Масажи 250€
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Масажи 250€
президент да сезира КЗК – какви са тия цени на масажите 
100, 180, 250 евро за масаж с ръчка!! А тия олигофрени къде ги дават? Браво на тях. 
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 102 пъти
- Благодарен: 129 пъти
-
Dinko-Dinev
- Благодарил: 21 пъти
- Благодарен: 20 пъти
Re: Масажи 250€
Напълно съгласен съм... Мисля, че е време КЗП, КЗК и НАП да предприемат съвместни акции, и се установи в крайна сметка, дали има обективно и обосновано повишение на цените, след влизането на еврото, като официална разплащателна валута на територията на Република България.
Не само в раздел масажи, и в другите предлагани сексуални услуги, цените бяха конвертирани едно към едно - от 100 лв, направо, към 100 евро.
-
razputin
- Благодарил: 310 пъти
- Благодарен: 510 пъти
- Обратна връзка:
Ма как бе, то сичките институции требва да са самосезират, че некои са прости да нги ги дават на прокъсаните парцале, то тва да ти изпразнат уя с лека апатична разтривка за 250 евъра и да та повозат утки на А6 евентуално си е бетер от първа необходимос. И институциите ше ги заболат макарите веднага за тебе баш, че са нуждаеш от жизненоспасяващ масаж на мъдете да изръсиш 250 евЪра и да та изфрълат из терена на пробит галош
Койнаре rulez 
-
Jo99
- Форумният фантазьор
- Благодарил: 102 пъти
- Благодарен: 129 пъти
Е аз какво казах че ще стане , вие не вярвахтеDinko-Dinev написа: ↑Съб Фев 14, 2026 9:51 pmНапълно съгласен съм... Мисля, че е време КЗП, КЗК и НАП да предприемат съвместни акции, и се установи в крайна сметка, дали има обективно и обосновано повишение на цените, след влизането на еврото, като официална разплащателна валута на територията на Република България.![]()
Не само в раздел масажи, и в другите предлагани сексуални услуги, цените бяха конвертирани едно към едно - от 100 лв, направо, към 100 евро.
Че всички цени от лева ще станат в евро без промяна на числената стойност от примерно 200 лв на 200 евро
От масаж 60 лв на 60 евро.
Форумния фантазьор