Милфка без отзиви
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Милфка без отзиви
Тая изглежда убита от живота+ алкохола. В главата все едно и е катастрофирал камион . 150лв. За тоз мармот , скоро няма да има отзивиfen2807 написа: ↑Пон Май 27, 2024 8:45 am https://www.alo.bg/istinska-jena-9123316
Някой нещо - за тази женица?
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Една от няколкото, която като търсих по телефона беше нафиркана до козирката
като донски казак та не можеше и адреса да си каже като хората.
Колегата Ss1488 я е определил съвсем точно, мармот и то пиян, ако има камикадзета да се пробват с нея.
като донски казак та не можеше и адреса да си каже като хората.
Колегата Ss1488 я е определил съвсем точно, мармот и то пиян, ако има камикадзета да се пробват с нея.
WTF
-
- Благодарил: 32 пъти
- Благодарен: 58 пъти
С интерес чакам да сподели някой лично впечатление.
Не бих я посетил, но обявата изглежда като пусната от внука й, който е правил снимките. Видима възраст 60+, телесата се държат на чорапогащи и обтегачки, кожата набръчкана като сухата савана със следи от болести и наранявания. На тая няма да й стигне шише лубрикант да и накисне сливата а па ако й се отвори на какво ще се размерише .. екскумация на труп
Не бих я посетил, но обявата изглежда като пусната от внука й, който е правил снимките. Видима възраст 60+, телесата се държат на чорапогащи и обтегачки, кожата набръчкана като сухата савана със следи от болести и наранявания. На тая няма да й стигне шише лубрикант да и накисне сливата а па ако й се отвори на какво ще се размерише .. екскумация на труп
От Дупница до Сливница са само 2 пръста, но пътя е хлъзгав
-
- Благодарил: 73 пъти
- Благодарен: 83 пъти
Скоро ще го имаш.
Ще отида заради 11-та снимка. Любопитно ми е какво ще излезе от там. И как е на вкус.
Бате Бончо , кажи са ,че и вкуса на лайната различаваш , с какъв вкус ти е фаворит .
Човек ти направо си психопат да знаеш
Аз там обикновенно го вкарвам, не чакам да излиза нещо, освен моя джентълмен...
Ей , хора аз съм на 53 и си падам по бабички , ама за тази трябва да съм некрофил !