак за малко. Хубаво се ебеше и хвърляше водата
Аватар
pizdec
Мнения: 70
Регистриран на: Вто Юли 20, 2021 12:02 am
Местоположение: София
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 18 пъти

Re: ebalnik е по-добър от Kovri

Мнение от pizdec »

titi написа: Сря Юли 31, 2024 11:26 pm... Структурата на форума беше по-удобна...
Очевидно невярно. Точно по структура този форум е по-удобен от онзи. Просто онзи е доста по-активен и само поради тази причина - и по-полезен.
Публикувай отговор