взаимнна френска и секс - 0877474036
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
взаимнна френска и секс - 0877474036
Здравейте, колеги. Искам да попитам дали някой е ходил при тази- https://adamieva.info/obiava-4726375/vz ... seks-120lv
Интересува ме, снимките дали са реални/актуални. И как е аналният, защото явно с него се рекламира.
Иавинявам се, ако вече е писано, ползвах търсчката но не успях да намеря информация.
Интересува ме, снимките дали са реални/актуални. И как е аналният, защото явно с него се рекламира.
Иавинявам се, ако вече е писано, ползвах търсчката но не успях да намеря информация.
Re: взаимнна френска и секс - 0877474036
Пълна и кофти терен но за тези пари толкова. Добри свирки прави.
-
- Благодарил: 46 пъти
- Благодарен: 79 пъти
В тоя смешен сайт Адам и Ева какви други снимки очакваш да има освен фалшиви или най-малкото стари. За нея конкретно снимките са доста стари,може би от преди 15г от когато аз я знам. А колко преди това е работила нямам идея. Жената сега е на около 55-60г.реално не знам как изглежда сега но преди 5,6г когато бях последно беше с поотпуснато тяло, стрий по бедрата. Но иначе хигиената и бе добра.В обявата си е с "партизанското " си име. Анала е разработен,защото от доста време си го предлага.И е широк вече ако можеш да си го представиш.Не съм съгласен с един пич тук че терена е зле,ако е в същия си ап. от преди години обзавеждането не е лукс,но е на съвсем поносимо ниво и най-вече е чисто.Блока е от старите соц.кооперации но апартамента както казах е на поносимо ниво.Жената е от старата гвардия с изградени навици за добра услуга към клиента.Сега вече ако някой си пада по такъв тип закръглени жени тип GILF, поне за 1 път може да се пусне там.kiko77 написа: ↑Чет Мар 30, 2023 11:58 pm Здравейте, колеги. Искам да попитам дали някой е ходил при тази- https://adamieva.info/obiava-4726375/vz ... seks-120lv
Благодаря за информацията, колеги! Мисля да я посетя, щом има добра хигиена и прави добри свирки, ще рискувам. Ако не ми хареса, в краен случай ще е само за свирка. Но ми се иска да я пробвам за анален. Ще споделя впечатления после.
Здравейте, колеги! Посетих жената от обявата. Както е посочил и колегата по-горе, около 55 годишна. Според мен гърдите и дупето й са добре за възрастта. След една греда сутринта с "масажистка", която ми нарави нескопосана свирка, тук попаднах на професионалистка. Жената наистина е от старата гвардия и много се старае. Анален, вагинален, свирка, във всичко влага старание и се опитва да остане доволен клиента. Свирката й е много добра, но само с презерватив. Квартирата е доста сносна, на фона на повечето коптори. Освен това е усмихната и позитивна, нещо което ме шокира, защото почти не се среща сред тази професия. За мен изглежда добре за възрастта и като прибавя старанието, което влага и нормалното човешко отношение, си струва. Естествено, стига човек да си пада по 50-60 годишни дами с по-пищни форми.
-
Потвърждението ти на моя коментар ме радва и мен. Защото от както я знам тя е жена с която ако се отнасяш добре и човешки ще получиш и добра услуга.И в продължение на толкова години е запазила услугата си непроменена. Сега е малко по-натежала с кг. май откакто я знаех аз но пак влага старание. Нещо което малките пикли не познават почти. И колеги...чета всякакви коментари за разни компаньонки с някой от които съм бил. И честно казано се учудвам защо толкова много се лъже. Не съм тръгнал да споря с всеки такъв щото не искам да споря с идиоти,но има хора тук които си правят ташак с останалите като пишат откровенни лъжи и фантазии.При масажите го знаете оня jo9,001,-май е 1 човек с още няколко ника, а тук скоро спорих с един фантазьор с ник Anonimen... Така че не вярвайте на такива хора на 100% каквото напишат.kiko77 написа: ↑Пон Апр 03, 2023 7:59 pm Здравейте, колеги! Посетих жената от обявата. Както е посочил и колегата по-горе, около 55 годишна. Според мен гърдите и дупето й са добре за възрастта. След една греда сутринта с "масажистка", която ми нарави нескопосана свирка, тук попаднах на професионалистка. Жената наистина е от старата гвардия и много се старае. Анален, вагинален, свирка, във всичко влага старание и се опитва да остане доволен клиента. Свирката й е много добра, но само с презерватив. Квартирата е доста сносна, на фона на повечето коптори. Освен това е усмихната и позитивна, нещо което ме шокира, защото почти не се среща сред тази професия. За мен изглежда добре за възрастта и като прибавя старанието, което влага и нормалното човешко отношение, си струва. Естествено, стига човек да си пада по 50-60 годишни дами с по-пищни форми.
kiko77 написа: ↑Пон Апр 03, 2023 7:59 pm Здравейте, колеги! Посетих жената от обявата. Както е посочил и колегата по-горе, около 55 годишна. Според мен гърдите и дупето й са добре за възрастта. След една греда сутринта с "масажистка", която ми нарави нескопосана свирка, тук попаднах на професионалистка. Жената наистина е от старата гвардия и много се старае. Анален, вагинален, свирка, във всичко влага старание и се опитва да остане доволен клиента. Свирката й е много добра, но само с презерватив. Квартирата е доста сносна, на фона на повечето коптори. Освен това е усмихната и позитивна, нещо което ме шокира, защото почти не се среща сред тази професия. За мен изглежда добре за възрастта и като прибавя старанието, което влага и нормалното човешко отношение, си струва. Естествено, стига човек да си пада по 50-60 годишни дами с по-пищни форми.
Издържа ли на здраво клатене ? Ако си платил за 1 час , карали да приключваш бързо на 15 Мин или
Това е най-яката кака дето съм ебал през годините . Проблема е , че ми е много далече ( аз съм от Надежда, а тя в Младост ) и че всичко е с два презерватива един върху друг
Здравейте, вчера посетих каката. Около 55 г., но мога да кажа, че изглежда доста добре за годините си. Пълна е, има коремче и яка дупара, но в никакъв случай не е някой разплут хипопотам. Терена е лесен за намиране, има място за паркиране, уговорката стана лесно и бързо. Големият плюс при нея е отношението, страхотно е, старае се, гледа ти угоди, сама предлага различни пози, язди. Свирката е хубава. Заслужава си да се посети. Единственото, което не ми хареса и може би ще ме откаже да повторя е цената. Поиска ми 60 лв. за половинка (едно свършване) стандарт и 120 лв. за час. Анала се заплаща допълнително.
-
Преди години точно за това ходех при нея заради отношението. Пак си беше така закръглена но бе по-млада и стегната. Освен това 60лв бе час при нея тогава с анала 70лв. Сега явно се коментира тук-там и може да и звънят повече и е вдигнала цените. Винаги така става Чакащите за "свежо" инфо са много повече от споделящите,и като се пише нещо положително и и скачат изведнъж маса хора и естествено че всяка ще гледа да изкара някой лев повече. Остаря каката за това спрях да я посещавамbonovox написа: ↑Чет Юни 01, 2023 8:45 am Здравейте, вчера посетих каката. Около 55 г., но мога да кажа, че изглежда доста добре за годините си. Пълна е, има коремче и яка дупара, но в никакъв случай не е някой разплут хипопотам. Терена е лесен за намиране, има място за паркиране, уговорката стана лесно и бързо. Големият плюс при нея е отношението, страхотно е, старае се, гледа ти угоди, сама предлага различни пози, язди. Свирката е хубава. Заслужава си да се посети. Единственото, което не ми хареса и може би ще ме откаже да повторя е цената. Поиска ми 60 лв. за половинка (едно свършване) стандарт и 120 лв. за час. Анала се заплаща допълнително.
Аз ходех при нея преди около 7-9 години ( цените бяха 40 стандарт 60 анал . за половин час ). Беше пълничка , но стегната ( минало - " бешело " ) . Най-силният ми спомен от нея е : един път ми омекна докато я клатех и реших да си тръгна , а тя каза - докато не те свърша няма да те пусна . Така и стана - на ръчна . Отношението към клиента и е ТОП. За годините не съм сигурен , но мисля че е по млада от мен , а аз съм на 52 сега. И накрая - най-чистото дупе което съм е*ал , нямаше миризми ,сменяш дупките , вадиш от гъза и слагаш в устата - никакъв проблем.Nikolaj написа: ↑Пет Юни 02, 2023 11:57 amПреди години точно за това ходех при нея заради отношението. Пак си беше така закръглена но бе по-млада и стегната. Освен това 60лв бе час при нея тогава с анала 70лв. Сега явно се коментира тук-там и може да и звънят повече и е вдигнала цените. Винаги така става Чакащите за "свежо" инфо са много повече от споделящите,и като се пише нещо положително и и скачат изведнъж маса хора и естествено че всяка ще гледа да изкара някой лев повече. Остаря каката за това спрях да я посещавамbonovox написа: ↑Чет Юни 01, 2023 8:45 am Здравейте, вчера посетих каката. Около 55 г., но мога да кажа, че изглежда доста добре за годините си. Пълна е, има коремче и яка дупара, но в никакъв случай не е някой разплут хипопотам. Терена е лесен за намиране, има място за паркиране, уговорката стана лесно и бързо. Големият плюс при нея е отношението, страхотно е, старае се, гледа ти угоди, сама предлага различни пози, язди. Свирката е хубава. Заслужава си да се посети. Единственото, което не ми хареса и може би ще ме откаже да повторя е цената. Поиска ми 60 лв. за половинка (едно свършване) стандарт и 120 лв. за час. Анала се заплаща допълнително.
-
Колеги, здравейте!
Някой скоро да се е пускал при въпросната мадама?
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 4 пъти
Аз преди месец. Препоръчвам, който смята да я посети да изчака още малко, понеже си сложи силикон (поради здравословни причини ми каза) и последните 2 пъти беше със сутиен, след това трябваше да се татуира върху белезите, като предполагам, че вече и това е готово. Аз лично ще я изчакам още малко да заздравее всичко като хората за да мога да ползвам пълната услугаBalkanDick1993 написа: ↑Чет Апр 25, 2024 12:23 am Колеги, здравейте!
-
Можели актуален линк или тел на лелката?
kor https://kovri.info/memberlist.php?mode= ... file&u=463
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
E гнусен мангал, ще му еба пак и пак жената колкото и да ми трие съобщенията
Сиси https://www.alo.bg/spa-procedura-za-gla ... ja-9124899
Посетих я преди няколко дни. Определено е качила още килограми за последните 3-4 години в сравнение с времето когато беше на стария терен в Младост. Сменила е визията, вече е със светло кестенява коса. Има тунинг на циците, но на фона на повечето килограми се губят.
Много любезна и приветлива е, изпълнителна и наистина се стреми да угоди на клиента. Много добра е свирката, старае се и знае как.
Лично аз не бих я посетил пак защото килограмите на жената ми идват в повече, доста закръглена е за моя вкус.
За феновете на дебеличките обаче е перфектен избор.
Теренът е чист, апартаментът й е в нов блок. Наблизо има Кауфланд и е много удобно за паркиране.
Много любезна и приветлива е, изпълнителна и наистина се стреми да угоди на клиента. Много добра е свирката, старае се и знае как.
Лично аз не бих я посетил пак защото килограмите на жената ми идват в повече, доста закръглена е за моя вкус.
Теренът е чист, апартаментът й е в нов блок. Наблизо има Кауфланд и е много удобно за паркиране.
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 4 пъти
Циците зарастнали ли са, колега? Вади ли ги и могат ли да се пипат вече?Julian написа: ↑Вто Май 07, 2024 11:37 pm Посетих я преди няколко дни. Определено е качила още килограми за последните 3-4 години в сравнение с времето когато беше на стария терен в Младост. Сменила е визията, вече е със светло кестенява коса. Има тунинг на циците, но на фона на повечето килограми се губят.
Циците са скрити под сутиена. Още преди да съм питал се извини, че няма да ги вади, защото скоро е имала операция.PublicEnemy написа: ↑Сря Май 08, 2024 11:15 amЦиците зарастнали ли са, колега? Вади ли ги и могат ли да се пипат вече?Julian написа: ↑Вто Май 07, 2024 11:37 pm Посетих я преди няколко дни. Определено е качила още килограми за последните 3-4 години в сравнение с времето когато беше на стария терен в Младост. Сменила е визията, вече е със светло кестенява коса. Има тунинг на циците, но на фона на повечето килограми се губят.
Май ще трябва още да изчакаш, колега.