Васито--френска с федеросче 0876421640

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
sfpolice
Благодарил: 15 пъти
Благодарен: 13 пъти

Re: Васито--френска с федеросче 0876421640

Мнение от sfpolice »

Тръмп а ти като четеш негативни коментари, защо се нвираш точно там където не ти е работа??? Ти луд ли си ???
Последно промяна от sfpolice на Нед Авг 25, 2024 3:28 pm, променено общо 1 път.
Donald J. Trump

Мнение от Donald J. Trump »

Колега "sfpolice", всеки може да ѝ види снимките в Телеграм и да се увери сам в това което твърдя - не е нужно да ходи и да я гледа "на живо". Хем е дебела, хем е наркозависима! И щом за теб не е дебела, значи си за офталмолог!!! :geek:
Иначе преди 5-6 години на първи път направих няколко неуспешни опита да си уредя среща с нея и все греда. 2021 пак, и пак същото. Но тогава на снимките изглеждаше по съвсем различен начин, не като сега!!
А ти как така хем яростно я защитаваш, хем сам признаваш, че коментарите за нея са в огромното си болшинство от лоши по-лоши?! Т.е. хората имат съвсем реални основания да я плюят и го правят с удоволствие.
Че се друса е повече от ясно също, не е нужно да изглежда като ония утайки на Сточната.

P.S.
Съдейки по "никнейм"-а ти, най-вероятно си "мръсен софийски милиционер" То цялото ви МВР си е една откровена ОПГ!!! Даже и последните събития в кочината България за пореден път го доказват недвусмислено!!! Успех с новия ви министър Атанас Илков. Утре Главанака ще го поднесе на тепсия на Льотчика "Путьо Маринкин".
Толкова от мен. Жив и здрав бъди!!
А, и много те моля не ми приписвай своите собствени сексуални неудовлетворености. Като "мръсно ченге" със сигурност знаеш че почти всяка платена кака предлата и BDSM: пенис колан, други играчки, анален фистинг към клиента, писинг итн. Така че бягай докато не си напълно изперкал и си начешай педалската краста с цялата гама от предлагани услуги в тази област!!! ;)
razputin
Благодарил: 110 пъти
Благодарен: 186 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Aбе Тръмп, не с лошо, че аз ако съда по прекора ти май вече си са насираш и напикаваш и BDSM ич ти не требва.
И не знам на таа възраст кво дириш у форум за курви като си зел дал и пацата очевидно ти не става или си търсиш бавачка да ти трие лигите :mrgreen:
Съдейки пак от nick-a ти Нормално е на 71 деменцията да те треска яко, иначе нема как ем да се мъчиш да се срещнеш с нея ем да твърдиш че нещо не е у ред.
WTF
Аватар
водач_на_мпс
Благодарил: 86 пъти
Благодарен: 46 пъти

Мнение от водач_на_мпс »

Тръмп, каква тенекия ти е вързала Васи!? Би ли споделил. Тя работи на конвейер и стандартно се чака 10-15 мин в натоварените часове, докато ти дойде реда. Това за настроенията е вярно, но и в лошо да е, пак ще те вземе и претупа за 5 мин. Така че май те е върнала на вратата, което не говори добре за теб и външния ти вид. Или цялото ти ревю е фейк впредвид информацията, която имаш за нея, но след толкова години чак сега си се наканил да я пробваш. Да не си някоя от бабите при Наталия?
stan
Благодарил: 3 пъти
Благодарен: 4 пъти

Мнение от stan »

Тази ме беше блокирала още преди да стигна до адресът. Не знам какъв и е филмът и не ме интересува.
byteman
Благодарил: 1 път
Благодарен: 22 пъти

Re: https://www.alo.bg/9638290 0876421640 София Банишора

Мнение от byteman »

Donald J. Trump написа: Съб Авг 24, 2024 2:48 pm https://www.alo.bg/9638290
ВСЕИЗВЕСТНАТА ВАСИЛКА "СВИРКАТА" ВАСКОВА от София!!! Тел. 0876421640, ул. Враня 77, Банишора.
Още навремето беше известна с тенекиите, които връзва на клиентите - както потенциални, така даже и на редовните понякога. Непрекъснато е на настроения, най-вероятно от дрогата, с която се друса постоянно. :x
Освен това от непрекъснатото друсане е заприличала на типична наркоманка в лицето + много сериозното напълняване!!! :o
Аз лично реших да я пробвам заради прякора ѝ + многобройните коментари навремето от DATA.BG, че е най-добрата софийска свиркаджийка + федероса. Същевременно обаче всеки втори коментар в DATA.BG предупреждаваше, че е и потенциална тенекеджийка.
Е, и мен ме върза. Така че преценете си сами!!! А НАЙ-ДОБРЕ ПРОПУСНЕТЕ...
Президенте ! Абе ти дебел наркоман виждал ли си ? , щ'ото аз НЕ !
ImWithMolly
Благодарил: 14 пъти
Благодарен: 26 пъти

Мнение от ImWithMolly »

По-скоро мяза на хронична алкохоличка
Публикувай отговор