❤New girl for you❤ Твоята сбъдната фантазия ❤ GFE ❤ - 0877136980
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- pervCity
- Благодарил: 16 пъти
- Благодарен: 16 пъти
❤New girl for you❤ Твоята сбъдната фантазия ❤ GFE ❤ - 0877136980
https://www.alo.bg/7304773
Тази става. Малко е прекалила с джуките, но на нея мисля че и отиват и и придават по-перверзен вид. Лично за мен не красавица в лице, но става. В тялото може да свали 3-4 килца, но и там е добре като цяло. Има доста татуировки по тялото, което на мен ми харесва. Тръгва малко служебно в началото, но се кефи на здраво ебане. Секса и свирката са доста добре. За 150 на час смятам, че е добре.
Тази става. Малко е прекалила с джуките, но на нея мисля че и отиват и и придават по-перверзен вид. Лично за мен не красавица в лице, но става. В тялото може да свали 3-4 килца, но и там е добре като цяло. Има доста татуировки по тялото, което на мен ми харесва. Тръгва малко служебно в началото, но се кефи на здраво ебане. Секса и свирката са доста добре. За 150 на час смятам, че е добре.
Re: ❤New girl for you❤ Твоята сбъдната фантазия ❤ GFE ❤ - 0877136980
До кога ще промотирате ромки като тази става? Не не става като я видях избягах с триста.
Последно промяна от Nartzisa на Съб Юли 31, 2021 5:31 pm, променено общо 1 път.
- pervCity
Ти явно си навътре в нещата и ще ни просветлиш какво става и какво не става. И аз имах по-големи очаквания към външният вид от снимките в обявата, но не съжалявам, че останах. За мен си става за бройката.
Явно ползвам по качествени услуги от стандартните ромски които за теб стават.
- pervCity
Ти явно не ме разбра. Коментарът ми не беше саркастичен. На мен наистина ми е любопитно какви услуги ползваш.
Виж ми коментара за LOVEROUGH и дай мнение за ситуацията която съм описал ако искаш и за Лорета и други които ставаха Марина от Слатина Твоята мечта от осогово и на улица пирин имаше една рускиня
- pervCity
Явно са били добри. Жалко че не мога да ги коментирам тях и да сравнявам. И аз съжелявам че изчезнаха доста добри попадения (Диана до МОСВ или Поля до женският пазар), но човек трябва да пробва и нови все пак. Тази въобще не я слагам в графата попадения, но и не съжалявам, че се видяхме за едно чукане.
Явно качествените ги пускат в чужбина а за нас тук гнязовете на надути цени. Предпочитам да не ходя отколкото да давам пари за гюбрета и мръсни мангалки. Като гедам какви лелки и батали пускат обяви по скоро те трябва да ни плащат.
https://www.alo.bg/7304773
Тук е пълен смях https://www.alo.bg/7304773 цигане при такива не се занимавам интересно че много хора били доволни