Привет, фенове на масажната епотика!
Отдавна ме чопли мисълта за посещение на масажен салон с джакузи, където след масажа /а може и преди него/ масажистката те мята в джакузито, там ти прави също масаж (може да е придружен и с френски ласки). Кои салони в момента го предлагат, от кои масажистки и доволни ли сте от качеството на услугата. съэответно и с каква сума сте олекнали. Който е бил на такова място, нека сподели как са нещата.
масажен салон с джакузи
Правила на форума
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
Забранява се споделянето на лична информация за непублични лица. Такива постове ще бътат редактирани или трити.
-
- Благодарил: 1 път
- Благодарен: 6 пъти
-
- Благодарил: 114 пъти
- Благодарен: 196 пъти
- Обратна връзка:
Re: масажен салон с джакузи
Преди сто годин имаше един такъв бардак в центъра - я си мислех, че ше е еротично ма то смърдеше на мухъл и прокиснали путки.
WTF
На много места има.Но трябва да си много смел или е с ебати имунитета за да влезнеш в такова джакузи Ако се гмурнеш някъде пиши после да кажеш какви са ти щетите
- pizdec
- Благодарил: 30 пъти
- Благодарен: 27 пъти
Абе, мен ме е гнус от жакузи в най-обикновено СПА (че все плуват едни мазни петна отгоре и водата е винаги мътна), пък за такова в бардак... твърде неразумно ми звучи.