Масаж
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 26 пъти
Re: Масаж
Дали се перка в дупето,на половината снимки с бътплъга с опашка много дърви.krasii_21 написа: ↑Съб Сеп 02, 2023 3:06 pm https://adamieva.info/obiava-4736417/ko ... tiri-ratse момчета дали има някой който ходи често при тези даго питам нещо
-
- Благодарил: 115 пъти
- Благодарен: 18 пъти
Много е яко ама никой не казва какво е положениетоImWithMolly написа: ↑Съб Сеп 02, 2023 6:07 pmДали се перка в дупето,на половината снимки с бътплъга с опашка много дърви.krasii_21 написа: ↑Съб Сеп 02, 2023 3:06 pm https://adamieva.info/obiava-4736417/ko ... tiri-ratse момчета дали има някой който ходи често при тези даго питам нещо
И преди съм писал за по възрастната. Всичко прави. И отзад съм я чукал, но ми е казвала че не обича и не и харесва . Някой да сподели дали е ходил при сегашната й колежка?
Колега не вярвай на тоя акаунт NikolajHoah80 написа: ↑Вто Сеп 12, 2023 5:48 pmМен какво ме брига, че не те интересува новата й колежка. Аз попитах за нея, не за Мери!
Пълен игнор, никъде не е ходил , само спами форума
няма 5 лв в джобчето
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Леке дребно, за това ли модератора те блокира няколко пъти след мои доклади,щото си фантазираш глупости,нали.? Точно ти не се обаждай много щото тази Ивет имаше малък дефект и ти пикльо не можа да ми кажеш какъв е като те питах. А уж бе ходил Драскаш измислици и заблуждаваш наивни чикиджии само.А на швепса над теб...ще кажа. Мен,пък хич не ми дреме какво не си успял да разбереш от това което съм написал. За да го разбереш се иска малко да имаш в главата.В твоята явно е само айрян
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 78 пъти
Преди 4г беше на море с предишната си колешката Мери която бе много по-секси от сегашната и виснала дружка.Правих 3-ка с тях,и още тогава Ивет не си заслужаваше но понеже ми направиха добра оферта за 3-ка,и понеже ми заяви че поотделно не се чукали се съгласих.Ясно ми бе че всичко е заради парите но понеже Мери изглеждаше много яка мацка се съгласих. Тая Ивет бе просто пълнеж в случая. след 4г нещата при нея ще са още по-зле и не знам какво толкова ви вълнува тая баба.Barista написа: ↑Нед Сеп 03, 2023 9:18 amМного е яко ама никой не казва какво е положениетоImWithMolly написа: ↑Съб Сеп 02, 2023 6:07 pmДали се перка в дупето,на половината снимки с бътплъга с опашка много дърви.krasii_21 написа: ↑Съб Сеп 02, 2023 3:06 pm https://adamieva.info/obiava-4736417/ko ... tiri-ratse момчета дали има някой който ходи често при тези даго питам нещо
Не ме вълнува този! Но на такъв калъф как да не отговориш