Таня Перник
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Таня Перник
Може да се е пенсионирала и да има вече свободно време и през деня
Преди не искаше да приема преди 17 часа следобеда
Винаги вечер от понеделник до петък
И в събота и неделя по всяко време приемаше
Здравейте, колеги. Може ли и аз да получа телефона на Даня и ако може линк към профила й във фейсбук, че като напиша Даня излизат много резултати, но не видях никоя по описанието на колегата. Благодаря предварително!
Явно си скаран с българския език
Не сме говорили никога за някоя си Даня
Прочети отново написаното и го осмисли,
ако не го разбираш, пробвай с гугльо превода444а
Е бате що му пилиш на човека, изпуснал е едно "а" и ти ебати кво му изля. Bonovox, брато, верно си пише назад, просто трябва да четете. Danaq Borisova се пише, от Перник е и на профилната снимка е със зелена блузка, секси усмивка. Айде ако и пишеш, метни номерчето на ЛС, ще съм благодарен
Благодаря много, ще и пища и ще се опитам да взема номерче и ще споделя подробности. До Jo99 българика, в българския език има буква "ч", а не "4". . Ебати проблема, че съм изпуснал една буква, случва се, не е международен конфликт.kal_lak написа: ↑Вто Яну 14, 2025 8:56 amЕ бате що му пилиш на човека, изпуснал е едно "а" и ти ебати кво му изля. Bonovox, брато, верно си пише назад, просто трябва да четете. Danaq Borisova се пише, от Перник е и на профилната снимка е със зелена блузка, секси усмивка. Айде ако и пишеш, метни номерчето на ЛС, ще съм благодарен
Знам бе превода44444444оbonovox написа: ↑Вто Яну 14, 2025 9:13 amБлагодаря много, ще и пища и ще се опитам да взема номерче и ще споделя подробности. До Jo99 българика, в българския език има буква "ч", а не "4". . Ебати проблема, че съм изпуснал една буква, случва се, не е международен конфликт.kal_lak написа: ↑Вто Яну 14, 2025 8:56 amЕ бате що му пилиш на човека, изпуснал е едно "а" и ти ебати кво му изля. Bonovox, брато, верно си пише назад, просто трябва да четете. Danaq Borisova се пише, от Перник е и на профилната снимка е със зелена блузка, секси усмивка. Айде ако и пишеш, метни номерчето на ЛС, ще съм благодарен
Jo99 написа: ↑Вто Яну 14, 2025 9:24 amЗнам бе превода44444444оbonovox написа: ↑Вто Яну 14, 2025 9:13 amБлагодаря много, ще и пища и ще се опитам да взема номерче и ще споделя подробности. До Jo99 българика, в българския език има буква "ч", а не "4". . Ебати проблема, че съм изпуснал една буква, случва се, не е международен конфликт.kal_lak написа: ↑Вто Яну 14, 2025 8:56 am
Е бате що му пилиш на човека, изпуснал е едно "а" и ти ебати кво му изля. Bonovox, брато, верно си пише назад, просто трябва да четете. Danaq Borisova се пише, от Перник е и на профилната снимка е със зелена блузка, секси усмивка. Айде ако и пишеш, метни номерчето на ЛС, ще съм благодарен
-
- Благодарен: 3 пъти
-
-
-