Mature45+
Re: Mature45+
Някой нещо за тази мнение и контактhttps://www.gepime.com/profile/7140093/gallery/12230824
защо copy / paste-ваш това изречение в толкова теми? може би админите рябва да се намесят, за да спреш с този СПАМ?
Лелята от Перник е добра
Масаж, Френска и Секс
Каквото се договорите
55 год +
Приема у тях в Перник в един панелен блок
http://www.pernikdnes.com/ads/14546
Казвала ми е, че и по обед може да направи един сеанс за 45- 50 минути. Можеш да я питаш. Отговаря по Вайбър.
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
На Вайбър каза, че предлага само масаж и свирка със свършване в устата. Попитах за секс, каза не. И се отказах да питам за анал (което исках да пробвам).
Сигурно ще кажете, че се пита на място, но нямам намерение да отида и да ми каже, че няма анал. Предпочитам всичко да е ясно предварително.....какво се предлага и на какви цени.
Някой беше написал, че дава и дупе. Може и в масажите да беше. Сигурен съм, че на място ако поискаш, ще даде. Няма и къде да ходи. Тя е "полупрофесионал" - чука се, но се крие от хората. Няма и сводник вероятно. Бачка нещо друго и си изкарва допълнително с проституция, колкото и да се смята за масажистка. Ще гледа да си доволен, да не вдигаш шум, да няма скандал. Носи си презерватив и я навеждай. Повече от 50 кинта не ми е взимала, но не съм я боцкал в изхода. Понеже мислех последния път да ми е за последно с нея, я чуках, че все пак да съм забил знамето. Някой написа, че е широчка, но аз не съм на това мнение. Добре ми беше, но чукане с гума си е бледо подобие на чекия с лявата ръка
-
- Благодарил: 6 пъти
- Благодарен: 23 пъти
Да, колега беше писал, че дава дупе, но никой друг не потвърди. А колегата, за когото става дума напоследък профилът му е под съмнение. Затова се колебая. И както казах, искам всичко да е ясно още преди да отида. Хубаво е, че ти си бил, но аз за стандартно ебане няма да отида при такъв милф. Бих отишъл само за да влезна в изхода.Tralala написа: ↑Пон Яну 16, 2023 4:41 pm Някой беше написал, че дава и дупе. Може и в масажите да беше. Сигурен съм, че на място ако поискаш, ще даде. Няма и къде да ходи. Тя е "полупрофесионал" - чука се, но се крие от хората. Няма и сводник вероятно. Бачка нещо друго и си изкарва допълнително с проституция, колкото и да се смята за масажистка. Ще гледа да си доволен, да не вдигаш шум, да няма скандал. Носи си презерватив и я навеждай. Повече от 50 кинта не ми е взимала, но не съм я боцкал в изхода. Понеже мислех последния път да ми е за последно с нея, я чуках, че все пак да съм забил знамето. Някой написа, че е широчка, но аз не съм на това мнение. Добре ми беше, но чукане с гума си е бледо подобие на чекия с лявата ръка
Дребничка жена, около 50, дрезгав глас, малки (към никакви) цици, свирката е средна работа, секса е ок. Приятна и любезна общо взето, хигиената е добра, но ми е малко неподдържана... Само стандарт, не пуска дупето, не че съм и искал де. Харесва да я лижат, ако някой е решил да и прави кефа
Срещи на хотел, обикновено в "Надежда" предпочита.