Това е дърт педал 😊
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 1 път
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 1 път
Re: Това е дърт педал 😊
Направих го, ужас
Снимал се е с някакво куче
Да ти кажа честно, от много време насам ходя по курви, макар, че рядко споделям мнение за тях
Прави ми впечатление, че доста от тях през деня са в разни бардаци\апартаменти с обяви в мрежата на високи цени а вечер са на улицата и правят бибитки в колите на хората доста по евтино
Вече имам няколко такива случаи
Един от тях е , една жена с обява в Адам и Ева , която е в кв. Банишора с цена 80лв , видях я случайно на Военна рампа до рокерското заведение и спрях да я питам колко иска за свирка без, отговор / 30лв / в следващия момент ме позна и наведе глава с думите / от мен нищо не зависи /
Снимал се е с някакво куче
Да ти кажа честно, от много време насам ходя по курви, макар, че рядко споделям мнение за тях
Прави ми впечатление, че доста от тях през деня са в разни бардаци\апартаменти с обяви в мрежата на високи цени а вечер са на улицата и правят бибитки в колите на хората доста по евтино
Вече имам няколко такива случаи
Един от тях е , една жена с обява в Адам и Ева , която е в кв. Банишора с цена 80лв , видях я случайно на Военна рампа до рокерското заведение и спрях да я питам колко иска за свирка без, отговор / 30лв / в следващия момент ме позна и наведе глава с думите / от мен нищо не зависи /
-
На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
На коя спирка точно стоиgolddigger написа: ↑Сря Юли 03, 2024 5:54 pm На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
Може ли да ми кажеш
Къде точно на бул. Илиенци
Навремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схемаgolddigger написа: ↑Сря Юли 03, 2024 5:54 pm На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
Къде точно са тези боклуци билиSs1488 написа: ↑Пет Юли 05, 2024 2:54 pmНавремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схемаgolddigger написа: ↑Сря Юли 03, 2024 5:54 pm На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
Пак ли там стои
Може ли да ме ориентираш къде е това място
-
Ka по се включиш от история славяно българска по бул илиянци първата спирка вдясно
Само там ли има на този булевард Илиянци
Благодаря ти тези дни ще мина да провера
Благодаря ти тези дни ще мина да провера
Не само той. Много са прецаканите по тази схема.Ss1488 написа: ↑Пет Юли 05, 2024 2:54 pmНавремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схемаgolddigger написа: ↑Сря Юли 03, 2024 5:54 pm На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
-
И аз съм влизал в тази схема преди години , но се заядох с куките и си тръгнах с поучението " и повече да на правиш това "Ss1488 написа: ↑Пет Юли 05, 2024 2:54 pmНавремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схемаgolddigger написа: ↑Сря Юли 03, 2024 5:54 pm На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
-
- Благодарил: 23 пъти
- Благодарен: 14 пъти
Знам я спирката как да ви го обясним абе близо е до ТЕЦ София и магазин баухаус и жп училището в този район та да и аз съм влизал в такава схема с куките срещу 50лв. Те оставят на мира и със спаднал х@й хахха.byteman написа: ↑Вто Юли 30, 2024 9:52 pmИ аз съм влизал в тази схема преди години , но се заядох с куките и си тръгнах с поучението " и повече да на правиш това "Ss1488 написа: ↑Пет Юли 05, 2024 2:54 pmНавремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схемаgolddigger написа: ↑Сря Юли 03, 2024 5:54 pm На бул.илиенци има една стои на спирката виждам я след обяд нещо инфо за нея или някоя друга в района да предложите???
Иначе поне от 10 години не съм виждал момиче там камоли момичета, иначе на времето имаше около 5-6 палави циганета колко съм ги возил на рамката на колелото и право в храстите, но и цените бяха тогава други 5-лв свирка 10лв чукане и така само какви времена бяха.
Но понеже работя в района и мога да ви кажа, че в момента там се върти само една дърта бабичка на възраст 75-80годишна която си има даже и редовни клиенти УЖАС !!! Заклевам се понеже имаме камери в района и не само също така имаме и живо наблюдение така наречените секретни постове и мога да ви кажа, че най-редовния клиент и беше едно момче на видима възраст около 30 годишен със сиво БМВ Х5 който я тресеше всеки ден към 8 часа сутринта !!! Просто не искам да ви разказвам и какви мълви се носят във близкото кафе !!! Нямам думи ужас !!!!
Последният колега ме заинтригува - какви ли мълви се носят за тази възрастна вече жена и младите й и стари клиенти, ха ха. Че им прави свирки без или секса е без? Иначе всичко е така, както го е описал. Жената е много еблива, знам я от 20 г., ама не е много чиста - бельото й...sfpolice написа: ↑Сря Юли 31, 2024 8:31 amЗнам я спирката как да ви го обясним абе близо е до ТЕЦ София и магазин баухаус и жп училището в този район та да и аз съм влизал в такава схема с куките срещу 50лв. Те оставят на мира и със спаднал х@й хахха.byteman написа: ↑Вто Юли 30, 2024 9:52 pmИ аз съм влизал в тази схема преди години , но се заядох с куките и си тръгнах с поучението " и повече да на правиш това "Ss1488 написа: ↑Пет Юли 05, 2024 2:54 pm
Навремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схема
Иначе поне от 10 години не съм виждал момиче там камоли момичета, иначе на времето имаше около 5-6 палави циганета колко съм ги возил на рамката на колелото и право в храстите, но и цените бяха тогава други 5-лв свирка 10лв чукане и така само какви времена бяха.
Но понеже работя в района и мога да ви кажа, че в момента там се върти само една дърта бабичка на възраст 75-80годишна която си има даже и редовни клиенти УЖАС !!! Заклевам се понеже имаме камери в района и не само също така имаме и живо наблюдение така наречените секретни постове и мога да ви кажа, че най-редовния клиент и беше едно момче на видима възраст около 30 годишен със сиво БМВ Х5 който я тресеше всеки ден към 8 часа сутринта !!! Просто не искам да ви разказвам и какви мълви се носят във близкото кафе !!! Нямам думи ужас !!!!
Последно преди години няколко пъти съм давал по 20 лв за бърза ръчка в храстите, става за това перфектно, гледа мръснишки.
А иначе там съм виждал няколко пъти в последните месеци и една жена на около 40г, тя вечер работи на Сливница, първата пресечка след Опълченска, посока Люлин. И тя става. Е преди ок. година и куцата циганка, дето работи вечер на Мария Луиза, стоеше през деня, ама май полицаите я рекетират и вече не стои там.
Здравейsfpolice написа: ↑Сря Юли 31, 2024 8:31 amЗнам я спирката как да ви го обясним абе близо е до ТЕЦ София и магазин баухаус и жп училището в този район та да и аз съм влизал в такава схема с куките срещу 50лв. Те оставят на мира и със спаднал х@й хахха.byteman написа: ↑Вто Юли 30, 2024 9:52 pmИ аз съм влизал в тази схема преди години , но се заядох с куките и си тръгнах с поучението " и повече да на правиш това "Ss1488 написа: ↑Пет Юли 05, 2024 2:54 pm
Навремето боклуците дето седеха там играеха с куките партия. Закара те да вършите работа, уж на уединено място в храсталака. След малко цъфва патрулката и те закопчават. Почват едни психоатаки и за да си нямаш проблеми , кихаш пара и те пускат. . Един познат го яде с тая схема
Къде точно стои тази бабичка
В кой район или улица
Може ли да ми кажеш може и на лично
-
Първата спирка на автобус 309 на бул. Иниенци подлеза или точно до заведението при черепитеBuffonn написа: ↑Чет Авг 01, 2024 2:18 amЗдравейsfpolice написа: ↑Сря Юли 31, 2024 8:31 amЗнам я спирката как да ви го обясним абе близо е до ТЕЦ София и магазин баухаус и жп училището в този район та да и аз съм влизал в такава схема с куките срещу 50лв. Те оставят на мира и със спаднал х@й хахха.
В кой район или улица
Благодаря тиsfpolice написа: ↑Чет Авг 01, 2024 9:43 amПървата спирка на автобус 309 на бул. Иниенци подлеза или точно до заведението при черепитеBuffonn написа: ↑Чет Авг 01, 2024 2:18 amЗдравейsfpolice написа: ↑Сря Юли 31, 2024 8:31 am
Знам я спирката как да ви го обясним абе близо е до ТЕЦ София и магазин баухаус и жп училището в този район та да и аз съм влизал в такава схема с куките срещу 50лв. Те оставят на мира и със спаднал х@й хахха.
В кой район или улица
Нали точно срещу заведението на тази спирка стои
По кое време е там
От сутринта до следобяд ли е на спиркатаsfpolice написа: ↑Чет Авг 01, 2024 9:43 amПървата спирка на автобус 309 на бул. Иниенци подлеза или точно до заведението при черепитеBuffonn написа: ↑Чет Авг 01, 2024 2:18 amЗдравейsfpolice написа: ↑Сря Юли 31, 2024 8:31 am
Знам я спирката как да ви го обясним абе близо е до ТЕЦ София и магазин баухаус и жп училището в този район та да и аз съм влизал в такава схема с куките срещу 50лв. Те оставят на мира и със спаднал х@й хахха.
В кой район или улица
Горе долу как изглежда
-
Сутрин рано бере краставици до към обяд, ееее сега как изглежда бабичка на 77+ако не можеш да я разпознаваш кой чака автобуса и кой не значи не е за тебе тази работа