Велико Търново
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
Re: Велико Търново
В момента в Търговище се подвизава една заразна,изгърмях,закачи ми трипер.Подвизава се с обява в ало..8705655.Обикаля из градовете и носи зарази.Просто информирам.Вие си решавате.Порих я анално без и ето кво ми докара
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Е колега как ще пориш някоя мръсна мангалка в гъза и то без! В гъза се ебе само чисти и скъпи курви! Тая съм я засичал по Благоевград, Кюстендил и по-малките места! От мен запомни: Курва чукаш и правиш с нея винаги с кондом, най-вече ако да грозни и миризливи циганки!
Прав си,аз съм си виновен с пустия нагон.Това ми е за урок и то доста скъпичко ми излезе.Махни това,ами и въпросната развъдничка на зарази,снимала клиентелата и после ги изнудвала.На един колега му искала 5 бона за да не праща снимките в нета.Пича каза на жена му и познай какво стана? Егати и миризливата кранта
-
- Благодарил: 14 пъти
- Благодарен: 42 пъти
Затова я причаквате някъде и бой на нея и на нейния миризлив циганин! Подиграват се с вас! Винаги удряй една чикия и ако я искаш още ходи след час, не си заслужават главоболия с мангалиignat88 написа: ↑Чет Авг 08, 2024 5:33 pm Прав си,аз съм си виновен с пустия нагон.Това ми е за урок и то доста скъпичко ми излезе.Махни това,ами и въпросната развъдничка на зарази,снимала клиентелата и после ги изнудвала.На един колега му искала 5 бона за да не праща снимките в нета.Пича каза на жена му и познай какво стана? Егати и миризливата кранта
-
- Благодарил: 4 пъти
- Обратна връзка:
Моника някой да е пробвал в обявата няма твърди цени посочени а обичала неангажиращи връзки