Някой помни ли я тази мацка? Регистрирах се, само и само да намеря някакво инфо за нея - не съм я виждал по обявите от поне година…
Арлина
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
PeterGriffin
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 3 пъти
Арлина
Пичове,
Някой помни ли я тази мацка? Регистрирах се, само и само да намеря някакво инфо за нея - не съм я виждал по обявите от поне година…
Re: Арлина
Не работи и е станала 90кг. Травеститката с която работеше, почина от свръхдоза преди време.
-
PeterGriffin
- Благодарен: 3 пъти
-
MasajHepines123
- Благодарен: 24 пъти
а някъде следиш ли я или откъде знаеш за нея? тия 90кг не ми пречат борил съм по-тежкотоварни
От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
-
Barista
- Благодарил: 325 пъти
- Благодарен: 77 пъти
Ехеее 10 кг цицки е яката работа!!!arlina9e написа: ↑Чет Авг 27, 2026 10:19 pm От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
С голям кеф бих ги месил
То месенето нали не се брои за секс работа?
виждам, че клиентелата е с непроменен коефициент на интелигентностBarista написа: ↑Пет Авг 28, 2026 1:55 pmЕхеее 10 кг цицки е яката работа!!!arlina9e написа: ↑Чет Авг 27, 2026 10:19 pm От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
С голям кеф бих ги месил![]()
брои се, миличък, иди подкрепи някоя колежка, тая кака вече е скучна, нормална и моногамна
-
Barista
- Благодарил: 325 пъти
- Благодарен: 77 пъти
За съжаление с моя IQ съм установил, че най-много ме привличат скучни, нормални и моногамни "каки". А ако са и с готини цицки съвсем губя връзка с базата.arlina9e написа: ↑Пет Авг 28, 2026 5:07 pmвиждам, че клиентелата е с непроменен коефициент на интелигентностBarista написа: ↑Пет Авг 28, 2026 1:55 pmЕхеее 10 кг цицки е яката работа!!!arlina9e написа: ↑Чет Авг 27, 2026 10:19 pm От 90те свалих 20 + циците са ми чашка F вече което е още 10, трезвена съм от две години, не се занимавам с каквато и да било секс работа, а тебе дето лафиш колко точно тежа и наричаш Сиси “травестит” и обясняваш от какво е умряла те помня, помня колко ти е малък и помня като ми писа 2024 в инстаграм да питаш още ли работя и те отрязах как ме умолява и ми обяснява че не ти пука колко тежа. Киселко ли е гроздето?
С голям кеф бих ги месил![]()
брои се, миличък, иди подкрепи някоя колежка, тая кака вече е скучна, нормална и моногамна
Бъди здрава! Света има нужда и от такива като теб!