0888 534 694

Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Jo99
Благодарил: 17 пъти
Благодарен: 20 пъти

0888 534 694

Мнение от Jo99 »

Аватар
pizdec
Благодарил: 30 пъти
Благодарен: 27 пъти

Re: 0888 534 694

Мнение от pizdec »

Обсъждана е от хилядолетия, единственото неясно е какво включва тоя ВИП-масаж, предполагам вагинален секс, не виждам какво друго.
Бил съм при нея на доста по-ниски цени, за тези не си струва (повече от веднъж да се ходи). Има хубаво тяло, веднага се съблича гола и дотам е хубавото. Минимално съучастие в процеса, зяпа телевизора, мачка патлака и чака да мине времето. Не страдам от клаустрофобия, но точно нейното помещение изобщо не е комфортно. Има и воня на тутун (на който му пречи това да го има предвид). Нямам конкретни претенции към хигиената, но заради цялостното впечатление от помещението, по-скоро бъдете предпазливи, ако ходите. Орален секс с презератив - отбиване на номера, слаба работа.
PublicEnemy
Благодарил: 11 пъти
Благодарен: 4 пъти

Мнение от PublicEnemy »

pizdec написа: Нед Окт 27, 2024 8:35 pm Обсъждана е от хилядолетия, единственото неясно е какво включва тоя ВИП-масаж, предполагам вагинален секс, не виждам какво друго.
Бил съм при нея на доста по-ниски цени, за тези не си струва (повече от веднъж да се ходи). Има хубаво тяло, веднага се съблича гола и дотам е хубавото. Минимално съучастие в процеса, зяпа телевизора, мачка патлака и чака да мине времето. Не страдам от клаустрофобия, но точно нейното помещение изобщо не е комфортно. Има и воня на тутун (на който му пречи това да го има предвид). Нямам конкретни претенции към хигиената, но заради цялостното впечатление от помещението, по-скоро бъдете предпазливи, ако ходите. Орален секс с презератив - отбиване на номера, слаба работа.
Аз бях я питал. Вип масажа включва просто всичките работи, които е описала в обявата. Първо масаж, простатен и после те мести на диванчето за нуру. Освобождаването е едно щото я болели ръцете от чикии (нейни думи). Първият път си я пипах отдолу, последният лекичко се дърпаше. Иска да я лижеш вместо да я пипаш, което няма как да стане поне при мен. Нуруту не е нищо просто ляга на 69 върху теб и се разправя с патока. По едно време се пусна доста близо на голо и трябваше да я бутна, щото ем не иска да се шиба, ама като нищо ще се отърка на голо. Пълен абсурд. Та тя сама ме отказа от този ,,вип масаж'' чисто и просто не и се разправя. Иска за 20тина минути да те помаже с олиото, да го лапне 2 пъти с капута и да приключите. Иначе като тяло бих казал, че е ок. Ако някой е много на зор, масаж и свирка за 60 лв да олаби и край.
boito
Благодарен: 6 пъти

Мнение от boito »

Тази от много години е там. Последно съм бил при нея преди 6-7 год, тогава се чукаше но много слабо изпълнение беше
ejobejo
Благодарил: 4 пъти
Благодарен: 4 пъти

Мнение от ejobejo »

Ехеее, Краси ... дълго време работеше в една малка клаустрофобична стаичка при Сточна Гара, сега чувам че се била преместила към Редута. На някои ще хареса, на други не, но годините и километража си оказват влияние - хем знае и умее много, хем не й се занимава и е претръпнала.
Публикувай отговор