Крайпътни Ботевград
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Крайпътни Ботевград
Гледам че има тема но празна, та реших да пиша и тук. малко инфо от мая скромен опит. В края на '23 година,посока София Враца, на широкото до Ботевград, цигане около 30-35 годишно, жълтички и криви зъбки. В тяло облечена изглеждаше доста добре. Обяви цена 30/40. Предупредих я че свършвам бавно и ако мисли да ме претупа за 15-20 мин. изобщо да не се качва. Каза че това не е проблем. Започна да се съблича и гледам увиснали коремче и цицета. Дотук с хубавата гледка докато беше с дрехи. Ама бях платил та си викам айде ще се помъча малко . Свирката обаче беше доста добра. Свали дънки до колената и застана на задна. Викам няма ли да се съблечеш... било студено. В колата климатик на мах , единственото студено явно беше кръвчицата на тая. Поебах на задна после мисионерска и пак на задна. Поедно време гледам дупето и се заиграх с пръсче, не възрази- била си ме харесала. Попитах може ли да пробвам- може ма малко иначе се доплащало. Та само пробвах няколко минутки .( не питах за цена за дупе). Накрая ме свърши на свирка. Може и свирка без гума ама и това се доплаща. Като си тръгнах посока Скавена видях отдругата страна други две. Попитах я за име- Емилия ма и викат Еми. То май всички там са Еми. Извинявам се зе дългия пост ама тая ми беше първата крайпътна.
Второ попадение в този район. Малко преди нова година. Весела Напът за Мездра веднага след като слязох от Хемус на отбивката в дясно гледам пиченце. Спирам да пробвам още преди да стигна летището. Цигане(от по-беличките), обичка на едната вежда , татус плетеница на кръсчето и надпис Цанко или Цецко нещо такова. Обяви цена 30/40 .В самата отбивка има някакви сгради, помислих че са изоставени но като ги стигнах видях двама, явно охрана. Дискретност нулева. По-надоло може да се влезне м/у храсталаците но охраната е на 50 метра зад теб. Курвето иначе не беше никак зле но поедно време докато я чукам ми вика- сеанса е 15 мин така че свършвай. Казах и да почва на свирка иначе няма шанс. Е, за мое учудване успя да ме свърши на 19 мин. За свирка само е добре да олабиш набързо но всеки който работи в тея сгради е наясно за какво си там, та ако сте от околията не препоръчвам.
Трета. В началото на годината на път за Враца бяха излезнали доста труженички. Посока Враца две. Първата вече коментирана от мен, втората слабо черничко цигане, изглежда нямаше и 18. Обърнах посока София да ги огледам и другите. Първите две- руса и чернокоса, пълнички и грозновати. По-напред едно слабо цигане с черна коса и много черна кожа. Почти на края на широкото преди Шела до ТИР паркинга стояха две. Руса, бяла, пълничка. Втората- чернокоса, бяла, слаба с клинче. Перфектно оформено дупе. Качих слабата. Цена 30/40. Работят в тир паркинга. Има стая и баня с тоалетна. В стаята само леглото беше чисто ( ненамачкани чаршафи с приятен аромат). Май бях първият за деня.Иначе боклуци навсякаде, май камериерката е била болничен последните години. Процесът- не сваля изцяло нито горнищие нито клинче. Свирка доволна, на задна супер гледка ( малко стегнато бяло дупе)иначе малки цицета леко увиснали. Не даде анален( много голям ми бил). След 20 мин почна- няма ли да свършваш вече, щял съм да я разцепя, да не съм я блъскал толкова здраво, абе циганските номерца ги знаете. Свърши ме на свирка. Казва се Василена. В клуб е с още 24 момичета. Зимата са на Боровец а лятото на Слънчев бряг. В Ботевград е помеждудругото.
Преди няколко дни на летещето на Ботевград попаднах на едно младо, дребно и слабо цигане. В 10:30 само тя беше излязла. Черничка но не много, с черна дълга права коса. Стегнато тяло, в лице не беше грозна но не е и красавица. Свирка и секс 70. Добре се справя. Не мрънка за нищо. Пипаш, бъркаш, блъскаш , няма проблеми .