Запитване
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Запитване
Здравейте колеги нов съм в тази сфера и ако може някой да предложи нещо. Понеже ми е странно да правя секс с жена, която съм видял тукощо тя трябва да да има някакво що годе приятно отношение към мен и терена трябва да е максимално дискретен. Колкото по малко хора ме виждат там по добре. Един колега ходил при жрица и на входа му се скарала някаква бабка(комшийка на жрицата) казала му -простак къде си тръгнал при тая курва е това ако ми се случи въобще ще забравя за какво съм там. Така че ако някой се сеща за мацка с дискретен терен и добро отношение и да няма колежки и сводници при нея ще съм много благодарен. Не държа да е фотомодел ,да тръгнат нещата пък после ще си избирам по обстойно
- DarkDestroyer
- Moderator
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Re: Запитване
Виж тази тема - viewtopic.php?f=5&t=168
Потърси информация за обявите в търсачката по линк от обявата или телефона.
Потърси информация за обявите в търсачката по линк от обявата или телефона.
-
- Благодарил: 8 пъти
- Благодарен: 5 пъти
Re: Запитване
Ако някоя бабка ти се скара, че ходиш по курви, просто и кажи. "Бабо, ебъ курви всякакви." После ще иска да се сдобрите.Meto_pln написа: ↑Нед Сеп 26, 2021 7:19 pm Здравейте колеги нов съм в тази сфера и ако може някой да предложи нещо. Понеже ми е странно да правя секс с жена, която съм видял тукощо тя трябва да да има някакво що годе приятно отношение към мен и терена трябва да е максимално дискретен. Колкото по малко хора ме виждат там по добре. Един колега ходил при жрица и на входа му се скарала някаква бабка(комшийка на жрицата) казала му -простак къде си тръгнал при тая курва е това ако ми се случи въобще ще забравя за какво съм там. Така че ако някой се сеща за мацка с дискретен терен и добро отношение и да няма колежки и сводници при нея ще съм много благодарен. Не държа да е фотомодел ,да тръгнат нещата пък после ще си избирам по обстойно