За любителите на крачета

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
razputin
Благодарил: 371 пъти
Благодарен: 623 пъти
Обратна връзка:

Re: За любителите на крачета

Мнение от razputin »

Той "колегата" отдавна са а насочил към мъжко, за тва приижда тука за внимание, та белки го огреят едни груби копита смръдливи, мазолести грапави неподковани, та да са задоволи накрая с тех секак,да ги излиже целите и после да му начешкат до глезените сфинктера разпран, та да остане доволен накрая - той за тва са свира на шугав глис - тук таме, да изкяри аванта уй къде може, а промoтирва жена му, че и нея я сръби за уй, та се не трае, па нема кой да йнги го подаде, мъжо й педераз-тежко й горко да са прави педикюр а мъжо й да сака да лиже грапав подпетен мъжки клефар.
Койнаре rulez :!:
ferdi85
Благодарен: 1 път

Мнение от ferdi85 »

Mani_87 написа: Нед Авг 02, 2026 11:13 pm Еее колега, така както си го описал - насочи се към мъжки 😀

Без майтап - така както може да ме подлудят едни добре направени крачета, толкова силно може и да ме отвратят някакви гадни такива 🫨
Така... уточнявам. Макар че с думи няма как да го обясня. Харесвам добре оформен крак, с красив червен лак. Да няма обаче мания кракът да е нежен и мек отдолу. Да има приятно груба естествена кожа, получаваща се от сандали и токчета. Не е нужна мания по педикюри. Има такива масажистки, намирал съм, но някои не работят вече. Бунион, колкото и да странно, кефи ме и ме възбужда. Една истинска и привлекателна жена, колкото по естествени и леко груби крака има, толкова може да ме подлуди. Пак казвам, не става с думи да се обясни това. Пак ще съм грешно разбран, но каквото - такова. Но нежен крак, който да му се чудиш ръчичка ли е, краченце ли е, не ми харесва. Всеки с вкуса си.
razputin
Благодарил: 371 пъти
Благодарен: 623 пъти
Обратна връзка:

Мнение от razputin »

ferdi85 написа: Пон Авг 17, 2026 9:00 pm Макар че с думи няма как да го обясня. Пак казвам, не става с думи да се обясни това.
Ми изпей го бе, белки па та разбереме тука.
Койнаре rulez :!:
Публикувай отговор