Да споделя нови впечатления . Днес бях при тях и определено останах доволен . посрещна ме по-старата ( не знам имената им )
и двете бяха по мрежести бодита с отвор около любовните отвори . Нарочно се " пльоснах " по гръб на масажната маса .
дъртата каза , А ? ти по гръб ... и така става , и ме почнаха с масаж на краката и таза с горещите камъни. след пет минути малкият "рипна" ,
а аз и двете ги хванах за дупетата . Дъртата само това чакаше и си го наби в гърлото , аз съм бърз и скоро и напълних устата .
След това продължиха по същият начин и след 30-40 минути имаше втора "заря" с френска и ръчна. След свършванията по-младата
нежно и старателно ми почистваше патката с кърпички , а това ми е фетиш .това което видях докато съм по-гръб : по-старата води "играта "
по-младата я гледа в ръцете и повтаря ( учител - ученик) . След това ме подканиха да се обърна по корем за да ми " оправят " гърба.
Вече " изцеден " масажа на гърба с топли камъни беше невероятно релаксиращ . Когато си тръгнах ми поискаха 80 евра ( колкото е в обявата )
, а когато си погледнах часовника - час и половина удоволствия.