Абе, чел съм, че като си с по-малък(тук съм аз) е по-вероятно да те искат за редовен клиент, както и ако свършваш бързо(тук вече не съм аз ) не си спомням дали не се отнасяше за Вики/Деси - тя ги обичала такива(а може да се бъркам с друга).Nikolaj написа: ↑Сря Май 29, 2024 5:00 pmВъпроса не е в размера. И 19-20см да е за професионална курва това не е проблем. Просто за Изабела това е начин,може би един от многото с които по-бързо да се "раздели" с неприятен за нея човек. Така си мисля аз. Ето например Мария след като почна да работи с Изабела и тя се промени като отношение към някой хора. А преди не беше така. Знаеш предполагам че дълго време работеше в С.Загора,после във Варна и никъде нямаше оплаквания . Напротив само суперлативи особенно за анал и. То и там и излезе и прякора "Аналната кралица" Но като станаха партия с Изабелчето и нещата се промениха.zhekov написа: ↑Сря Май 29, 2024 4:50 pmЧел съм всякакви неща(не само за нея), сега не знам на кой колко му е голям и как го набивате както си трябва, моя сигурно е 14-15 см, за мен си е малък и сигурно не им ръчкам органите но се нагласяме, по-нагоре, по-надолу, ляво, дясно...някакви такива. Аз лично не съм усетил някога да ме цака с времето, мисля, че алармата я пуска когато влезнеш и си в банята или докато стигнеш до вратата й. Засичал съм я на няколко пътиNikolaj написа: ↑Сря Май 29, 2024 4:36 pm
Точно за тая Изабела и други хора са се оплаквали че много се опитва да командири и редовния номер и е като я чукаш все да застава в някаква неудобна поза така че да не можеш да и го набиеш целия както си трябва. Предполагам с цел по-бързо да откаже човек и да съкрати времето му през което е с нея.
А при тази Мария, както и другите около Изабела(за които само съм чел) не съм бил - както се казва по един от къща Иначе за да й е неприятен човека сигурно човека е направил нещо, не вярвам да си ги избира по външност. В коврите има/ше един дето обясняваше как курвите трябва да го носят на ръце и да му се кланят и той да разпуска, не е длъжен да им слуша глупостите и т.н.