Онзи ден ходих при тази
https://m.adamieva.info/obiava-4686263 ... hiq-grad
Има много обяви.
Теренът си е мизерен ,работи с още един хипопотам.
Относно снимките доближават се до истината.Много е дребна мисля че няма и 160см и със сигурност е под 40 кила.Дори си каза ,че сега била отслабнала доста.
Да започна с плюсовете,лапа що годе добре ,може да се каже че е разговорлива-ако то не подхванеш разговор не говори.За процеса - нищо че е толкова малка и сравнително тясна си го поема .Дори по едно време предполагам,че си я болеше при по яко чукане ,но нищо не казва.Малко ми беше страхотно,защото е толкова слаба ,че като и го вкарам докрай се вижда на корема как се движи нещо в нея . Предлага и анал ,бярзах и нямах време за втори дубъл ,но определено бих пробвал .Кефи ме мисълта как това малко дупе би изглеждало след анален .
Като цяло не е нищо впечатляващо,но на фона на всички греди е добре .Не ти мрънка ,не те ръчка да свършваш по-бързо .Но не е и да влезнеш и да те яхне .
В обобщение става за веднъж или да повториш,ако се кефиш на много слаби миньончета
Малка и слаба 0887729408
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Малка и слаба 0887729408
Верно ли взима 40 лв на час? Иначе и аз бих я пробвал анално, но гледам, че не е активна обявата от 2 дни.
40 е половинката,80 е час стандарт
160 за час анал .Това е което ми обяви на мен .
Терена е в студентски близо до зимния дворец
- DarkDestroyer
- Moderator
- Благодарил: 5 пъти
- Благодарен: 41 пъти
Трябва да пуснеш тема в раздела за масажите. Добре е да споделиш и ти някакъв опит къде си бил доволен или недоволен с телефонните номера от обявата, за да се виждат от повече хора.
Колеги може ли актуален линк към малката и слабата.Благодаря предварително!