Гилф дълбоко гърло 0895778655
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Гилф дълбоко гърло 0895778655
https://adamieva.info/obiava-4806234/st ... -do-15-min
Някой посетил ли я е , ясно е че има големи , за турска за дълбокото гърло което казва че наистина прави така ли е?
Някой посетил ли я е , ясно е че има големи , за турска за дълбокото гърло което казва че наистина прави така ли е?
Re: Гилф дълбоко гърло
Бил съм няколко пъти, да добре я прави и свършваш в устата, нормално отношение на фона на други греди си е екстра .
Конкретно дълбокото гърло / чукане в уста го може и не се дърпа ??( че много викат дълбоко гърло но не правят )
-
- Благодарил: 11 пъти
- Благодарен: 4 пъти
С тая се разбрах един ден и като отидох на адреса вече ме беше блокирала. И други колеги са се оплаквали, че им спретнала същият номер...
Re: Гилф дълбоко гърло 0895778655
По-рано звънни, ако можеш, и на мен не ми е вдигала по това време.
Е ако звънна сутрин ще ми запазили час за 16:20 примерно ? Мен ми се струва че при нея е наплив и не запазва часове а ако вдигне телефона отиваш ..
Нямам идея, но щом не вдига следобед, вероятно е приключила за деня, аз веднъж ходих към 9:30 ч. Та смятай, тия дето бачкат от толкова...
В обявата няма писано работно време трудно са разбира