Естествено че ще ти е последен5_finger_death_punch написа: ↑Съб Ное 15, 2025 9:24 pm Последен пост в дискусията ми с теб.
След това те блокирам във форума и няма да виждам мненията ти,защото няма смисъл за мен.
Моето пожелание към теб момче е (слушай внимателно няма да повтарям):
Еби си майката ,защото само тя би ти пуснала.
Друга дори срещу заплащане се съмнявам ,че ще ти пусне.
Не си прави труда да ми отговоряш (или си прави все тая).
Аз те блокирам.
Защото си имам друга работа.
Да еба курви и да изкарвам пари за да мога да го правя.
Не да се занимавам с малоумни комплексари.
Не няма да пиша ревюта тук ,нито в Коврите ,защото не го заслужавате.
Have a nice life, looser.
Сега вече се разстроих
Мъж в рокля щял да ме блокира хаха
Полезния потребител който си е направил акаунт за да се подмазва на платени жени и да псува мъжете
Форумите няма да страдат много без теб, точно обратното - те са за мъже които си споделят мнения при коя да изпразнят топките не да се псуват с безгръбначни пълзящи подмазвачи
Вече всички знаят защо те мислят за жена или сводник и всеки прочел забавната ни дискусия ще те третира както трябва
С подигравки и унижение, но ти си свикнал имаш богат опит с това не би трябвало да е проблем
И внимавай с вдигането на акциите при платените и да не се почувстваш твърде специален.
Това ти го казвам приятелски.
Тъжното в цялата история че ти говоря мъжки, за твое добро с подобно мислене и поведение те чакат доста унижения и подигравки.
Адекватен мъж ще разбере, ще помисли.
Неадекватния ще продължи да се стреми да бъде специален за платени жени, да бъде добър, харесван да компенсира за липса на реален живот.
И като ходиш по курви ги питай дали не са ти намирали топките преди да паднеш да им целуваш краката