https://adamieva.info/obiava-4815052/ma ... a-60lv-47g
https://www.alo.bg/vip-masaj-mnogo-ekstri-46g-492140
0888534694
Мнение?
0888 534 694
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Re: 0888 534 694
Обсъждана е от хилядолетия, единственото неясно е какво включва тоя ВИП-масаж, предполагам вагинален секс, не виждам какво друго.
Бил съм при нея на доста по-ниски цени, за тези не си струва (повече от веднъж да се ходи). Има хубаво тяло, веднага се съблича гола и дотам е хубавото. Минимално съучастие в процеса, зяпа телевизора, мачка патлака и чака да мине времето. Не страдам от клаустрофобия, но точно нейното помещение изобщо не е комфортно. Има и воня на тутун (на който му пречи това да го има предвид). Нямам конкретни претенции към хигиената, но заради цялостното впечатление от помещението, по-скоро бъдете предпазливи, ако ходите. Орален секс с презератив - отбиване на номера, слаба работа.
Бил съм при нея на доста по-ниски цени, за тези не си струва (повече от веднъж да се ходи). Има хубаво тяло, веднага се съблича гола и дотам е хубавото. Минимално съучастие в процеса, зяпа телевизора, мачка патлака и чака да мине времето. Не страдам от клаустрофобия, но точно нейното помещение изобщо не е комфортно. Има и воня на тутун (на който му пречи това да го има предвид). Нямам конкретни претенции към хигиената, но заради цялостното впечатление от помещението, по-скоро бъдете предпазливи, ако ходите. Орален секс с презератив - отбиване на номера, слаба работа.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 4 пъти
Аз бях я питал. Вип масажа включва просто всичките работи, които е описала в обявата. Първо масаж, простатен и после те мести на диванчето за нуру. Освобождаването е едно щото я болели ръцете от чикии (нейни думи). Първият път си я пипах отдолу, последният лекичко се дърпаше. Иска да я лижеш вместо да я пипаш, което няма как да стане поне при мен. Нуруту не е нищо просто ляга на 69 върху теб и се разправя с патока. По едно време се пусна доста близо на голо и трябваше да я бутна, щото ем не иска да се шиба, ама като нищо ще се отърка на голо. Пълен абсурд. Та тя сама ме отказа от този ,,вип масаж'' чисто и просто не и се разправя. Иска за 20тина минути да те помаже с олиото, да го лапне 2 пъти с капута и да приключите. Иначе като тяло бих казал, че е ок. Ако някой е много на зор, масаж и свирка за 60 лв да олаби и край.pizdec написа: ↑Нед Окт 27, 2024 8:35 pm Обсъждана е от хилядолетия, единственото неясно е какво включва тоя ВИП-масаж, предполагам вагинален секс, не виждам какво друго.
Тази от много години е там. Последно съм бил при нея преди 6-7 год, тогава се чукаше но много слабо изпълнение беше
Ехеее, Краси ... дълго време работеше в една малка клаустрофобична стаичка при Сточна Гара, сега чувам че се била преместила към Редута. На някои ще хареса, на други не, но годините и километража си оказват влияние - хем знае и умее много, хем не й се занимава и е претръпнала.