За любителите на крачета
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
razputin
- Благодарил: 371 пъти
- Благодарен: 623 пъти
- Обратна връзка:
Re: За любителите на крачета
Той "колегата" отдавна са а насочил към мъжко, за тва приижда тука за внимание, та белки го огреят едни груби копита смръдливи, мазолести грапави неподковани, та да са задоволи накрая с тех секак,да ги излиже целите и после да му начешкат до глезените сфинктера разпран, та да остане доволен накрая - той за тва са свира на шугав глис - тук таме, да изкяри аванта уй къде може, а промoтирва жена му, че и нея я сръби за уй, та се не трае, па нема кой да йнги го подаде, мъжо й педераз-тежко й горко да са прави педикюр а мъжо й да сака да лиже грапав подпетен мъжки клефар.
Койнаре rulez 
Re: За любителите на крачета
Така... уточнявам. Макар че с думи няма как да го обясня. Харесвам добре оформен крак, с красив червен лак. Да няма обаче мания кракът да е нежен и мек отдолу. Да има приятно груба естествена кожа, получаваща се от сандали и токчета. Не е нужна мания по педикюри. Има такива масажистки, намирал съм, но някои не работят вече. Бунион, колкото и да странно, кефи ме и ме възбужда. Една истинска и привлекателна жена, колкото по естествени и леко груби крака има, толкова може да ме подлуди. Пак казвам, не става с думи да се обясни това. Пак ще съм грешно разбран, но каквото - такова. Но нежен крак, който да му се чудиш ръчичка ли е, краченце ли е, не ми харесва. Всеки с вкуса си.
-
razputin
- Благодарил: 371 пъти
- Благодарен: 623 пъти
- Обратна връзка: