Да си масажистка в днешно време.

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
VersatileStudios
Благодарил: 8 пъти
Благодарен: 6 пъти

Re: Да си масажистка в днешно време.

Мнение от VersatileStudios »

razputin написа: Вто Мар 03, 2026 8:00 am Айде и тия тъпи пърдафели си поверваха. Таа па ДеЛина забрави времето коги духаше курци на конвейр за по 30 кинта бонус към масажа в една дупка, та стана извесна с тва, дето цела София й са източи в гърлото най-вече.
Басейни масейни, жакузита макузита, поршета моршета, само мислат тъпотии за надуване на цените и копират бездарно една от друга, парцалесите прости, вместо а са научат да врътат свирчоците как си требва и да предложат добра услуга на
нормална цена.
Има и нови креативни елементи, де - квартира предлагат за простите дървени мърши от селата незнайни с класа и стил, демек тия дето тепърва ша налазват в софеата на талази та да чарджат балъците. Бахси колко генеално
Извинявай, но услугата “френска” никога не съм я предлагала. И името ми в Сердика беше Лена, а не Лина :) Нямам против да пишете истината, но това не е част от нея.
Относно обявите за работа, някои предлагат дневен надник, а ние – каране до вкъщи и не виждам нищо лошо в това. Както и в това да помогнем на момиче, което се нуждае от квартира или иска да се премести в друг град. Всичко, което правим, е в полза на нашите момичета. И още един факт –В нашата обява има много преди обявата на Ивон опцията за шофьор и квартира.🩷
razputin
Благодарил: 351 пъти
Благодарен: 573 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

VersatileStudios написа: Чет Мар 19, 2026 10:20 am
razputin написа: Вто Мар 03, 2026 8:00 am Айде и тия тъпи пърдафели си поверваха. Таа па ДеЛина забрави времето коги духаше курци на конвейр за по 30 кинта бонус към масажа в една дупка, та стана извесна с тва, дето цела София й са източи в гърлото най-вече.
Басейни масейни, жакузита макузита, поршета моршета, само мислат тъпотии за надуване на цените и копират бездарно една от друга, парцалесите прости, вместо а са научат да врътат свирчоците как си требва и да предложат добра услуга на
нормална цена.
Има и нови креативни елементи, де - квартира предлагат за простите дървени мърши от селата незнайни с класа и стил, демек тия дето тепърва ша налазват в софеата на талази та да чарджат балъците. Бахси колко генеално
Извинявай, но услугата “френска” никога не съм я предлагала. И името ми в Сердика беше Лена, а не Лина :) Нямам против да пишете истината, но това не е част от нея.
Относно обявите за работа, някои предлагат дневен надник, а ние – каране до вкъщи и не виждам нищо лошо в това. Както и в това да помогнем на момиче, което се нуждае от квартира или иска да се премести в друг град. Всичко, което правим, е в полза на нашите момичета. И още един факт –В нашата обява има много преди обявата на Ивон опцията за шофьор и квартира.🩷
Лина ли си, Ленче ли си, Пенка ли си хич ми не дреме - я не ми са обеснявай кат неко ученичка или кажи кво повече предлагаш като услуга в полза на клиента за извънземните цени, а не да товариш цените в полза на ваште момичета придошли от селата.
И не ми минавай с номерата скъпи шампоанчета и ароматизатори, джакузита макузита,свещички и светена вода.
Щи го кажа просто точно кат за тебе и сичките други тъпи патки-вместо да са правиш на мноо интересна тука, като не си правила свирки (да бе), почвай да ги правиш инклузив в таа цена и да са плющиш ако требва, че инак ша умреш отглади.
Койнаре rulez :!:
VersatileStudios
Благодарил: 8 пъти
Благодарен: 6 пъти

Мнение от VersatileStudios »

razputin написа: Чет Мар 19, 2026 12:02 pm
нормална цена.
Лина ли си, Ленче ли си, Пенка ли си хич ми не дреме - я не ми са обеснявай кат неко ученичка или кажи кво повече предлагаш като услуга в полза на клиента за извънземните цени, а не да товариш цените в полза на ваште момичета придошли от селата.
И не ми минавай с номерата скъпи шампоанчета и ароматизатори, джакузита макузита,свещички и светена вода.
Щи го кажа просто точно кат за тебе и сичките други тъпи патки-вместо да са правиш на мноо интересна тука, като не си правила свирки (да бе), почвай да ги правиш инклузив в таа цена и да са плющиш ако требва, че инак ша умреш отглади.
Всяко момиче е свободно да предлага каквото поиска и на каквато цена поиска. Всяка една екстра, която предлагам, е описана в обявата и всеки сам преценява за какво да си или да не си харчи парите. Цените са съобразени с пазара и конкуренцията. И пак казвам – всеки сам преценява. Ако съм преценила да предлагам или да не предлагам нещо, това е изцяло мое решение. 🩷
Няма как цените в Сердика от преди 5 г. сега да са същите, защото инфлацията е факт навсякъде, за жалост. Определено не сме единствените с по-високи цени от преди 4 г. до сега и който не му е по джоба – подминава. Друга тема е, че има къде по-големи греди или момичета, които претупват и т.н., и просто няма база за сравнение.
Наистина не разбирам целия този негативизъм, защото не правим лошо на никого. Не съм тук да се доказвам, нито да споря – просто казах факт, защото не ми е приятно да чувам клевети. Пожелавам ви готини мацки и по-малко негативи!
ejobejo
Благодарил: 29 пъти
Благодарен: 49 пъти

Мнение от ejobejo »

razputin написа: Чет Мар 19, 2026 12:02 pm
нормална цена.
Всъщност и двамата сте прави - на нас ни е скъпо, според тях е евтино ;)
Цените ще продължават да са високи, докато има кой да ги плаща - това отдавна вече го знаем. Също така отдавна говорим, че трябва да обявим пълен бойкот и тогава цените (и услугите) ще са такива, каквито ние пожелаем. Просто не сме единни и не можем да се организираме...
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

VersatileStudios написа: Чет Мар 19, 2026 2:11 pm
Ти му баеш, оно па си рупа. Инфлациятa, моме проста, е проблем, коги са отнася към стоки и услуги от необходимост - ти за стока ли са сметаш или па си ни нещо необходима да живееме ?! Виж ако ти имаш проблем с инфлацията - тава а друго, решавай си го некак. Досиги вървехте криво лево с номера еротична масажистка, дет не се знае еротична ли е баш, масажистка ли е точно, и накрая ни едното, ни другото, и с муфтене на балъците за екстри (глобичка ли му викахте там, в Сердика), ма вече свръши таа. А тва с кво ша идвам язе, и па с кво са прибират подопечните ти пръчки и къв им е надника ич ма не грее - ако щеш ги прибирай с чартърни полети или па с овчи впрегове.
Пожелавам повече акъл (то да а друго, а ти го набия) и кат ти дойде прозрение свише тогава ше си заета да изкарваш кинти въпреки инфлацията, не да са чеплезиш тука- а белки са сбъдне, ма кат гледам надали, само в тва отношение не съм никак позитивен.
Последно промяна от razputin на Чет Мар 19, 2026 11:31 pm, променено общо 8 пъти.
Ss1488
Благодарил: 150 пъти
Благодарен: 91 пъти

Мнение от Ss1488 »

Че има инфляция е ясно,ама трябва да слагате и амортизация 😃. Дърти брантии да слагат цени колкото на млади яренца не е нормално
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Абе тия сичките на две магарета слама не моа разделат ти за амортизация им говориш, а па язе за пазарна икономика. Оно чуло думата инфлация и че имало било още по-големи греди и са фръга с рогите у кереча, па и не дава да му издумаш, и го играе нещо на умна и на ощипана, па и изнаса лекции. Дебилна работа.
Арееее, улево дет вика @ejobejo, не ми е жена, да ми са фръцка.
strike1st
Благодарил: 1 път
Благодарен: 5 пъти

Мнение от strike1st »

БатеБончо написа: Вто Мар 03, 2026 6:54 am Това с колите се превръща в епидемия. Сега става дума за салона на Делина и Лина. Предстои им отварянето на ново "студио" тип луксозна къща за еротични масажи.

https://www.alo.bg/nai-grandiozniyat-pr ... i-10871972

Това лято…Там, където добре познатото и новото се преплитат, се ражда нещо невиждано досега…

Versatile Studio 2 - нашият най-грандиозен проект до момента - обявява предстоящо откриване и търси масажистки за работа в ново, изцяло премиум пространство, без аналог в България.

✨ Проект от ново поколение, разположен в ексклузивна къща, включващ:
🏊‍♀️ басейн | 🔥 сауна | 💦 джакузи | 🌫️ парна баня

⚜️Вашите привилегии:

🚘 Личен шофьор от и до студиото с Porsche Panamera или Mercedes
🔑 Безплатна самостоятелна квартира за първия месец за момичета от провинцията или за едно ново начало в София🩷

Само за жени с излъчване, класа и амбиция за най-високо ниво. Защото луксът е стандарт .
Интересно колко момичета и колко клиенти ще се плацикат по едно и също време в басейна и джакузито. Тия неща виреят във FKK клубовете в Германия, но не и в малка България, където всички се познаваме.
БатеБончо
Благодарил: 134 пъти
Благодарен: 215 пъти

Мнение от БатеБончо »

https://www.alo.bg/taksi-s-gol-shofyor-11135636

Писнало ви е от градски транспорт или миризливи таксита?
Пътувайте различно - електрическа кола под наем, управлявана от гол шофьор.

Цената започва от 30 евро за курс в рамките на София.

Шофьорът може да бъде по мъжко бельо по ваш избор или чисто гол. Моля, имайте предвид, че от съображения за сигурност шофьорът не може да излиза гол от автомобила на оживени публични места.

За редовни поръчки - отстъпки!

Пишете във Viber или WhatsApp за повече информация и поръчки.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Шафьора кат е гол, дано да има ламаринка на гъзъ поне, че иначе моа изфлющи и да са неасере преди адреза, като нищо.
Аватар
pizdec
Благодарил: 52 пъти
Благодарен: 92 пъти

Мнение от pizdec »

Наред е обява за "Гол тротинеткаджия" - ей тогава вече ще влезнем в международния телевизионен обмен.
razputin
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

Следете Ройтерс и АП, там жго врътнат обмена за новината, а голия геврек жго врътнат некъде из факултета
Публикувай отговор