Мерси колега, такъв хибрид не бях виждал, сигурно и аз трябва да се извратя още малко и ще тествам всякакви , а за тия нашите си прав , все пак ако някой знае нещо "оригинално азиатско" да сподели .Говедо написа: ↑Съб Фев 03, 2024 11:13 amТо не е за в тоя раздел, но след като скоро една кукерка се самоизрекламира направих справка в раздела с траверсите кой е по-най грозен и останах много впечатлен от това същество https://www.alo.bg/9103633
Ся, аз на тоя етап не мога да се прежаля да еба негър в пърделника, ама ако нашите калкулатори с вагини продължат да се помпат с ботукса и силикона в гаража на Бай Киро гумаджията може и да размисля. Ако е толкова зор за азиатка, това е компромис между Азис и азиатка
Азиатка
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Re: Азиатка
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Ми то ква е разликата даже тва даже изглежда доста по-естетично и по-екзотично от таа Деси/Вики дето скоро я изтресках в ауспуха и немаше грам емоция при нея.mish0n написа: ↑Съб Фев 03, 2024 8:13 pmМерси колега, такъв хибрид не бях виждал, сигурно и аз трябва да се извратя още малко и ще тествам всякакви , а за тия нашите си прав , все пак ако някой знае нещо "оригинално азиатско" да сподели .Говедо написа: ↑Съб Фев 03, 2024 11:13 amТо не е за в тоя раздел, но след като скоро една кукерка се самоизрекламира направих справка в раздела с траверсите кой е по-най грозен и останах много впечатлен от това същество https://www.alo.bg/9103633
Ся, аз на тоя етап не мога да се прежаля да еба негър в пърделника, ама ако нашите калкулатори с вагини продължат да се помпат с ботукса и силикона в гаража на Бай Киро гумаджията може и да размисля. Ако е толкова зор за азиатка, това е компромис между Азис и азиатка
WTF
Тая, Алекс, си я викнах в нас и така свърши, че течеше яко вода от сливата и. Искаше даже и да пие вода понеже беше пресъхнала. Платих и общо 120 за 1 час и я залях със сперма по лицето. Яко викаше докато я еба та чак ме беше страх съседите да не чуят. Хубава свирка без презерватив. Направо беше без пари .Имаше си самостоятелна обява за кратко време и вече бар 10 не работеше. Мисля, че я ебах по ковида и после си махна обявата. МИслех да я викам 2-ри път след 2- седимици някъде, но вече не вдигаше номера.sexdream написа: ↑Съб Апр 29, 2023 8:10 pmАлекса от бар Мадрид беше супер пиче, чукаше се с желание и се подмокряше яко. Половин виетнамка е. Взимаше 60лв за 30м. и 100 за час. Последно бръмчеше преди 2-3г и ходеше по адреси. Не съм ходил скоро в Велвет но ако някой колега е бил, нека да каже там ли е?
Една от малкото който съм повтарял. В бар 10 , голяма дупка, но много се раздаваше , шпагати, чупки в кръстта , яздене, даже леглото счупихме в тази пробита дупка , тоагава една от колежките и беша тази дъртата рускиня където слагаше по 1 кило кит, забравих как се казваше. И по двата инстаграма я натисках, ама зачезна безвъзмездно
- водач_на_мпс
- Благодарил: 86 пъти
- Благодарен: 48 пъти
И аз ходих при Шанел - https://www.alo.bg/8290744
Теренът е до Т маркет. Коректна, без номера. Симпатяга е. Постара се да ми хареса. Циците стоят по-добре от на снимките, меки и приятни на пипане са.
Теренът е до Т маркет. Коректна, без номера. Симпатяга е. Постара се да ми хареса. Циците стоят по-добре от на снимките, меки и приятни на пипане са.
Азиатки
Здравейте, да знаете за някоя Азиатска курва в София, може да е японка, китайка, корейка, виетнамка, тайландка...?