Здравейте
някой бил ли е при тази?
https://adamieva.info/obiava-4650753/palava-tigritsa
с този номер излизат доста обяви - 0878164112
Менения за 0878164112 от Люлин
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Менения за 0878164112 от Люлин
С тая съм бил преди две три години, когато беше на колелото на некви рейсове в Люлин, годините ѝ са с поне едно 10 отгоре, едните цици бяха що годе добре.
Виж ревюто на колегата hamster, че той по-скоро е бил с нея, пък и много увлекателно и забавно пише https://www.ebalnik.net/viewtopic.php?p=3253 за същата става дума
Виж ревюто на колегата hamster, че той по-скоро е бил с нея, пък и много увлекателно и забавно пише https://www.ebalnik.net/viewtopic.php?p=3253 за същата става дума
Чел съм му мнението, но там той пише за жена с друг номер 0877029556, а и снимките мисля, че са различни в обявите, които той цитира. Наистина циците си приличат, но не съм сигурен дали става дума за една и съща жена.pcb написа: ↑Пет Окт 07, 2022 10:16 pm С тая съм бил преди две три години, когато беше на колелото на некви рейсове в Люлин, годините ѝ са с поне едно 10 отгоре, едните цици бяха що годе добре.
Но както и да е, твоето мнение какво е? Аз търся хубава свирка за районите на люлин и около него. Големи хубави цици са бонус
Една и съща е, но както и да е. Свирката е горе долу, гнявеше го но не можа дълбоко да го поеме. Годините са 50 - 55, нямаше клиенти тогава та поостанах повече, към 40 минути ама веднага ми го таксува. От колеги съм чел че ако си редовен 3+ посещения на месец давала секс без...
Не съжалявам че я посетих тогава, но сега не я препоръчвам...
Не съжалявам че я посетих тогава, но сега не я препоръчвам...
Свирката без кондом ли е? Аз бих отишъл да я почукам в устата и в циците и после да и напълня устенцата с бесничета, както се изразяваше един колега
Гледам, че си останал доволен, защо сега не би я препоръчал? Само защото някой се е произнесъл зле за нея? Може просто да не е била негов тип? ти само за свирка ли си ходил при нея?
Гледам, че си останал доволен, защо сега не би я препоръчал? Само защото някой се е произнесъл зле за нея? Може просто да не е била негов тип? ти само за свирка ли си ходил при нея?
Свирката е без, чуках я тогава, вдигаше телефона и говореше докато я чукам с някви от Перник кога ще е там
Не съм останал особено доволен, просто я изчуках, свърших тя ме забаламосваше да остана (за повече пари естествено) писна ми и си тръгнах. Не я препоръчвам защото тогава още беше компромисна в тяло (демек дебела и понабръчкана) едва ли се е подмладила или отслабнала, това че се чука без автоматично я прехвърля в списъка "Никога", плюс че ми беше малко лигава. Дебелите бабки определено не са и мой тип, а ако се поразровиш из форумите ще откриеш доста негативни мнения за нея. Но ти си решаваш, ако ти е мерак пробвай, може пък да останеш доволен...
Не съм останал особено доволен, просто я изчуках, свърших тя ме забаламосваше да остана (за повече пари естествено) писна ми и си тръгнах. Не я препоръчвам защото тогава още беше компромисна в тяло (демек дебела и понабръчкана) едва ли се е подмладила или отслабнала, това че се чука без автоматично я прехвърля в списъка "Никога", плюс че ми беше малко лигава. Дебелите бабки определено не са и мой тип, а ако се поразровиш из форумите ще откриеш доста негативни мнения за нея. Но ти си решаваш, ако ти е мерак пробвай, може пък да останеш доволен...
ами явно и на нея трябва да ударя "Х"
но аз си падам по дебеличките бабки с големи цици, за жалост подобни с добро отношение към клиента май няма в София или поне аз не съм намерил до сега
но аз си падам по дебеличките бабки с големи цици, за жалост подобни с добро отношение към клиента май няма в София или поне аз не съм намерил до сега